Skocz do zawartości
IGNORED

Obudowa do audio do szybkiego montażu

Azus

Rekomendowane odpowiedzi

Próbuję skonstruować obudowę na profilach zamieszczonych na zdjęciach jako boki i blachy anodowane góra dół wsunięte w gzymsy na krawędziach, tylko jest problem wymiarów, te profile które znalazłem są trochę za wąskie tak aby lampy się mieściły, pierwszy profil jest super pod względem estetycznym,ale szer 8 cm odjąć po 1cm na bok to daje nam 6 cm trochę za mało na zasilacz i nie wiem jaki wymiar ma gzyms po zewnątrz.Profil jest 6mb cena netto ok.700 zł tak poinformował mnie Pan z firmy,,,http://www.cncland.pl/seria-8,,,mogę się złożyć na zakup, z 6mb wyjdzie 7 kompletów:cena 100 zł za kom. poszukajmy taniej i szerszy, ja bynajmniej reflektuję na sto zł. Dlaczego o tym pisze,to jest super alternatywa za miast drewna na szybko panel tylni i front obudowa gotowa oferuję pomoc przy gałkach.

profilekonpk15.png

profilekonpk510.png

Poszukaj profili od kasetonów reklamowych.

Ma rożne Acces,na Muszkieterów w W-wie.Potem albo proszkowo albo anodowanie .

Akces

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Tu znajdziesz coś na swoją obudowę. Utną Ci ile potrzeba. Są tez profile .Metr profilu kosztuje ok 30-40zł (wys. na 100mm)

Warszawa Praga-Płn

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Wrzuć duże foty jak już zrobisz. Ja nie miałem nerwów zamawiać w Polsce, jakość niestety nie ta.

Mc.Jetem designem, jak wiesz, musimy pobudzić jakość wykonania, bo jak tego nie zrobimy to wszystko będzie otrzymywać ten poziom który oferuje firma, nastawiają się tylko na szyldy reklamowe ,a nie wykorzystują potencjału maszyn tylko reklama, i nie musi być wykonana perfekcyjnie, bo jest oglądana z daleka. Obudowy audio odgrywają dużą rolę przy zakupie, niektóre firmy na tym oszczędzają, fakt, ale to nigdy nie idzie w parze z dźwiękiem.Miałem takie zdarzenie w odsłuchach, przyjechał do mnie znajomy ,,informując mnie o konfiguracji sprzętu, przyjedzie na odsłuch z żoną, katastrofa, Counterpoint zagrał wybitnie z całym systemem,kolumny, wzmacniacz, CD, przedwzmacniacz,żona nie chce za te pieniądze widzieć tego w domu, to się nie błyszczy i się nie świeci,Karol bez wiedzy żony kupił i powiedział że ja chcę słuchać a nie patrzeć, zróbmy przyjemność żonom i niech patrzą ,a my słuchajmy.

Panowie to jest jeszcze nie to, podstawa aluminium anodowane, nie jakieś kształtowniki z aluminium które brudzą w dotyku proszę, o pomoc w poszukiwaniu profilu jak na zdjęciu pierwszym ,ale o szerokości minimalnie większej niż 10cm.

Mc.Jetem designem, jak wiesz, musimy pobudzić jakość wykonania, bo jak tego nie zrobimy to wszystko będzie otrzymywać ten poziom który oferuje firma, nastawiają się tylko na szyldy reklamowe ,a nie wykorzystują potencjału maszyn tylko reklama, i nie musi być wykonana perfekcyjnie, bo jest oglądana z daleka. Obudowy audio odgrywają dużą rolę przy zakupie, niektóre firmy na tym oszczędzają, fakt, ale to nigdy nie idzie w parze z dźwiękiem.Miałem takie zdarzenie w odsłuchach, przyjechał do mnie znajomy ,,informując mnie o konfiguracji sprzętu, przyjedzie na odsłuch z żoną, katastrofa, Counterpoint zagrał wybitnie z całym systemem,kolumny, wzmacniacz, CD, przedwzmacniacz,żona nie chce za te pieniądze widzieć tego w domu, to się nie błyszczy i się nie świeci,Karol bez wiedzy żony kupił i powiedział że ja chcę słuchać a nie patrzeć, zróbmy przyjemność żonom i niech patrzą ,a my słuchajmy.

Panowie to jest jeszcze nie to, podstawa aluminium anodowane, nie jakieś kształtowniki z aluminium które brudzą w dotyku proszę, o pomoc w poszukiwaniu profilu jak na zdjęciu pierwszym ,ale o szerokości minimalnie większej niż 10cm.

Opracuję konstrukcje dla wszystkich ale potrzebuję biki

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) obudowy modułowe Fischera. Pooglądaj sobie katalogi.

Ukryta Zawartość

PUNKS NOT DEAD ' ... analogowo w cyfrowym świecie ... '

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.