Skocz do zawartości
IGNORED

Kopia Avalon Acoustics Sentinel

arczi87

Rekomendowane odpowiedzi

To teraz coś o głośnikach (jakie modele) napisz i ile metrów2 mdf-u poszło na sztukę?

C30-6-024

c173-6-090

x2 C220-6-221

acutony OZ

a ile metrów nie wiem ale to jeszcze nie wszystko niema jeszcze tej "dupki"

• 3 miesiące później...
Gość piotrektychy

(Konto usunięte)

z wielkim zainteresowaniem śledzę ten wątek bo jest naprawdę dla mnie bardzo interesujący i pouczający, zastanawia mnie tylko co stało się z projektem arci87, który ten wątek rozpoczął ? bo kończy go tomek z sporym zaangażowaniem marcina

pozdrawiam i życzę wspaniałego słuchania muzyki, chyba Wam trochę zazdroszczę ;) Piotrek

witam

marcin-utopia klej nie pełza ale to skurcze laminatu pokażą problem

tak poklejone skrzynie to wg mnie totalna porażka!!!!!/ten projekt ala marten-coltrane2/

jezeli je zrobisz jak na fotkach ktore załączyłeś .widać tam kawałki maty szklanej przesączanej poliestrem!!!

HDT~60-70 stopni i pokrycie całości czarnym lakierem.teraz zima ale za chwile słoneczko wiosenne pare promyczków rozbłyśnie na czarnym lakierze

pręgi z płyt urozmaicą refleks na lakierze /i to jest prawdziwe płynięcie /.

prześledziłem ten wątek od początku, krytykowałeś tomka za to że robił obudowy bez głośników !!!

ty robisz jeszcze gorzej bo do głośników za niemałe pieniądze dorabiasz tandetną obudowę!!!

dlaczego idziesz na latwiznę???podejrzewam że zostałeś wrobiony przez kogoś i wyszlo jak wyszło .

nie wypowiadam sie jako mądraliński po fakcie , poprostu szukam koncepcji na swoje skrzynie i dzięki temu zachaczyłem o ten wątek./żywice i laminaty znam bdobrze a może i lepiej ::))od 1994r mam firmęwytwarzającą laminaty/

ja to widzę tak: model 1:1 cnc-forma-wyrób /orginalnie marten coltrane2 mają bodajże 20mm grubości ścianki -ale jest jeden myk - jest tro laminat węglowy!!!!- ceeennnaaa!!!/ dlatego to wszystko tyle kosztuje!!!

ja widzę alternatywę ale książki tu nie piszemy ::))/

masz formę -robisz dowolną ilość obudów ::)

no i trochę wazelinki- to jeden z najładniejszych projektów- wizualnie doskonały!!!!

pozdrawiam i sory za przynudzanie ::))

witam

marcin-utopia klej nie pełza ale to skurcze laminatu pokażą problem

tak poklejone skrzynie to wg mnie totalna porażka!!!!!/ten projekt ala marten-coltrane2/

jezeli je zrobisz jak na fotkach ktore załączyłeś .widać tam kawałki maty szklanej przesączanej poliestrem!!!

HDT~60-70 stopni i pokrycie całości czarnym lakierem.teraz zima ale za chwile słoneczko wiosenne pare promyczków rozbłyśnie na czarnym lakierze

pręgi z płyt urozmaicą refleks na lakierze /i to jest prawdziwe płynięcie /.

prześledziłem ten wątek od początku, krytykowałeś tomka za to że robił obudowy bez głośników !!!

ty robisz jeszcze gorzej bo do głośników za niemałe pieniądze dorabiasz tandetną obudowę!!!

dlaczego idziesz na latwiznę???podejrzewam że zostałeś wrobiony przez kogoś i wyszlo jak wyszło .

nie wypowiadam sie jako mądraliński po fakcie , poprostu szukam koncepcji na swoje skrzynie i dzięki temu zachaczyłem o ten wątek./żywice i laminaty znam bdobrze a może i lepiej ::))od 1994r mam firmęwytwarzającą laminaty/

ja to widzę tak: model 1:1 cnc-forma-wyrób /orginalnie marten coltrane2 mają bodajże 20mm grubości ścianki -ale jest jeden myk - jest tro laminat węglowy!!!!- ceeennnaaa!!!/ dlatego to wszystko tyle kosztuje!!!

ja widzę alternatywę ale książki tu nie piszemy ::))/

masz formę -robisz dowolną ilość obudów ::)

no i trochę wazelinki- to jeden z najładniejszych projektów- wizualnie doskonały!!!!

pozdrawiam i sory za przynudzanie ::))

smugi itp proszę cie !!

jak sie dobrze zrobi niema bata by coś wyszło !!

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) t46_pict5909.jpg t47_pict5911.jpg

t48_pict5907.jpg t49_pict6177.jpg t50_pict6165.jpg

t51_pict6176.jpg t52_pict5908.jpg

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

witam

tylko co to znaczy ?jak sie dobrze zrobi?

czy to nie znaczy aby dokładnie to co ja mowiłem?

ja wcale nie zarzucam ci złej roboty!! raczej złych doradców...

a to jest diametralna różnica

a dalej twierdze że projekt genialny ::))

/i tak jezeli będzie można to będę walił do ciebie na pw miałbym kilka pytań bardziej rozwiązłych i jeżeli nie będziesz miał przeciwskazań to chętnie bym pogadał telefonicznie/

pozdrawiam

lol

ślepak ze mnie ::))

ja nazwałem smugami wciągi które powstaną na skutek ewentualnego udaru termicznego !!! nie smugi a wciągnięcia ! srki

pozdro

witam

tylko co to znaczy ?jak sie dobrze zrobi?

czy to nie znaczy aby dokładnie to co ja mowiłem?

ja wcale nie zarzucam ci złej roboty!! raczej złych doradców...

a to jest diametralna różnica

a dalej twierdze że projekt genialny ::))

/i tak jezeli będzie można to będę walił do ciebie na pw miałbym kilka pytań bardziej rozwiązłych i jeżeli nie będziesz miał przeciwskazań to chętnie bym pogadał telefonicznie/

pozdrawiam

lol

ślepak ze mnie ::))

ja nazwałem smugami wciągi które powstaną na skutek ewentualnego udaru termicznego !!! nie smugi a wciągnięcia ! srki

pozdro

żywica i mata szklana 3 mm i niema bata by coś wyszło

p.s pisz na PW

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.