Skocz do zawartości
IGNORED

Informacja o firmie przy opisie Branża

Imacman

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, zastanawiam się, czy możliwe by było aby pod avatarem forumowicza z tzw Branży była nazwa firmy. Ułatwiało by to dyskusję. Albo po kliknięciu na Branża otwierałoby się okienko z pełną nazwą (danymi) firmy.

Witam, zastanawiam się, czy możliwe by było aby pod avatarem forumowicza z tzw Branży była nazwa firmy. Ułatwiało by to dyskusję. Albo po kliknięciu na Branża otwierałoby się okienko z pełną nazwą (danymi) firmy.

Popieram-znakomity pomysł......tylko co napisze NASZ NIRVANOWIEC?....HANDEL OBWOŻNY??...oczywiście dodając numer zezwolenia)))

Popieram-znakomity pomysł......tylko co napisze NASZ NIRVANOWIEC?....HANDEL OBWOŻNY??...oczywiście dodając numer zezwolenia)))

Dlatego właśnie, to też potwierdza mnie w moim zamyśle. Czyste zasady - Branża to zobowiązuje.

może łowca jeleni :)

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

A nie lepiej bendzie od razu...ŁOWCA JELENI?

Tylko jaki to niesie przekaz o Branży?Taki łowca...oczywiście,ja bym się zbuntował na ich miejscu a oni NIC.To nie znaczące jezd?

• Administratorzy

Dodaliśmy nowe pole w profilu opisujące rodzaj branży:

- sklep

- producent

- prasa

Myślimy jeszcze nad rodzajem usługi.

Pole można zobaczyć przeglądając szczegóły czyjegoś profilu.

Dodatkowo kandydatów (wraz z typem branży) do oflagowania można zgłaszać w tym wątku.

Sprawdź nasze recenzje sprzętu w Magazynie Audiostereo:

https://www.audiostereo.pl/magazyn/

Chcesz zostać partnerem audiostereo? Zajrzyj tutaj.

Różnych usług w branży audio kilka by się znalazło, np:

- doradztwo

- instalacja

- modyfikacje/tuning

- adaptacja akustyczna pomieszczeń

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

Ja się zastanawiam czy BRANŻA może zakładać wątki na tematy sprzętu i w nich sprzęty opisywać.Oczywiście poza zakładką sponsorowane,to akurat jest zrozumiałe.

Dodaliśmy nowe pole w profilu opisujące rodzaj branży:

- sklep

- producent

- prasa

Myślimy jeszcze nad rodzajem usługi.

Pole można zobaczyć przeglądając szczegóły czyjegoś profilu.

Dodatkowo kandydatów (wraz z typem branży) do oflagowania można zgłaszać w tym wątku.

na ile wiarygodne sa takie wpisy , czy je weryfikujecie, czy weryfikujecie wykształcenie i kompetencje

czy aby audiostereo nie zagalopuje sie zanadto potwierdzajac co mozliwe nieprawde ?

• Administratorzy

Cir: nie mamy zapędów w kierunku inwigilacji. Chodzi jedynie o to by odróżnić kogoś z Branża Sklep od Branża Prasa. Obydwaj użytkownicy należą do tej samej grupy, a jednak pismaki to co innego.

Sprawdź nasze recenzje sprzętu w Magazynie Audiostereo:

https://www.audiostereo.pl/magazyn/

Chcesz zostać partnerem audiostereo? Zajrzyj tutaj.

Cir: nie mamy zapędów w kierunku inwigilacji. Chodzi jedynie o to by odróżnić kogoś z Branża Sklep od Branża Prasa. Obydwaj użytkownicy należą do tej samej grupy, a jednak pismaki to co innego.

OK rozumiem oczywiscie ze taki podział ma sens zwłaszcza dla potencjalnego czytelnika , niestety reprezentuje obszar gdzie kompetencje sprawdza sie naokrągło a u was hulaj dusza, kazdy kto napisze ze branża zostaje branża i ma sie za bardzo wiarygodny autorytet co wy czesciowo potwierdzacie nadajac im taki status

To są jakieś jaja,z tym oznaczeniem.Powinni mieć zakaz pisania opinii o sprzęcie na forum z wyjątkiem zakładki SPONSOROWANE.Będzie przynajmniej przyzwoicie i uczciwie.Samo oznaczenie jak widać...nie wystarczy.Przykłady są w innych wątkach.

do Admina

ja rozumiem, że są handlarze (Alle), handlowcy (sklepy, producenci) i sprzedawcy nazwijmy to prywatni jak Pan Mokrzycki

każda z tych grup chętnie korzysta z darmowej reklamy jaką zapewniają wątki dyskusyjne forum

przeciętny user ma do dyspozycji kupię sprzedam z obowiązkiem określenia ceny

ten fakt, jak widać, jest na tyle bulwersujący zgromadzoną społeczność, że trwają ciągłe utarczki podsycane stronniczym działaniem moderatorów wykazującym nierówne traktowanie

Pan Mokrzycki, z racji niewątpliwych zasług dla światka audio z pewnością zasługuje na wyróżnienie ale jawne a nie szeptane jak to ma miejsce dotychczas

proszę Adminów o rozważenie przedstawionego antagonizmu i jakieś sensowne działanie, gdyż te, przedstawione wyżej propozycje mają wartość jak perfumowanie przepoconej bielizny

czniać to . . . jak mawia prawdziwy noblista - jadem na ryby

mamel,mów do ryby,że na brzegu będzie jej lepiej...mów.Zaczyna to wyglądać na rewolucje a ja za taką opinie zostałem rewolucjonistą,całe szczęście,że nie rewolwerowcem...chociaż czy szczęście? Mam wątpliwości.Tłumaczenie mlb-a,że sprzedający może podzielić się doświadczeniem rozbawiło mnie do łez.Albo to zwykłe zakłamanie i naiwność albo zamierzone stwierdzenie,bądź co bądź moderatora.Zauważyłem ostatnio,że na forum możesz zostać skarcony za pisanie prawdy...nawet.

TE BAJECZKI PAN WYJĄŁ CHYBA ZE ZŁEJ TECZKI!!

UPRASZAM PISAĆ Z SENSEM,A NIE ROBIĆ KARARET-BO TAKIE GLĘDZENIE TO TYLKO LUDZIOM MIESZA W MÓZGOWNICACH-KONKRETNYM WAŚĆ BĄDŻ,A NIE BUJAJ W CHMURACH-OK!!

A o jakie odróżnienie chodzi?Który lepiej wzmacnia a który gorzej?To naprawde już jest...żenujące.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.