Skocz do zawartości

Klub otwarty  ·  446 członków

Audiostereo Caffe
IGNORED

Klub zniesmaczonych forumowiczów AS

Rekomendowane odpowiedzi

Od miesiaca nie slucham muzyki w domu, sprzet mam tymczasowo spakowany w kartony.

Slucham glownie muzyki w samochodzie w drodze do pracy i z pracy.

Tak sobie czytalem dzisiaj watek climaxa99 o bledach i piatym stopniu wtajemniczenia.

I chyba zaczynam rozumiec co jest najwyzszym stopniem wtajemniczenia w audio.

Dostapili go Ci o ktorych tu sie z utesknieniem wspomina jako o tych nieobecnych (nie chodzi mi o tych ktorzy odeszli z tego swiata).

Niektorzy uznali (chyba slusznie), ze szkoda czasu na glupoty.

Im rzadziej ostatnio zagladam na to forum, tym bardziej czuje ze zblizam sie nieublaganie w strone tego najwyzszego wtajemniczenia w audio.

"Po raz pierwszy w historii ludzkości możesz przenieść chorobę, na którą nie chorujesz, na kogoś, kto został na nią zaszczepiony !!!" u2be

Od miesiaca nie slucham muzyki w domu, sprzet mam tymczasowo spakowany w kartony.

Slucham glownie muzyki w samochodzie w drodze do pracy i z pracy.

Tak sobie czytalem dzisiaj watek climaxa99 o bledach i piatym stopniu wtajemniczenia.

I chyba zaczynam rozumiec co jest najwyzszym stopniem wtajemniczenia w audio.

Dostapili go Ci o ktorych tu sie z utesknieniem wspomina jako o tych nieobecnych (nie chodzi mi o tych ktorzy odeszli z tego swiata).

Niektorzy uznali (chyba slusznie), ze szkoda czasu na glupoty.

Im rzadziej ostatnio zagladam na to forum, tym bardziej czuje ze zblizam sie nieublaganie w strone tego najwyzszego wtajemniczenia w audio.

Ciekawi mnie jak,skoro sprzęt w kartonach!A może o to właśnie idzie?

Ciekawi mnie jak,skoro sprzęt w kartonach!A może o to właśnie idzie?

Sprzet w kartonach pokazuje, ze mozna zyc nadal i nie byc frustratem.

Kiedy zestaw stal, to wciaz za czyms gonilem:

- szybciej do domu, zeby posluchac

- czemu nie mam czasu na odsluch tego to a tego dnia ?

- mam dzis malo czasu, bo zbliza sie umowna pora ciszy nocnej

- czy na forum w interesujacym mnie temacie napisali cos na temat i w zgodzie z moim punktem widzenia ?

- itd., itp.

Spakowalem juz ponad miesiac temu zestaw w kartony i pojechalem na wakacyjny urlop.

Narazie nie chce mi sie go wyciagac.

Jeszcze odpoczywam, jeszcze robie sobie mentalne wakacje, ... od audio tez :)

Bo muzyki nadal slucham z przyjemnoscia.

Niby sluchanie muzyki jest relaksem, stanem odprezenia.

A jednak jesli sie zbyt mocno zaglebi w audiofilie, to jest to nalog jak kazdy inny.

Na chwile obecna za niczym nie gonie, nic nie musze, nie musze niczego udowadniac ani sobie, ani innym.

G. mnie obchodzi czy kable graja czy nie, g. mnie obchodza ekstrema w audio. Nawet nie przejmuje sie tym czy plyty CD jeszcze leza na polkach, czy juz na tych polkach sa tylko same geste pliki.

Uff, jak goraco, wakacyjnie i spokojnie.

Edytowane przez Krzysiek71

"Po raz pierwszy w historii ludzkości możesz przenieść chorobę, na którą nie chorujesz, na kogoś, kto został na nią zaszczepiony !!!" u2be

Nie trafiles. Bledna diagnoza.

Ale coz, takie czasy ze teraz wszyscy sie niby na wszystkim znaja.

Nawet na psychologii.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.