Skocz do zawartości
IGNORED

Black Sabbath reaktywowany!

daras66

Rekomendowane odpowiedzi

W 1963 też mówili , że robi z siebie głupa :-) Według mnie jeżeli ma ochotę i jeszcze ktoś chce za to zapłacić to niech robi :-) Tylko że my tu o Black Sabbath , a nie o Stonesach :-)

Porownania uzylem ze wzgledu na podobny wiek artystow ... Czekam na koncert RS , kiedy Jagger zblizy sie do 80 lat ...

Bobaj jeżeli chodzi o BS to właśnie w czerwcu będzie studyjny z Ozzym :-) Nowy materiał.

Jacekm - mam nadzieję że nadal będą w formie nawet jak będzie to 80 :-) Ale jeśli chodzi o RS to jestem zupełnie stronniczy - kocham ich na zabój :-) Z żalem myślę o momencie kiedy już skończą grać na żywo. Mnie ta muzyka bardzo dobrze nastraja i np. bardzo lubię oglądać koncert nagrany przez Martina Scorsese mimo że Panowie już niemłodzi. Zazdroszczę im tej energii. Nie sądzę żeby to robili dla kasy. Mają jej pod dostatkiem i bez tego.

• 4 tygodnie później...

Gwoli informacji ( jeśli ktoś nie miał okazji wcześniej oglądać )

16.02 (sobota) godz. 19:15 TVP Kultura

Klasyczne albumy rocka: Black Sabbath - "Paranoid"

oraz powtórka : niedziela 17.02 godz. 13:25 również TVP Kultura

Niespełna rok temu....jakoś nikt się nie przewraca z nadmiaru krzyżyków na karku.

Ozzy jak był przymulony tak jest

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.