Skocz do zawartości
IGNORED

Wybór przewodu sygnałowego audio

Crunchy

Rekomendowane odpowiedzi

Proszę o pomoc w wyborze przewodu dostępnego w Polsce, który można kupić swobodnie na metry nie wydając fortuny. ;)

Chcę sobie zrobić przyzwoity, wytrzymały kabel na złączach Neutrika (3-5m). Do tej pory znalazłem:

Real Cable CA 101 | CA 201, Audioquest G-snake | Copperhead. Ale może coś przegapiłem?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) .W sklepie sprzedawca mówił że dużym wzięciem wśród studentów Politechniki cieszy się Sl-2.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Pozwolę sobie zauważyć, że przy tak trywialnej funkcji jaką spełniać ma kabel, żaden producent z tzw. wyższej półki nie publikuje obiektywnych cech swoich produktów, nawet pojemności... Dramat. Jak ten Van Den Hul D102 ma się do VOVOXa?

W sklepie sprzedawca mówił że dużym wzięciem wśród studentów Politechniki cieszy się Sl-2.

Do opinii sprzedawców mam ograniczone zaufanie. ;) Jest jeszcze jedna ciekawa alternatywa: Sommer Cable Grindycop Beast i na razie się skłaniam ku niemu, bo nie wiem jak ten VDH zabrzmi.
  • 5 miesięcy później...

Zrobiłem sygnałowy na tym schulz sl-2 i gra bardzo fajnie. Aktualnie słucham na nim zamiennie z qed silver spiral.Schulz pokazuje żywszą górę i większą scenę niż qed który koncentruję się bardziej na wokalu i dole pasma.

Ja zrobiłem IC z kabbelka Mogani plus wtyki CMC, drożej jak Klotz czy inne ww. ale i tak taniej niż coś co jest w sklepach, u mnie w sytstemie zgrał się bardzo fajnie :)

Podaj namiary na ten kabel jeżeli to nie problem

myśle że nie :)wtyki CMC kupowałem na allegro , kabel u brytoli kosztował mnie 5 funtów za metr plus przesyłka a był to kabel mikrofonowy 2534 neglex . teraz czekam na glósnikowego 3082 aż dotrze do mnie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.