Skocz do zawartości
IGNORED

Ariva HDplayer 210 - jako odtwarzacz HD? Inne alternatywy?

vitop

Rekomendowane odpowiedzi

Zawsze możesz zakupić sprawdzony już odtwarzacz i bardzo chwalony przez klientów, tj. Xtreamer SideWinder Unicorn.

Sprawdź nasze wyprzedaże, zapytaj o rabaty dla forumowiczów. 

https://sklep.rms.pl/wyprzedaz-promocje

Proponuję poczytać :

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ja osobiście posiadam Asus O!Play HD2 i jak najbardziej mogę go polecić.

Urządzenie czyta wszystko co trzeba (w tym pliki ISO np DVD, BR). Wyświetla obraz Full HD i wysyła cyfrowy wielokanałowy sygnał Audio - również radzi sobie z nowymi formatami HD.

Jak będziesz chciał coś więcej na ten temat to daj znać - chętnie napisze.

Ukryta Zawartość

Ariva 210 jest ok, jest na chipie RTD1073DD+, czyli funkcjonalność ta sama co asus HD2.

Jeżeli soft w arivie sprawia jakieś problemy zawsze można wgrać alternatywny od innego playera np. od asusa, acryan, mede8er, egreat... itp :), jest tego cała masa

Ukryta Zawartość

a jeżeli chcesz zmienić playera to lepiej na innym/lepszym chipie

Ukryta Zawartość

123... test

Zastanawiam się czy nie jest lepszym wyborem złożenie jakiegoś PC do pracy jako media center. Pomijając cenę choć i ta nie wydaję się wygórowana bo tysiąc złotych wystarczy w zupełności to jednak takie rozwiązanie ma szereg zalet.... Na przykład odtworzy wszystko. Nigdy nie będzie problemu z update. Mnogość oprogramowania jest nieograniczona. Wolniej się zestarzeje. Można dodać napęd optyczny. Drugi dysk. Tuner telewizyjny. Tuner sat. Zmienić interfejs.....

♫ ♪ ♪ ♫ ♪ ♪ ♫ fiu fiu.... Bocznica: Rozmowy na luzie: strona 20: Mlb łże...

Zastanawiam się czy nie jest lepszym wyborem złożenie jakiegoś PC do pracy jako media center. Pomijając cenę choć i ta nie wydaję się wygórowana bo tysiąc złotych wystarczy w zupełności to jednak takie rozwiązanie ma szereg zalet.... Na przykład odtworzy wszystko. Nigdy nie będzie problemu z update. Mnogość oprogramowania jest nieograniczona. Wolniej się zestarzeje. Można dodać napęd optyczny. Drugi dysk. Tuner telewizyjny. Tuner sat. Zmienić interfejs.....

Dokładnie tak zgadzam sie z kolega!! ja tak daje i jest ok przez co nie muszę wydawać dużo kasy na tego typu odtwarzacze czy blu ray. Preferuje stare dobre klocki nie potrzeba mi tam mkv itp przez co cena jest korzystniejsza. PC rządzi!!

Sam staje przed dylematem odtwarzacz blu-ray z ethernetem i jakimś dyskiem na usb czy jednak komputer. Suma sumarum finansowo wyjdzie na to samo. Jednak patrząc nad możliwościami PC nic nie pobije. Chyba sam sobie rozwiązałem problem.... ;-)

♫ ♪ ♪ ♫ ♪ ♪ ♫ fiu fiu.... Bocznica: Rozmowy na luzie: strona 20: Mlb łże...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.