Skocz do zawartości
IGNORED

Zestaw stereo do laptopa w przedziale 500-600zł.

conan1891

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie forumowiczów.Posiadam laptopa ze zintegrowana kartą muzyczną.Ponieważ słucham dość dużo muzyki(głownie rockowej) postanowiłem zakupić dobrej klasy głośniki(oczywiście na tyle na ile pozwala budżet) i tu pojawia się dylemat.Czy brać coś takiego jak Microlab solo7c czy może zabawić się w zestaw wzmak plus dwie kolumny podstawkowe.Microlaby pewnie każdy widział to nie wklejam linku a co do drugiej opcji to po przewertowaniu allegro wyselekcjonowałem coś takiego:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Co o tym myślicie?

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Masz jakiekolwiek wątpliwości?

Przecież ten Harman z KEF-ami zjedzą Microlaba.

Ja bym poszukał coś z kolumn Mission jeśli do rocka...

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

No w sumie to wątpliwości mam tylko do tych kolumn.Słyszałem,że Kefy średnio do rocka się nadają i lepiej spisały by się Paradigmy a tu kolega jeszcze Missiony poleca.Muszę przewertować allegro bo w tej cenie to tylko używki albo coś z Kody.

Paradigmy do rocka? Jeszcze lepiej! Ale - a nuż Ci przyjdzie ochota jakieś pościelówy zapuścić, gdy laska wpadnie... wówczas Paradigmy z niższych serii okażą się mniej uniwersalne.

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.