Skocz do zawartości
IGNORED

Foobar2000 HD

andi5

Rekomendowane odpowiedzi

Marcin, czy w planach jest wersja pod XP?

Nie ma, bo jakość byłaby gorsza, a nie tędy droga. Pisałem Ci w innym wątku, że XP nie obsługuje LargePages - optymalnej metody zarządzania pamięcią. Możemy zrobić tak, żeby zadziałało, tylko po co, jak nie będzie to grało na poziomie W7/Visty.

Nie do konca. Jak ktos pomyslal zanim zaprojektowal cd to zrobil odzielne zasilanie dla mechaniki. Natomiast czesci mechaniczne w dyskach praktycznie nie generuja zaklocen. Przy obecnej gestosci zapisu do odczytania tego co zostalo zapisane wymagana jest tak duza precyzja, ze jest to koniecznoscia.

Co nie zmienia faktu, ze ja takze wole odtwarzac z pamieci stalej niz z dysku magnetycznego. Chociaz z innych powodow niz tu wymienione.

No też myślałem, że nowe dyski, szczególnie te 'eco' generują niewielke zakłócenia, dopóki nie wywaliłem mojego Samsunga F3 (5400 obrotów) na zewnątrz (stacja dokująca z własnym zasilaniem).

@ zibra

Moze utrafiłem w utwory, w których różnić nie ma :P Posłucham sobie jeszcze różnych albumów. Również jestem w posiadaniu albumu do Incepcji i od czasu do czasu lubie sobie włączyć. Także jeśli coś wiecej usłyszę niż zwykle dam znać :)

.

Dysk twardy jest znacznie precyzyjniejszym narzędziem do odczytu danych niż odtwarzcz CD. Wiąże się to z szybkim dostępem do danych, bardzo dokładnym wyważeniem talerzy oraz hermetycznym zamknięciem. Oczywiście dyski SSD to juz w ogóle bajka. Tym nie mniej, to jeszcze w dźwięku o niczym nie świadczym.

.

• 3 tygodnie później...

Na stronie

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) jest już aktualizacja Foobar2000 HD do wersji v2.1 .

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.