Skocz do zawartości
IGNORED

karta dźwiękowa lub dac do 600zł

Asembler

Rekomendowane odpowiedzi

Witam chciałbym kupić dac usb albo jakąś kartę dźwiękową zewnętrzną, mój budżet to 600 zł. Chcę ją podłączyć do laptopa, a wyjście dźwięku do Nad c 375, który jest podłączony do kolumn trójdrożnych, robionych na głośnikach Scan-Speaka REVELATOR. Wiem że jest wiele podobnych tematów ale nic konkretnego z nich nie wyciągnąłem, bo zazwyczaj są 3 propozycję a potem dyskusja zbacza z tematu.

Witam chciałbym kupić dac usb albo jakąś kartę dźwiękową zewnętrzną, mój budżet to 600 zł. Chcę ją podłączyć do laptopa, a wyjście dźwięku do Nad c 375, który jest podłączony do kolumn trójdrożnych, robionych na głośnikach Scan-Speaka REVELATOR. Wiem że jest wiele podobnych tematów ale nic konkretnego z nich nie wyciągnąłem, bo zazwyczaj są 3 propozycję a potem dyskusja zbacza z tematu.

Audinst hud mx1

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Jak by to był stacjonarny to pewnie lepszym wyborem byl by xonar st.

Ukryta Zawartość

za tyle to kupiłem v dac z przesyłką z uk na ebuy

może i to będzie dobre dla ciebie

tu masz spis dac

Ukryta Zawartość

może cos z propozycji tego gościa

Ukryta Zawartość

Co sądzicie o Beresford DAC TC7510 lub TC7520? Ogólnie mi chodzi o to aby dźwięk po przejściu przez DAC'a lub przez kartę dźwiękową nie był zmieniony, aby każde pasmo było słyszalne.

Co sądzicie o Beresford DAC TC7510 lub TC7520? Ogólnie mi chodzi o to aby dźwięk po przejściu przez DAC'a lub przez kartę dźwiękową nie był zmieniony, aby każde pasmo było słyszalne.

7520 nie jest wart swej ceny.To samo uzyskasz na tym audinst albo i lepiej.Beresford jest masowo komercjalizowany na forach a te ciągłe modyfikacje wzniosą go kiedyś do hi-endu :)

Kupuj w ciemno i testuj , w tej cenie nie ma wielkich różnic dzwiękowych są tylko gusta.

tez myslalem o tym audinscie, Zalozylem bardzo podobny temat. Jednak wszedzie, nawet na zagranicznych forach zestawiaja go raczej ze sluchawkami. Zobacz takze moj temat

To bądź pierwszy i zestaw go z głośnikami...

witam, a co możecie powiedzieć o czymś takim: ProJect DAC BOX, jak to się ma do Audinst hud mx1?

Chodzi Ci o tego na PCM-ce + OPAMP? Widziałeś go w środku :D Przy cenie 200pln i kompletnym braku alternatyw można by się nad nim zastanowić.

Kup sobie Behringera ULTRAMATCH PRO SRC 2496 (boczki mozna odkrecic). W razie , gydyby Ci nie odpowiadal odsprzedasz za tyle samo badz z niewielka strata.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Głupota – niedostatek rozumu przejawiający się brakiem bystrości, nieumiejętnością rozpoznawania istoty rzeczy, związków przyczynowo-skutkowych, przewidywania i kojarzenia. Charakteryzuje się pychą, śmiałością, podejrzliwością, niskim lub nieistniejącym samokrytycyzmem, niezdolnością do zdziwienia, dążnością do ekspansji.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.