Skocz do zawartości
IGNORED

A. Lepper nie żyje

gelson

Rekomendowane odpowiedzi

i mam to przeczytać,nie przeceniaj siebie 747.

Nie czytasz samego siebie, stąd Twoje zdziwienie.

Nie wrzucaj bzdur to nie otrzymasz ich z powrotem.

Biorąc sobie Twoje uwagi serio musiałbym zacząć wydawać Gazetę Wyborczą II.

czkawka?..wstrzymaj oddech przez godzinę

Godzina minęła.

Jak tam wypadł D.Tusk podczas wizyty gospodarskiej?

"Albo jest pan premierem albo nie", panie premierze niech pan rządzi!

I niech pana prokuratorzy, ci którzy przyszli na miejsce tych z PiS, ci niezależni oczywiście, niech wyjaśnią - kto zabił?

jak widac nawet te salwy armatanie to byla lekka przesada.Pozyczal od kogo sie dało,nie oddawał, siedziba zadłuzona,dlugi niepoplacone ,przyjacioł brak.Perspektyw również.Ale jak widac nadal w chorych wynurzeniach niektorych wielki polak z wielkom tajemnicom.mam nadzieje ze przynajmnniej sakiewicz wyjdzie na idiote...przy okazyji.

Pokaż mi autora, a powiem Ci co napisze w danym temacie.

Proszę się do końca nie kompromitować w swej "wizji" rzeczywistości.

Proszę o pamiętanie o dopisku za każdym razem - "za Gazetą Wyborczą"

747

Ciekawe skąd wiesz co i gdzie zdeponował Lepper?Masz wgląd w śledztwo?A może u Ciebie zdeponował?

W swoim ostatnim wpisie miałeś na myśli siebie?

Wszyscy zapomnieli Cię Andrzeju.

Starczyłeś na 3 dni zainteresowania.

A niby tacy dociekliwi, Blida starczyła jak dotąd na 4 lata, a przed nią jeszcze cała wieczność, póki SLD będzie istnieć pamięć o św pam B.Blidzie nie umrze.

A Ty św pam A.Lepperze poszedłeś nieopatrznie do Sakiewicza zdeponować swą tajemnicę i teraz mówienie o tym jest niewygodne, a media przecież wiesz czyje są.

Ma być cisza o tym kto był źródłem przecieku w aferze min rolnictwa.

Pech.

Dlatego?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

post-17911-0-37054600-1313507744_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

747!

Ty niezłomny tropicielu afer! Krzyczysz na cały wątek o aferze Rywina, a naprawdę jaka to była afera i o co tak naprawdę w niej chodziło, kto i jaka role w niej grał. Czy to wszystko wyjaśniła komisja sejmowa pod wodzą Nałęcza?

Moim zdaniem nie! Osiągnięty został natomiast główny cel polityczny, czyli uwalenie SLD-owskiego rządu Millera. Poza tym wybili się na niej Nałęcz, Ziobro i Rokita, a stracili Michnik i Kwaśniewski, no i Miller oczywiście.

Dla mnie aferami są np.: sposób zreformowania emerytur Polaków poprzez OFE; prywatyzacja TP i PZU; sposób wprowadzenia konkordatu i nauczania religii; restrukturyzacja PKP, górnictwa, energetyki; czy niejawne zbieranie materiałów na dziennikarzy przez ministra Sprawiedliwości, etc.

Dodałbym do tego likwidacje stoczni!Co do Rokity to mam wątpliwości czy skorzystał..nie istnieje.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Dodałbym do tego likwidacje stoczni!Co do Rokity to mam wątpliwości czy skorzystał..nie istnieje.

Nie istnieje, bo żony się słuchał! Śpiocha - wszystko się zgadza, zdradziła nie ojca tylko męża. Poza tym wszystko się zgadza śpioch! Rosyjska Niemka lepszych papierów nie trzeba.

