Skocz do zawartości
IGNORED

Cenzura na forum?

triode

Rekomendowane odpowiedzi

Gość tomasz dudzinski

(Konto usunięte)
Opublikowano · Ukryte przez misiomor, 3 Czerwca 2012 - pyskówka
Ukryte przez misiomor, 3 Czerwca 2012 - pyskówka

A dla wtajemniczonych dodam ,że ostatnia moja rozmowa telefoniczna z G. R. była nagrana .W rozmowie ewidentnie jest ...

Proszę Was , skończmy już , bo kwas się wyleje .

To wyłącznie spostrzeżenia odnośnie Waszych dziwnych wpisów. Wciągacie w to Grzegorza jednocześnie pisząc, iż jego to nie dotyczy i nic do niego nie macie ???

Tomaszu nie masz wyłączności na pisanie na tym forum. Ogarniamy za dużo, a Twoje odpowiedzi tak często powtarzane w stylu "nie rozumiecie więc sie nie odzywajcie" sugerują coś co robisz.

Odnoszę dziwne wrażenie, iż uważasz się lepszy od innych ?

Radul ktoś coś kombinuje lecz robi to nieudolnie. Poczytaj i spokojnie pomyśl.

Tomaszu,

jeżeli o mnie chodzi jestem również za zakończeniem tego niezręcznego tematu.

.

Gość tomasz dudzinski

(Konto usunięte)

Radul ktoś coś kombinuje lecz robi to nieudolnie. Poczytaj i spokojnie pomyśl.

nieudolnie to zaczęła CIEMNA MASA czy jak tam jej CIEMNA STRONA .

Tomasz czytam te Twoje wpisy...i nasuwa mi się jedna myśl.żal mi Ciebie, niestety przykro mi, że czasem ludzie mają dwa oblicza.

"...na pohybel gównozjadom po obu stronach lady..."

Gość tomasz dudzinski

(Konto usunięte)

Tomasz czytam te Twoje wpisy...i nasuwa mi się jedna myśl.żal mi Ciebie, niestety przykro mi, że czasem ludzie mają dwa oblicza.

Skończyłeś ?

Tomasz ale zauważ proszę, że Roxi zakończył już swoje robienie hałasu, przejąłeś inicjatywę!

tylko po co? piszesz to wszystko aby wylać swoje smutki.to nie ma sensu Tomasz.jeśli masz do kogoś pretensje to daj mu w ryj i po temacie.zachowaj się jak facet.płaczesz przed komputerem oczekując, że wszyscy przytulą Ciebie?

tylko skoro tak zachowujesz się w tym momencie, to czy sądzisz iż jesteś wiarygodny?

i don't thinks so

Gość Roxi

(Konto usunięte)

Tomaszu nie masz wyłączności na pisanie na tym forum. Ogarniamy za dużo, a Twoje odpowiedzi tak często powtarzane w stylu "nie rozumiecie więc sie nie odzywajcie" sugerują coś co robisz.

Wolf - jak ktoś pisze, że nie rozumiecie to oznacza, że nie znasz kontekstu z którego wynikają pewne wypowiedzi.

Jeśli one wczoraj nie padły, to oznacza, że nikt z nas nie postanowił się posunąć o wiele dalej i pogrążyć ten klub a istnieje dużo bardziej niewygodnych faktów o których nie wiesz o postawie osób z nim związanych o które lepiej aby nie dopytywał.

To co widzisz, oznacza jedynie, że sprawa nie rozpoczęła się od telefonu Lorda ale to już był zapalnik i kropka nad i.

Gość tomasz dudzinski

(Konto usunięte)

Tomasz ale zauważ proszę, że Roxi zakończył już swoje robienie hałasu, przejąłeś inicjatywę!

tylko po co? piszesz to wszystko aby wylać swoje smutki.to nie ma sensu Tomasz.jeśli masz do kogoś pretensje to daj mu w ryj i po temacie.zachowaj się jak facet.płaczesz przed komputerem oczekując, że wszyscy przytulą Ciebie?

tylko skoro tak zachowujesz się w tym momencie, to czy sądzisz iż jesteś wiarygodny?

i don't thinks so

Albo jesteś niepoważny , albo udajesz .Chciałbym myśleć ,że jest to drugie , ale nie pozostawiasz mi wyboru .

W potoku niepotrzebnej pyskówki umyka zasadnicze pytanie-jaka jest rola Moderacji w manipulowaniu wymową postów.Zrównanie winowajcy z poszkodowanym,to przecież nie do przyjęcia.

Andrzej przecież Tomaszowi chodzi o coś zupełnie innego.kontekst jego wypowiedzi, świadczy jednoznacznie, iż w nosie ma czy lord obraził daniela czy też nie....

Triode,

im tak naprawdę nie chodzi o manipulację postami. Oni chcą zniszczyć nasz klub S16H, robiąc w nim piekło i banując jego istnienie. Kto po miesiącu takich tanich sztuczek zostanie w nim. Nikt. I to jest ich cel.

