Skocz do zawartości
IGNORED

Centuriony wrażenia

lorpa

Rekomendowane odpowiedzi

Teraz wrażenia estetyczne ;))Zdjątka moich Centurionów.

Może zdjęcia nie najwyższej jakości, ale udało mi się zdobyć na kwilkę;)) aparat

Zdjęcie drugie oddaje lepiej kolor okleiny.

[obrazekLUKASZ-132498_1.jpg] [obrazekLUKASZ-132498_2.jpg]

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

post-457-100004702 1170257085_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Witam Wszystkich !

Pozwolę sobie zareagowac na informację o jednym zerze za dużo przy Emperorach, wszyscy o tym wiedzą ale poprawić nie zaszkodzi - nie wiem tylko czyj to błąd - mój przy pisaniu emaila do marka s , czy w trakcie operacji jakos się wpięło. W każdym razie informacja poprawna brzmi nastepująco ..... 33 - 35 000 zł

Oczywiscie pozdrawiam Wszystkich i miłego dnia - tego i kolejnych :-)

PS - małe oficjalne sprostowanie : Z wklejeniem oferty dotyczacej rodzajów konstrukcji i ich cen, na forum - nie mamy nic wspolnego, zostało zrobione to bez naszej wiedzy i zgody. To informacja dla ewentulanych poszukiwaczy sensacji, oraz ewentulanych zarzutów o próbę uprawiania prywaty na forum publicznym.

"...Idiotów podobno nie ma aż tak wielu na świecie, ale ich niewątpliwym sukcesem jest, że tak się sprytnie rozstawili, że spotkasz ich na każdym kroku..."

jeżeli uraziłem martin ciebie tym cennikiem to przepraszam (być może już się zmienił lub rabaty?) informacja skopiowałem z wiadomości przysłanej od ciebie do mnie dla jednego zainteresowanego kolegi.

pzdr

Marek

do -->marek s :

Nie jestem obrazony :-) , zmian także nie ma żadnych, żadnych promocji :-) ; no może na jedną parę Centurionów co służyły do testów wszelakich :-) a tak powaznie - sprostowałem to dlatego - żeby nikt mi nie zarzucił że miałem cokolwiek do czynienia z wklejeniem oferty i podawaniem cen. To było tylko sprostowanie i do nikogo za nic rzecz jasna pretensji nie mam.

do --> Salmo :

Temat danych technicznych i umieszczania szczegołów na forum zostal juz gruntownie przerobiony przy okazji watku o Guardianach. Nie chciałbym przechodzić przez te tematy raz jeszcze - wnioski były takie ze jedni sa za inni bardzo przeciw - zbyt duzo wątpliwosci większosci co do obiektywizmu samodzielnego umieszczania wyników pomiarów - jedni beda zdania ze to prawda inni znów ze nie - tak więc zakończyłem ten temat na forum i wracać do czasu ewentualnych pomiarów w jakimś obiektywnym medium nie będę, z uszanowania dla uśrednienia głosów.

"...Idiotów podobno nie ma aż tak wielu na świecie, ale ich niewątpliwym sukcesem jest, że tak się sprytnie rozstawili, że spotkasz ich na każdym kroku..."

• Redaktorzy

Taki solidny post napisalem, ze az sie zawiesilo. Nie odtworze, niestety. Bylo o ustawianiu centurionow do odsluchu - pare nowych spostrzezen. Najkrócej - rekomenduję wyprobowanie pozycji bardzo szeroko i na wprost, z minimalnym skręceniem do wewnątrz. Może być blisko ściany tylnej. Martin: trzymaj się, juz niedlugo koncze. teraz tylko bierze drugi facet, ktory trzyma krócej.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.