Skocz do zawartości
IGNORED

lampa za 800zł od chinoli

qzder

Rekomendowane odpowiedzi

Jeszcze nigdy u nikogo nie słyszałem jak gra wzmak lampowy, także ciężko cokolwiek mi powiedzieć. Na pewno po zmianie na 6N2P-EW - odczułem pozytywną różnicę.

A co do samego wzmaka to jestem bardzo zadowolony. Gra o niebo lepiej niż mój poprzedni NAD 310. Opisywać dźwięków nie umiem - wiem tyle że jestem potwornie zadowolony. To kolejny krok do przodu. Nie żałuję wydanych pieniędzy.

Jakby ktoś był ciekaw to

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) są zdjęcia ze środka plus schemat od chinczyków.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

pozwolę sobie na malutkie moralizatorstwo - stwierdzenie że od "chinoli" jest mało miłe dla tych ciężko pracujących ludzi, dzięki którym taki wzmacniaczyk kosztuje tyle ile kosztuje - Polak od razu chciałby ze 2500 zł ( albo więcej po dorobieniu ideologi ) , często spotykam się z pogadrą dla tego narodu i zupełnie tego nie rozumiem - to że produkują mnóstwo prawdziwego chłamu jest raczej odpowiedzią na zapotrzebowanie, ale to tak mnie naszło...

Jak sie ma taka lampka do tranzystorów używek do 1000pln? jak z sceną, oderwaniem dzwieku poza kolumny?

Nie wiem czy to kupić czy samemu zrobić EL34SE

Chinole brzmi nie ładnie ale i nas źle na świecie traktują. Pogarda należy sie ludziom co poganiają tych chinczyków z klasy robotniczej do roboty za grosze w złych warunkach nie tylko BHP.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.