Zaraz Tomasz Dudziński napisze swoje meritum : nie rozumiesz co chcemy zrobić i co robimy ...

.

Gość tomasz dudzinski

(Konto usunięte)

wolf3 , ogarnęła Cię chyba w ostatnim okresie andropauza, zważywszy na to , że nie wiem w jakim wieku jesteś .

Szukasz zaczepki ?Czy za dużo wina dziś wypiłeś ?

mogę zrozumieć,że złe emocje biorą górę-ale po co wkoło macieju o tym samym?Jeżeli przy okazji całego zamieszania nie wymusimy odrobiny zmian na forum+=>zapanowania nad agresywnymi klonami,poszanowania przeciętnego usera---to strach będzie cokolwiek napisać.Każdy z nas może być następnym,który komuś się narazi i spotka się z agresją.

wolf3 , ogarnęła Cię chyba w ostatnim okresie andropauza, zważywszy na to , że nie wiem w jakim wieku jesteś .

Szukasz zaczepki ?Czy za dużo wina dziś wypiłeś ?

...
Gość tomasz dudzinski

(Konto usunięte)

Tak Andrzej , jak zwykle masz słuszność.

Miłej niedzieli życzę .

tak na marginesie , Twoje wypowiedzi w klubie HEGLA i proszę nie zwracaj mi w ten sposób uwagi bo też mogę taki znaczek wstawić.Więcej obiektywizmu życzę i nie udawaj takiego ŚWIETEGO na forum .

ŻEGNAM !!!

Tak to jest jak WSPANIAŁYM POLSKIM KONSTRUKTOROM woda sodowa uderza do głowy - chyba jeszcze "za mało" popodnosili ceny...

ć.Więcej obiektywizmu życzę i nie udawaj takiego ŚWIETEGO na forum .

Wiesz Tomaszu-miałem Ciebie za poważnego faceta.....

Chłopaki, a mnie przyszła taka złota myśl do głowy :) Niech zmienią nazwę klubu na: Obóz SS16Hansów i wtedy samoistnie nastąpi zmiana reguł :):):) i nikogo nic już nie zdziwi!

Gość tomasz dudzinski

(Konto usunięte)
Opublikowano · Ukryte przez misiomor, 3 Czerwca 2012 - na prośbę autora
Ukryte przez misiomor, 3 Czerwca 2012 - na prośbę autora

Teraz Andrzej zadaj sobie pytanie komu tak naprawdę były te posty niewygodne . Przecież piszemy o prawdzie na forum i manipulowaniu w klubach . To co wygodne , zostawili .

Naprawdę coraz bardziej jest to żenujące !!!

W trakcie usuwania postów był zalogowany na forum G. R. i Fr@nz.

Masz i widzisz tą Twoją cenzurę .

Gość Roxi

(Konto usunięte)

Dobra, zakończmy tą rozmowę, bo tu się nie liczy co się pisze, tylko to kto kogo zna. Pytania zadałem dwa dni temu do moderacji i nie ma odpowiedzi a w tym czasie wyleciało z naszych rozmów ze 100 postów. Z mojej strony całkowity koniec w tym temacie. Wracam do muzyki...

• Użytkownicy+

Stratosferą absurdu jest brak wstydu, u niektórych piszących w tym wątku. Lepiej będzie dla Was panowie, jeśli nikt tych niewybrednych wypocin nie przeczyta. Ci co zdążyli, są zniesmaczeni...

Ktoś tu wspomniał o klonach i powiem wam, że to jest prawdziwy problem klubu 16Hz. Analizujemy wszystko i mogę powiedzieć, że niedługo podejmiemy w tym temacie konkretne decyzje. Póki co, radzę nie reagować na zaczepki klonów (rejestracja większości styczeń/luty tego roku - więcej nie powiem). Zamiast raportować chamskie wpisy, odpowiadacie na nie, a później wielkie oburzenie.

Gość Roxi

(Konto usunięte)

Ktoś tu wspomniał o klonach i powiem wam, że to jest prawdziwy problem klubu 16Hz. Analizujemy wszystko i mogę powiedzieć, że niedługo podejmiemy w tym temacie konkretne decyzje. Póki co, radzę nie reagować na zaczepki klonów (rejestracja większości styczeń/luty tego roku - więcej nie powiem). Zamiast raportować chamskie wpisy, odpowiadacie na nie, a później wielkie oburzenie.

Aby było jasne, to ja poprosiłem dzisiaj Terrora aby zwrócił się w tej sprawie do moderacji.

Stratosferą absurdu jest brak wstydu, u niektórych piszących w tym wątku. Lepiej będzie dla Was panowie, jeśli nikt tych niewybrednych wypocin nie przeczyta. Ci co zdążyli, są zniesmaczeni...

Wszystko pięknie tylko może być odróżnił tak ziarno od plew, bo całe zadymy są o to, że tniecie wszystko równo i to bez informowania nikogo, a na koniec mamy się jeszcze wstydzić?

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.