Skocz do zawartości
IGNORED

Shure V15 III ML + SME 3009

belmondo

Rekomendowane odpowiedzi

Właśnie dotarł do mnie Thorens TD 321 SME 3009 improved. Chciałem zamontować od razu mojego Shura V15 III ML i kiszka.

Odległość od czoła wkładki do miejsca na wkręty jest zbyt duża i wkładka nie mieści się w koszyku. Czy to kwestia tego, że jest to wersja ML dualowska chyba. Czy wszystkie Shury tak mają i muszę kupić inny koszyk.

Jeśli tak to czy taki jak na allegro do Technicsa będzie pasował do SME? Tak na początek.

https://www.audiostereo.pl/topic/79468-shure-v15-iii-ml-sme-3009/

To nie jest kwestia ML oryginalny Shure też ma tak daleko od czoła mocowanie, musisz zresztą pamiętać chociaż na pewno wiesz że ten koszyk musi być jak najlżejszy bo ta wkładka ma wysoką podatność.

Najgorsze to mieć do czynienia z zakompleksionym Polaczkiem, któremu dano odrobinę władzy.

"Beware of all those in whom the urge to punish is strong". Nietzsche.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.