Skocz do zawartości
IGNORED

Czy ktoś coś chce z farnell-a ?

max-bit

Rekomendowane odpowiedzi

AVT to też niezła firma złożyłem zamówienie w wtorek tego tygodnia i cisza ....

Po co pisać klient czeka to poczeka ...

OK w farnell-u ktoś sie rypnął (raczej nie specjalnie) ale AVT wcale nie tanio i dodatkowo klienta maja w dupie ...

Dziś powinienem otrzymać brakujace elementy) mam nadzieje bez dodatkowych niespodzianek

Nie wiem czy uda mi się to wszystko nadać :0 trochę tego jest

Muszę też jeszcze iść na poczte i kupić znaczki później nakleić i następnie wysłać no a to duża operacja logistyczna :) stety niestety

Wszystko rozesłane wymagało to trochę czasu :)

A wieć tak ...

wszystko to POL Prio

Jak do danej osoby nie dotrą przesyłki to proszę o kontakt na maila prześle nr nadania i sprawdzę gdzie to jest .

Rozliczenie finalne najwcześniej w niedzielę

Wszystko rozesłane wymagało to trochę czasu :)

A wieć tak ...

wszystko to POL Prio

Jak do danej osoby nie dotrą przesyłki to proszę o kontakt na maila prześle nr nadania i sprawdzę gdzie to jest .

Rozliczenie finalne najwcześniej w niedzielę

Jeżeli Poczta nie zawiedzie to będzie to chyba najszybciej zrealizowane zamówienie na tym forum :).

Dzięki max-bit za tak sprawną realizację.

Paczuszka dziś dotarła cała i zdrowa, wielkie dzięki ! Tak przy okazji te banany, które polecałeś są świetnie wykonane. Chętnie wziąłbym jeszcze 4szt. jak będzie kolejne zamówienie.

I ja swoje skarby dostałem :)

Dziękuję za organizacje zamówienia i polecam się na przyszłość :)

"We designed our valve (tube) amplifier, manufactured it, and put it on the market, and never actually listened to it. In fact, the same applies to the 303 and the 405" - Peter Walker - Quad

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.