Skocz do zawartości
IGNORED

Teraz podróbki PS Audio ?

zyzio

Rekomendowane odpowiedzi

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) - to oryginał czy podróbka ?.....

Podróbki są coraz doskonalsze.... zółtki ciosają wszystko skrupulatniej....

Większość słuchawek Bose z Allegro w super cenach to też chińskie podróbki....

Ciężkie czasy nastały :(

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) to też jakieś podejrzane :((

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) - albo to, z modem taka cena ??? Na każdym kroku FAKE !....

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

https://www.audiostereo.pl/topic/78184-teraz-podr%C3%B3bki-ps-audio/

PS Audio Premier z allegro to moje aukcje. Juz 11 sztuk tego kabla jest u nabywców, zawsze wypozyczalem do odsłuchu za kaucją na okres tygodnia z mozliwoscia zwrotu kabla i odzyskania calkosci kaucji [minus koszt przesylki] gdyby cokolwiek się nie spodobało. Jak na razie zaden kabel do mnie nie wrócił. Wsrod nabywcow jest rowniez kilku uzytkownikow tego forum.

Mój to oryginał na 100%, ale nie zamierzam na ten temat dyskutować na forum.

a tak przy okazji - podróbki PS AUDIO są obecne od kilku lat na rynku. Tak samo jak Audioquest, Tara Labs, Kimber Kable, Nordost, Siltech, XLO, Argentum i wiele innych..

Przetworniki PS Audio były sprzedawane po 599usd w promocji,gdyby byly z HK kosztowałyby pewnie połowę.Tutaj masz kable zasilające z metra,z których robią te `xtremy`;

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) .Problem w zasadzie rozwiązał się bo z ebay zniknęły podróby,może nie wszystkie ale najbardziej rażące.

Jak chcesz coś ciekawego do listwy albo do wzmaka to Yarbo.

Ukryta Zawartość

Nie wiem, w czym problem. Przecież każdy audiofil po tygodniu odróżni oryginalny sprzęt od podróbki. Tak było z Lehmannem Black Cube. Na Headfi pojawił się informacja, że podróbki grają znacznie gorzej od oryginału. Tak jest, jak widać, z w/w kablami.

Nie wiem, w czym problem. Przecież każdy audiofil po tygodniu odróżni oryginalny sprzęt od podróbki. Tak było z Lehmannem Black Cube. Na Headfi pojawił się informacja, że podróbki grają znacznie gorzej od oryginału. Tak jest, jak widać, z w/w kablami.

No i co to da, jak kabel z zagranicy...albo nawet walka w Polsce czeka....

Wysyp PS Audio modelu Premier SC nastąpił bo zaprzestaniu produkcji starej serii....zaczęły się masowe wyprzedaże w USA...ale przy okazji na pewno pojawiły się też podróby....

PS Audio Premier z allegro to moje aukcje. Juz 11 sztuk tego kabla jest u nabywców, zawsze wypozyczalem do odsłuchu za kaucją na okres tygodnia z mozliwoscia zwrotu kabla i odzyskania calkosci kaucji [minus koszt przesylki] gdyby cokolwiek się nie spodobało. Jak na razie zaden kabel do mnie nie wrócił. Wsrod nabywcow jest rowniez kilku uzytkownikow tego forum.

Mój to oryginał na 100%, ale nie zamierzam na ten temat dyskutować na forum.

a tak przy okazji - podróbki PS AUDIO są obecne od kilku lat na rynku. Tak samo jak Audioquest, Tara Labs, Kimber Kable, Nordost, Siltech, XLO, Argentum i wiele innych..

Nie wiedziałem, ze to kabelki forumowicza, jeśli masz z pewnego źródła z USA to powinny być oryginalne. Czy to kabelek dedykowany do końcówek mocy, wzmaków jak Acoustic Zen Gargantua ? Nie przyciemnia za bardzo przy pre, źródłach ?

Przetworniki PS Audio były sprzedawane po 599usd w promocji,gdyby byly z HK kosztowałyby pewnie połowę.Tutaj masz kable zasilające z metra,z których robią te `xtremy`;

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) .Problem w zasadzie rozwiązał się bo z ebay zniknęły podróby,może nie wszystkie ale najbardziej rażące.

Jak chcesz coś ciekawego do listwy albo do wzmaka to Yarbo.

probowales tego Yarbo?, do zrodla , preampu co z tej strony polecasz?

Ukryta Zawartość

Home is where the needle marks try to heal my broken heart...

czemu we francji? dobra cena? w analgometric widze, ze maja, z konfekcja i bez, pw 9000 wydaje sie najbardziej rozbudowany....

moznaby napisac do producenta czyby szpuli nie sprzedal jakos taniej, 7000 pw to tylko 26$/m ale jakby caly system okablowac to juz troche wyjdzie....

Nie znam tej strony.Cena jest podobna.9000 to 2x5,5mm2 to do dużego pieca.7000 to 3x3,5mm2 w sam raz do listwy.Dla porównania Shunyata:

tak masz racje, spory przekroj, zwrocilem uwage na analgometric bo maja tez duzo innych ciekawych rzeczy, konektorow i roznych kabli, oprocz tego sprzedaja tez w konfekcji te zasilajace 1,5 metrowe i w sumie w tej samej cenie co z metra wychodzi....tyle, ze musza wpisac nizsza kwote na fakture zeby jakos wyjsc z tym do przodu....jeszcze sie zastanowie , ale mam do kupienia troche jeszcze roznych diy rzeczy i chyba sie na analgometric zdecyduje, bo za jednym zamowieniem mozna wiele rzeczy zalatwic bez szukania gdzie indziej...szczegolnie konektory rca sa porzadne....

No i co to da, jak kabel z zagranicy...albo nawet walka w Polsce czeka....

Wysyp PS Audio modelu Premier SC nastąpił bo zaprzestaniu produkcji starej serii....zaczęły się masowe wyprzedaże w USA...ale przy okazji na pewno pojawiły się też podróby....

Nie wiedziałem, ze to kabelki forumowicza, jeśli masz z pewnego źródła z USA to powinny być oryginalne. Czy to kabelek dedykowany do końcówek mocy, wzmaków jak Acoustic Zen Gargantua ? Nie przyciemnia za bardzo przy pre, źródłach ?

Odpowiem Ci na PW. Pisanie w wątku o mojej aukcji moze zostac odebrane jak reklama.. wiec sam rozumiesz.

tak masz racje, spory przekroj, zwrocilem uwage na analgometric bo maja tez duzo innych ciekawych rzeczy, konektorow i roznych kabli, oprocz tego sprzedaja tez w konfekcji te zasilajace 1,5 metrowe i w sumie w tej samej cenie co z metra wychodzi....tyle, ze musza wpisac nizsza kwote na fakture zeby jakos wyjsc z tym do przodu....jeszcze sie zastanowie , ale mam do kupienia troche jeszcze roznych diy rzeczy i chyba sie na analgometric zdecyduje, bo za jednym zamowieniem mozna wiele rzeczy zalatwic bez szukania gdzie indziej...szczegolnie konektory rca sa porzadne....

analogmetric oczywiscie...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.