Skocz do zawartości
IGNORED

OSZUST na forum Audiostereo dział DIY

Azus

Rekomendowane odpowiedzi

no ja dostalem swoj pre spowrotem bez zadnych problemow Pan Piotr nawet chcial pieniadze jak pre bedzie u mnie i bedzie wszystko ok. wszystko zrobione tak jak sie nalezy wiec zlego slowa nie moge powiedziec. nie wiem jak sparawa wygladala u Azusa i jak byli dogadani...

to tylko pozazdrościć ci lolo. piotr_37 skoro już jesteś załatw wszystkie zaległości.

• 2 tygodnie później...

Po tylu wpisach powinno go ruszyć sumienie, ale nie...Mam adres, wiem jak żona ma na imię i wiem nazwisko panieńskie żony, i córka jak ma na imię. Myślałem że szanowna moderacja pomoże, ale jak widzę chroni własne interesy i ludzi im przychylnych, nie zależy mi na tym forum, bo przez nie mam same kłopoty. Zwykłe pytania,...zostają bez odpowiedzi,... a miało być tak fajnie,...forum doświadczonych ludzi obytych z audio, tutaj miałem znaleśc informacje i odpowiedzi,a tu same zaprzeczenia samych zaprzeczeń, poplątanie z pomieszaniem itp. Dzieki forum.

forum od samego poczatku pełne jest takich historii

dałes sie naciagnac , nie szukaj winnych na forum

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

Cir, źle mnie zrozumiałeś,...nie mam na myśli społeczeństwa forumowego,...mam nadzieje, w większości uczciwych chłopaków, którzy rzetelnie się wypowiadają o swoich doznaniach, a ile jest z bujną wyobraźnią wypowiadających się o sparzcie, którego na oczy nie widzieli,... czytając uważnie posty niektórych forumowiczów w rożnych wątkach zaprzeczają, lub wręcz wychwalają zaprzeczenia swoich twierdzeń, ja już się motam,... ale jest taka rzeczywistość tego forum, że nie biorę już nic serio, praktycznie po rocznym pobycie absolutnie nic się nie dowiedziałem, a sorry, kupiłem kilka fajnych płyt i to tyle....Miałem pewien system,...korzystając z forum po prostu sprzedałem i zacząłem składać z forumowych doznań sprzętowych, i nic mi nie pasowało,ostatnie 3 miesiące zajęło mi z konfigurowanie systemu do stanu z przed roku,,,(dzięki Kazek za pomoc),,,. Miałem 4 końcówki mocy,i kilka pre. w tym dwie lampowe i jedna hybryda, nie będę opisywał brzmień bo to nie ten wątek, ale chodzi o straconą kasę, wydałem 18tyś zł.wróciło mi się 12 tyś zł., czy 6 tyś warto było stracić z doświadczeń doznań forumowych wpisów, czy ktoś miał, i ma w tym cel handlarski, a nic z hobby. Tak jak reklamy tego Xawiana już patrzeć nie mogę,... te projekty już robiłem jak się pokazały pierwsze revelatory, pomiary robiliśmy w Berlinie, nikt z kolegów już ich dawno nie ma, bo to jest głośniczek do plumkania, a nie do grania. Ja już nie chce pisać co mi się podoba a co nie, bo i tak się ktoś znajdzie co nie słuchał, a dźwięk się niesamowicie podoba, nie mam jeszcze konta na Audiohobby, czytając wpisy chłopaków, którzy mają takie same login,jak w tym forum nie z ściemniają jak np. Jacek Zagaja, Lancaster, Yogi,i inni co z audiostereo zrezygnowali, fachowcy od kolumn, nie uważam siebie za konstruktora, bo bazuje na gotowych projektach, chociaż zaczynam,... ale pomocy z doświadczeń forum nie mam, tak sobie pisze bo za dnia się wyspałem i słucham sobie Barbieriego i rysuje projekty kolumn, bo jestem hobbystą i melomanem, a nie naciągaczem.....Pozdrawiam.

Masz tyle danych, a na policje nie pojdziesz zglosic sprawy. Za ten czas rozżalania sie na forum juz bys to zalatwil. Mam wrazenie, ze ludzie boja sie komisariatow. Dlatego wlasnie zeby sie temu przeciwstawic sam kiedys zglaszalem pewne uszustwo, oczywiscie nie dla pieniedzy bo to bylo tylko 40zl, ale dla samej IDEI, suma sumarum oni musza przyjac zgloszenie nawet jak by dotyczylo 1zl, a ja sprawe wygralem i 40zl wrocilo na rachunek bankowy (zwrot pieniedzy bym jednym z punktow wyroku sadowego co zalagodzilo ogolna kare sprawcy).

Dzisiaj, to znaczy wczoraj, już instytucje w wszczęły postępowanie,...zresztą moje wpisy już są monitorowane w prokuraturze, tak że to nie jest takie proste jak to się wydaje,...Praktycznie ja już nic nie mogę działać.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.