Skocz do zawartości
IGNORED

ŚWIĘTO TRZECH KRÓLI

elektrospiro

Rekomendowane odpowiedzi

oto padobi, któremu się podobuje uważać, że ma coś do powiedzenia....

Następca mulsa i jarcia, dwóch Wielkich Myślicieli Bocznicowych (WMB)...

u Was w Europie nie ma kobiet jarciu?

oto padobi, któremu się podobuje uważać, że ma coś do powiedzenia....

Następca mulsa i jarcia, dwóch Wielkich Myślicieli Bocznicowych (WMB)...

u Was w Europie nie ma kobiet jarciu?

Następny któremu trzeba wszystko tłumaczyć literalnie:

w odróżnieniu od Trzech Króli kobiety to byty realne więc ich święto nie jest tak zabawne jak święto gości których nie było.

Jestem Europejczykiem.

w odróżnieniu od Trzech Króli kobiety to byty realne więc ich święto nie jest tak zabawne jak święto gości których nie było.

To masz koopę zabawy, bo na każdy dzień przypada ŚWIĘTY. Było ich sporo w chrześcijaństwie, i są całkiem poważnie te święta obchodzone. Istnieli też realnie zresztą...

znaczy rysiu zrozumial....

sam termin swiety jezd tak smieszny ze juz jezd swieto i radosc.

podobnie zresztom jezd z terminem..przewielebny.jak slysze to od razu kce mi sie swietowac.

a nawet wyjsc na ulice.Mysle ze mozna by zarejestrowac sie i wyjsc na ulice z haslami ...swieta przewielebnego.

na pewno to bedzie mniej smieszne od baltazara.

Pytam się co ciebie sierściuchu obchodzą święta katolickie?

I nie udawaj psa...żałosne.

Chyba "orzeszek".

Powinnaś wiedzieć, że gumę od gogli na kask się zakłada a nie pod kask.

Ty rób jak chcesz.

Na nartach jak najbardziej..ale ty przecież w goglach przed monitorem urzędujesz...i jeszcze w kasku???!

„Jeśli nie masz co robić, nie rób tego w moim towarzystwie”

To jesteś szczęściarzem, że masz telewizję Trwam - bo ogólnie nie jest dostępna, i masz farta, że trafiłeś akurat na taki program, ale co to ma wspólnego z tematem? A może powiedzieli Ci o tym w TVN?

Wertujesz źródła prowadząc cenną krucjatę, a nie spojrzałeś na tok rozmowy. Ale nie dziwie się bo mój i podobne wpisy - nie warte tego.

Moja niechęć do upragnionej TV TRWAM nie musi oznaczać zainteresowanie TVNem. Tak jak Twoje posty nie każą mi domniemywać ze jesteś dewotem czy bigotem, tylko dlatego że piszesz na tematy religijne. Myslę, że zjadliwością kontaktu wykluczasz sie z grona wyznawców Chrystusa

Jaki ty jesteś przewidywalny. A ściśle mówiąc te TWOJE (bo nie moje) skojarzenia. Myślę że SLD kojarzy się z gejostwem, skoro obnosi się na ich "paradach".

>>>>>to chiba jest tak jak kosciol z pedofilstwem dlatego ze sie z tym nie obnosi.

to tu cie chiba zaskoczylem..rysiu.

Na nartach jak najbardziej..ale ty przecież w goglach przed monitorem urzędujesz...i jeszcze w kasku???!

Czas na detoks dziewczynko.

Bez tego twoje delirium będzie się pogłębiać.

sam termin swiety jezd tak smieszny ze juz jezd swieto i radosc.

Może termin jest po to zeby było święto ?

W dzisiejszych czasach trzeba się mocno natrudzic żeby zmusić ludzi do nic nierobienia w pracy, żeby przez te pare dni nie produkowali ton badzieiwia i nie wywołali kryzysu nadprodukcji. jedno świto więcej to radocha, gdyby Tusek nie zabrał dni wolnych za świeta przypadające w soboty - może mu koszerne przy szabacie snaneło w gardle i tak wyewoluował ? Mniejsza o to solidarność już ten przepis zaskarzyła do TK.

natomiast jakbyśmy poszli dalej to w zasadzie mozna zrobic 365 dni swiatecznych w roku. na każdego znajdzie się jakiś święty w zapasie choć niektórzy wypadają a przychodzą na ich miejsce inni - rotacja większa niż wśród ministrów postsolidarnościowych rządów. Ważne żeby był powód nie robić. Przynajmniej bezrobotni beda sie czuli mniej osamotnieni w swojej sytuacji.

Projekt to to trochę na wyrost jest, raczej projekcja..bo ja chłopczykiem jestem, choć wiem że twoje plemię i to "trawi"...

Projekt to to trochę na wyrost jest, raczej projekcja..bo ja chłopczykiem jestem, choć wiem że twoje plemię i to "trawi"...

A myślałem, że umiesz czytać.

Żeński nick, to pomyłka czy niewiedza?

A na ten przykład kola to żeński czy męski nick?

Żeby ułatwić męczarnie umysłowe to ci napiszę że mogę np. z USSR pisać.

Straszny cebrzyk z tego jacusia. Ale trop z USSR może być prawidłowy - u nich byli Czerwonoarmiści a jacuś to Czarnoarmista :-).

Jestem Europejczykiem.

Chłopcy tic tac-i zalecam...innej treści niż nieświeży zapach w waszych wpisach nie stwierdzono.

Straszny cebrzyk z tego jacusia. Ale trop z USSR może być prawidłowy - u nich byli Czerwonoarmiści a jacuś to Czarnoarmista :-).

Może on tam interesów ojca dyrektora pilnuje.

A byle kogo tam pewnie tatulo nie posłał.

Takiego co to zapachy przez internet wyczuwa to i sam Watykan by zatrudnił.

Tak ojca dyrektora czerwonoarmista z rosji..???!!!

Filut zmień trenera z tego twojego to nawet najgłupsza małpa się śmieje.

Dobrze kojarzysz! Rozumiem że idziesz tropem tych nadajników Ojca Dyrektora u Ruskich?

Jestem Europejczykiem.

Filut zmień trenera z tego twojego to nawet najgłupsza małpa się śmieje.

Cholera, nie mam trenera.

A tobie potrzebny?

Z tego co widać, to cię wykorzystuje. Kiepski jakiś musi być.

Spróbuj samodzielnie, bez trenera.

A to nie wiesz niebożątko, jak to tatulo nadajniki w Rosji załatwiał i do 2003 roku dawał z nich ognia do Luftwaffe? To co ty za trenera masz?

ogladajac te igrzyska koscielne nawet zaczynam ich rozumiec.Jest to cós co ma rozbawic i przygarnac w pochodach wierzacych.Takie 1 maja.Jezdesmy, bedziemy.

i te nieslychane wzruszajace opowiesci o bliskosci z bogiem.typowe 1 maja, wczesny gomolka.

A gdzie to jest napisane ze to byli trzej krolowie ???

Na co drugich drzwiach niestety, nawet tych białych. I to was boli- bo widać jak wielu jest katolików praktykujących. Na moich akurat nie- bo wielu poważnie wierzących nie przestrzega tego rytuału.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.