Tajemnica stop-klatki o godz. 13.15

A jakie jest rozwiązanie zagadki stop-klatki na telewizorze w gabinecie Leppera? Informacja o tym, że program został zatrzymany o godz. 13.15, wywołała lawinę teorii spiskowych. - Przyczyna tego zamieszania jest banalna - mówił "Gazecie Wyborczej" Mirosław Rudowski. - Szef miał dekoder Polsatu i on się bardzo często zawieszał. Wiem, bo zawsze mnie prosił, żebym ponownie go uruchomił. Te słowa potwierdza Meyer: - Nieraz szef wołał: "Mirek znowu mi telewizor nie gra, zrób coś z tym".

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

A jakie jest rozwiązanie zagadki stop-klatki na telewizorze w gabinecie Leppera? Informacja o tym, że program został zatrzymany o godz. 13.15, wywołała lawinę teorii spiskowych. - Przyczyna tego zamieszania jest banalna - mówił "Gazecie Wyborczej" Mirosław Rudowski. - Szef miał dekoder Polsatu i on się bardzo często zawieszał. Wiem, bo zawsze mnie prosił, żebym ponownie go uruchomił. Te słowa potwierdza Meyer: - Nieraz szef wołał: "Mirek znowu mi telewizor nie gra, zrób coś z tym".

Ukryta Zawartość

A za króla Olbrachta, to wyginęła szlachta.

A co powiesz o otwartym oknie, które nigdy nie było otwierane i bałaganie, gdzie A.Lepper znany był z porządku?

Morderca wszedł prawdopodobnie przez dach i powiedział A.Lepperowi - kończ waść, już czas.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

i takie to symboliczne

ś.p. Lepper umierał a dekoder sie zepsuł własnie w momencie kiedy pokazywano na telewizorze Tuska

Ukryta Zawartość

Jeżeli coś wygląda absurdalnie to nie znaczy, że nie jest prawdziwe

"Mogę Kaczyńskiemu wybaczyć, ale nigdy mu tego nie zapomnę"

Odnosząc się do słów Tomasza Sakiewicza, redaktora naczelnego "Gazety Polskiej", który twierdzi, że Andrzej Lepper chciał potwierdzić wersję Jarosława Kaczyńskiego ws. afery przeciekowej, Meyer mówi: - Szef zawsze powtarzał, że w tej sprawie, dla dobra kraju i polityki, jest w stanie wybaczyć Kaczyńskiemu, ale nigdy mu tej prowokacji nie zapomni.

Współpracownik Leppera po śmierci Leppera czuje się przerażony i zbity z tropu. - Zaszyłem się w domu, musiałem się odciąć od tego wszystkiego. Wciąż nie mogę uwierzyć w to, co się stało - stwierdza.

Ukryta Zawartość

Miał związki z firmami handlującymi bronią, ludźmi z wojskowego wywiadu PRL i rozliczne kontakty w Rosji, na Białorusi i Ukrainie. Jego biznesową działalnością na Wschodzie interesowały się służby specjalne i prokuratura, co nie przeszkodziło mu uczestniczyć w życiu politycznym kraju. Janusz Maksymiuk, bo o nim mowa, przez wiele lat był najbliższym i najbardziej zaufanym współpracownikiem Andrzeja Leppera.

Ze znajdujących się w IPN dokumentów wynika, że Janusz Maksymiuk został zarejestrowany jako TW „Roman”. W 2009 r. Sąd Okręgowy we Wrocławiu uznał, że Maksymiuk złożył nieprawdziwe oświadczenie lustracyjne, m.in. na podstawie dokumentów oraz zeznań byłego funkcjonariusza Służby Bezpieczeństwa Czesława G., który stwierdził, że Maksymiuk podpisał zobowiązanie oraz że znał go jako funkcjonariusza SB.

Z informacji służb wynika, że Maksymiuk często kontaktował się z prałatem Henrykiem Jankowskim, z którym w czasie afery mieli kontakty Janusz Kaczmarek, Ryszard Krauze i Lech Woszczerowicz.

Janusz Maksymiuk był jedną z ostatnich osób, która widziała Andrzeja Leppera żywego. Świadczy o tym m.in. relacja dziennikarki TVN, która w dniu śmierci lidera Samoobrony przyszła przed południem do siedziby partii na wywiad i którą przyjął właśnie Janusz Maksymiuk.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.