Skocz do zawartości
IGNORED

Fotele do kina domowego

Bapol

Rekomendowane odpowiedzi

Dla wszystkich zainteresowanych prawdziwe fotele :)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Dla wszystkich zainteresowanych prawdziwe fotele :)

Ukryta Zawartość

Super fotele:) Tylko jaka jest cena? No i transport?

Ukryta Zawartość

Czyli tyle ile u niektórych w tej cenie jest tzw. "kino domowe"....

Sony KD85-ZG9? , Denon AVC-X6700H + Monster Power MPA-3250 + Emotiva XPA 7-kanałowa gen.2 , Pioneer UDP-LX800.Projektor JVC RS2 - Adeo Tensio professional pro 110",Monitor Audio-Platinum PL 300 + Platinum PLC 350 + SVS Ultra + GX100 + 4 szt. sufitowe Dali Phantom H-80 +VELODYNE DD-15 Plus. Kable do kolumn: QED Genesis Silver Spiral, Chord Odysey 2. Listwa Monster Cable HTS 5100 + Power Center HTS 1000, kable sieciowe Monster Powerline 400 . Apple TV4K.

wczoraj go testowałem w sklepie JYSK, bardzo, bardzo wygodny i do tego ma funkcje masażu a kosztuje jedyne 600zł. Polecam

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Witam, niestety budowa domu się przedłuża więc o Choince w nowym miejscu raczej muszę zapomnieć. Co do foteli to mam 2 faworytów: firma Gala Collezione modele Calmo i Relax. Siedziałem w obu, rewelacja, cena też nie wyrywa z butów(2000-2800).Dupotesty według mnie raczej wskazują na Calmo. Firma polska, duży wybór kolorów i oprócz skóry można zamówić wykończenie materiałowe.

wczoraj go testowałem w sklepie JYSK, bardzo, bardzo wygodny i do tego ma funkcje masażu a kosztuje jedyne 600zł. Polecam

jest odchylane oparcie i podnoszony podnozek?

Dupotesty według mnie raczej wskazują na Calmo. Firma polska, duży wybór kolorów i oprócz skóry można zamówić wykończenie materiałowe.

jakis link?

tego nie wiem , ale w tej cenie ?...wątpię, jak dla mnie jest na tyle wygodny że podnóżek i regulowane oparcie jest zbędne a cena fotela rekompensuje te braki.

Na Duńskiej stronie sklepu JYSK są takie modele:

Ukryta Zawartość

Pewnie jakby ludzie o nie pytali, to może by je sprowadzili bo to jest przecież filia Duńska, ale nie wiem czy suportują one najbardziej relaksacyjny i zarazen ergonomiczny kąt o nachyleniu 135 stopni, poniżej jest o tym dlaczego jest to najbardziel optymalny kąt nachylenia :

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ferrina , Play i Deco... moje typy :)

Ukryta Zawartość

• 4 miesiące później...

Co do firmy "boston sofa" ,

bylem jakis czas temu zainteresowany kupnem ich mebli, ladnie wygladaja przez internet ,

Jednak odstraszyla mnie ich FATALNA obsluga klienta!

Najpierw napisalem do nich maila , potem dzwonilem , wyrazalem chec kupna , no i nic , zadnej odpowiedzi, zadnej reakcji ,firma ma cie w dupie.

Z tego co sie orientuje to w Polsce nadal jest taka socjalistyczna mentalnosc , jestem tym zszokowany.

Klient ma sie prosic zeby cos kupic haha

Bylem tez osobiscie w jednej z filii w Polsce, ogladalem te meble z bliska , no i nie spodobaly mi sie, dosc niskie. Teraz jest ciazko znalesz meble do siedzenia ktore maja wysoko zaglowki.

Nie wiem jak wam, ale mi taki sposob wykonczenia mebli, tzn. naciagniecia skory , tak dosc tandetnie mi sie kojarzy.

Gdybym nie widzial mebli innych firm to zapewne bym tak nie mowil :)

Jednak plusem ich jest przystepna cena.

Znalazłem Pana post więc chciałem oficjalnie zapytać kiedy się Pan z nami kontaktował? To, że na e-mail odpowiemy po kilku dniach czasami się zdarzy natomiast nie sądzę żeby opisywana przez Pana sytuacja rzeczywiście miała miejsce. Jesteśmy małą firmą dlatego telefony odbieramy czasami nawet o 22 i o 7 rano; z racji tego że głównie sprzedajemy przez internet myślę że mamy dobrą i fachową obsługę i potrafimy zaoferować nie tylko szablonowe zestawy sofa+fotele ale jak i w tym przypadku coś pod indywidulane wymagania. Co do tego że meble są niskie to chyba pomyliły się Panu nasze meble z konkurencją gdyż zdecydowana większość mebli ma około 100cm wysokości, chyba że ma Pan ze 2m wzrostu wtedy przyznaję niektóre modele mogą wydawać się przymałe. Sposób wykończenia mebli czyli naciągnięcia skóry - kompletnie nie rozumiem o co Panu tutaj chodzi. W zależności od rodzaju mebla skóra może się różnie układać. Nasze meble akurat mają dosyć miękkie wypełnienia zarówno oparć jak i siedzisk więc nie można na nich akurat skóry zbytnio naciągnąć tak jak na nowoczesnych meblach o bardzo prostych kanciastych kształtach.

Realizujemy projekty duże i małe - poniżej zdjęcie z PURE SKY CLUB w Warszawie:

warszawa-meble-kinowe.jpg?w=1200&h=

• 5 miesięcy później...

a ja mam fotele fatty sako 3XL :)

są przede wszystkim ładne, TANIE, nowoczesne i bardzo funkcjonalne.

nie zamieniłaby na żadne inne i nie wydałabym grubej kasy na jakieś skórzane fotele z regulacjami. To zbyt snobistyczne jak dla mnie

Polecam Wam

Ukryta Zawartość

sprawdziłam osobiście ja i moi goście, o moim niesfornym psiaku nie wspomnę... :)

Ukryta Zawartość

Tylko, że temat jest fotele kina domowego...

Sony KD85-ZG9? , Denon AVC-X6700H + Monster Power MPA-3250 + Emotiva XPA 7-kanałowa gen.2 , Pioneer UDP-LX800.Projektor JVC RS2 - Adeo Tensio professional pro 110",Monitor Audio-Platinum PL 300 + Platinum PLC 350 + SVS Ultra + GX100 + 4 szt. sufitowe Dali Phantom H-80 +VELODYNE DD-15 Plus. Kable do kolumn: QED Genesis Silver Spiral, Chord Odysey 2. Listwa Monster Cable HTS 5100 + Power Center HTS 1000, kable sieciowe Monster Powerline 400 . Apple TV4K.

• 3 tygodnie później...
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.