Skocz do zawartości
IGNORED

No i gdzie to wszystko dąży?

RAF

Rekomendowane odpowiedzi

Qubric -> twierdzisz, że wcinam Ci się w dyskusję. Kolego jak chcesz dyskutować indywidualnie to proszę, ale nie na ogólnym forum. Tylko kto wtedy będzie czytał te twoje "mądre" sentencje. Wszystkich pouczasz o kulturze i próbujesz gnoić, sam nabierz trochę ogłady bo z poważnego wątku robisz bagienko. Zakatowali człowieka a ty zrobiłeś z tego watek Qubrica. Niektóre twoje wypowiedzi były ciekawe, ale widzę że chyba faktycznie doskwiera Ci samotność i izolacja w realnym świecie i dajesz temu upust na tym forum. Skorzystaj lepiej z okazji i poznaj naprawdę Ciekawych ludzi którzy tu bywają. W końcu w realnym świecie tez się spotykamy.

Qubric - liczę na spotkaniu z Tobą w realu, really. Jakieś spotkanie forumowiczów i/lub audio? Zobaczymy czy jesteś taki sam kozak jak ukryty bezpiecznie w domu, za klawiaturą, w swoim fantasmagorycznym świecie.

The odd get even.

Piterski przynajmniej wie o czym napisał - a wy piszecie co wiecie. Uwierz mi ze byłbym - nawet większy niz przypuszczasz. Mój świat jest całkiem realny. A robienie takich patafianów w bambuko to tylko chwila rozrywki. Sami sie podkładacie.

Oj, chlopcy.... przestancie sie tak zacietrzewiac, bo wyglada na to, ze sami sie niedlugo bedziecie okladac sztachetami z laweczek. Juz padla propozycja spotkania w realu - ja tam nie wiem, ale jak sie tutejsi intelektualisci zetra z fizolami, a wszystko audiofile... no to ja juz wole nie czytac watku xxxx "po bitwie" i doniesien w gazetach...

swoja droga, Stanley Kubrik mial zdaje sie nienajlzejszy charakter i na poczatku watku, nick Qubricka jest pewnie calkiem oki. Pod koniec, Qubrik i nie tylko on, powinien sobie zmienic nick na Qinsky.... Klaus Qinsky....

pozdr.

eee - iwo - pisałem juz kiedys że ten Qubric to nie od Kubricka i nie miałbyć nawiązaniem do jego nazwiska. To tak dla informacji. A wogóle temat powinien nosic tytuł. Dokąd - a nie Gdzie, bo to jest napisane po polskiemu ;)

On też był Kinski. "Q" wypowiada się trochę inaczej. Jeżeli nick ma coś determinować to aż strach czytać forum. Co by było jakbym się wczuł w jego role i nazwał np. Fitzkaraldo albo Aquirre :))) Prawdziwa jatka ;)

pozdr.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.