Skocz do zawartości
IGNORED

Wroclaw - Spotkanie w Delta Studio

Delta Studio

Rekomendowane odpowiedzi

Szanowni Panstwo,

Zapraszam na odsluch kolumn glosnikowych Proa-System - Anna Maria Jopek Special Edition. Jedna z nielicznych okazji!!!

Mam tez nadzieje, ze zjawi sie Minima Audio z obiecanymi zestawami.

Ze swej strony zapowiadam premiere wzmacniacza Delta Studio 6s33s SET w postaci monobloczkow.

Oczywiscie Delta Studio KT88 takze do dyspozycji odsluchowej.

Zapraszam od godziny 16.00-tej, chyba, ze macie inne propozycje.

Oczywiscie spodziewam sie, ze przytaszczycie takze swoje elemety toru audio i nie tylko.

Prosze o potwierdzenie przybycia abym wiedzial ile szklanek przygotowac (kto pojazdem, a kto piechota?)!!!

Pozdrawiam

Witold Jaskulowski

https://www.audiostereo.pl/topic/8939-wroclaw-spotkanie-w-delta-studio/

Kolumny beda na 100%.Bedzie czego posluchac!!!Panie Witku,jedna prośba do Pana.Chciałbym przywieźć kolumny juz w piątek gdyż w sobote bede mógł przyjechac dopiero chwile przed 1600.Przyjade ok 10-11.Mysle ze jeden dzien da Panu mozliwosc poprawnego ustawienia kolumn w pomieszczeniu aby w sobote byly wszystko gotowe.Bede jednak musial wiezc po jednej kolumnie gdyz auto mam male a nie chce zniszczyc kolumn...!!!

Pozdrawiam

Jezeli tak to super.Wszystko jest ugadane,pozostaje tylko czekac do soboty.Mam nadzieje ze wrazenia odsluchowe bede daleko odmienne od tych jakie towarzyszyly sluchaniu kolumn podczas prezentacji w Warszawie:)

Lisek - gdybyś potrzebował pomocy - daj znać (mam troszkę większe autko:)

W sobote będę po 17.00 autem, ale szklankę mozesz Witku przygotować - najwyżej postoi do rana (oczywiście auto;))) Będą dobre kolumny, dobre wzmacniacze, gramofon i znowu pozostaje problem CD - może zorganizuję Wojtkowego Meridiana 506.20 ostatecznie mogę też zabrać moją siedemnastkę.

od 16tej do ?? pytam bo bedziemy w Olawie wiec moze podjechalibysmy rowniez do Wrocka na godzinke (to zalezy jeszcze od wspolsluchaczy oczywiscie). Jesli mozna to poprosze jakies wskazowki jak do Was trafic? (Wrocek znam slabo - mieszkalem tam pol roku ale to za malo).

ul. Jaworowa to jest boczna Powstancow Slaskich jedynie co to dojazd samochodem jest ze tak powiem od tylu i musisz sobie sprawdzic na mapie

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

podpowiedz : Z Olawy jedziesz krakowska wjezdzasz na slimak i przez Armii Krajowej i Wisniow prawie dojezdzasz do Powstancow ŚL skrecasz w lewo w Januszowicka (przedostatnia przed Powst Sl.) i potem w prawo w Jaworowa. przy postoju TAXI jest taki wjazd wglab podworka a w nim stoi domek pudelko ( taki z lat 70) i to wlasnie tam jest DELTA STUDIO :)

bardziej obrazowo nie potrafie ;)

P.

Ukryta Zawartość

Na wszelki wypadek podaje adres (choc jest na stonie podanej w "o mnie")

Delta Studio , Wroclaw, al. Jaworowa 6 A , pierwsze pietro, dzwonek oznaczony

boczna Powstancow Sl.

- jadac z centrum - druga w lewo za Hallera/Wisniowa, ale z powodu braku przejazdu nalezy skrecic w Wisniowa nastepnie pierwsza w prawo (Januszowicka) nastepnie druga w prawo (Jaworowa) i za stara czynszowka o nr 6 w prawo, przez chodnik, wzdluz plotu, do domku z lat 70,

- jadac od Armii Krajowej - skrecamy w druga w lewo za wieza cisnien (Januszowicka) i dalej jw,

- jadac od autostrady (lub od "austostrady") po Powstancow Sl. skrecamy w trzecia w prawo za zajezdnia tramwajowa i po 70 metrach, przed stara czynszowka, przez chodnik, w lewo.

W razie komplikacji - pytac taksowkarzy.

Witam

Co do obecności Minimy Audio na prezentacji we Wrocławiu - na chwilę obecną pozostaje mi jedynie

odesłac Państwa do :

Ukryta Zawartość

Jeszcze raz dziękuje za wszystko i pozdrawiam

Waldek Klawikowski

-konstruktor MinimaAudio-

Ukryta Zawartość

Waldku,

Dziekuje Tobie, ze w trakcie gdy miales mozliwosc reprezentowania firmy Minima Audio w kontaktach zewnetrznych, zechciales odwiedzic nasz Grod i zaszczycic Swoja obecnoscia grupe wroclawskich, bardzo glodnych wszelkich informacji i chetnych do odsluchow, audiofili-muzykofili.

Bylo nam bardzo milo poznac na wlasne uszy i oczy Twoje konstrukcje. Warte sa uwagi.

Jezeli bedziesz kiedykolwiek przejezdzal przez Wroclaw lub okolice - daj znac i wstap na krotki chocby odpoczynek.

Powodzenia w dalszych pracach nad dzwiekiem.

Pozdrawiam

Witold Jaskulowski

Źródełko CD na jutro załatwione - tak od ok. 17.00 - Meridian 506.20 (żeby potem nie było "...bo cedek był cienki" ;)))

shinobi - jak będiesz przybywał - weź swojego Cardasa please - wprawdzie strasznie krótki - najwyżej ustawimy tyłek w tyłek:)

Witam

Bardzo żałuje że mnie tam nie będzie.Bardzo jestem ciekawy zwłaszcza tego Gorlicha . Liczę na wasze relacje.

Przyjemnej zabawy i miłych wrażeń muzycznych

Pozdrowienia dla Wrocławia i nie tylko

Waldek

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.