Skocz do zawartości
IGNORED

MÓJ SYN STRACIŁ NOGĘ

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

a

niestety na wpłaty podatkowe 1% chyba bedzie inne konto czekam na spotkanie z dyrektorem caritasu mam nadzieje ,ze w tym tygodniu będę wiedział wszystko na ten temat.

Jeszcze raz dziękuje wszystkim za wsparcie

Sławek

ale jesli poszly juz te 1% to maja ci je przerzucic na wlasciwe jesli jest podane haslo.czesto takie caritasy nie chca tego robic, bo uwazaja ze to ich przypadkowe i okazyjne pieniadze.wchlaniają czesto duze pieniadze ktore zostały wyslane przez ofiarodawcow, ale nie byly uzupelnione haslem celowy czyli bezimienne..Wiem bo mialem juz pare takch spraw.A w moim przypadku poszlo rowniez 1% i chiba mnie szlag trafi jesli oni to przejmą.Tym bardziej postaraj sie dowiedziec co z tym nr bo mozna zrobic korekte pita.Bez paniki na Picie jest tylko KRS i hasło celowe.I to musi wystarczyc ale TRZEBA przpilnowac caritas.

Dołożyłem równiez cos od siebie. Ludzie pomóżcie! To nie jest dużo. Najwięcej kosztuje przełamanie się, aby wejść na stronę banku i zrobic przelew. Nie wierzę że na tym forum nie ma ludzi których nie stać na te kilka złotych. Przywróććie wiarę w ludzi chociaż na tym forum.

pozdrawiam

Dorzucam swoją cegiełkę i życzę powodzenia!!!

Cambridge Audio CXC (modyfikowany) -> NuPrime DAC-9 -> Atoll IN200 Signature / słuchawkowy Trilogy 931 -> Xavian Perla Esclusiva

• 2 tygodnie później...

Miejmy nadzieję że ludzie nie wpisują tematów w wątek, ale przekażą swoją cegiełkę. Nie wierzę aby kable na kilkadziesiąt stron były ważniejsze od nogi na 2 strony.

Pozdro

Poszło :), mam nadzieje że Caritas na tym łapy nie położy :) .

Może głupio to zabrzmi ale osobiście bardziej wolał bym jakiś wiarygodny wypis ze szpitala co się stało itp i wpłacać kasę na prywatne konto, niż przez jakiś caritas.

pzdr. Łukasz

jak mogłem tak pomogłem i wspomogłem konto wskazane.

a od siebie proponuję ten wątek przenieś do takich zakładek jak DIY, Stereo, Hi-End nie ma się czego obawiać tam też są ludzie którzy może wogóle do tej zakładki nie zaglądają a chętnie pomogą. POWODZENIA.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.