Skocz do zawartości
IGNORED

Rotel RCD 971 vs 951

pwit1

Rekomendowane odpowiedzi

folab, 6 Mar 2008, 17:54

>Mnie bardzo podobał się rotel,a po modyfikacji musiałem sprzedac,wiocha straszna,nie będe pisał kto

>z tego forum robił modyfikacje,ale kolega elektronik po studiach powiedzial że zostałem mocno

>naciągnięty.

jak nie będziesz pisał?

a ja kupię takiego Rotela i wyślę do modyfikacji do tego samego "speca"?

i co?

gadaj kto? darkul, gyver? czy piotrek608? stawiam na tego ostatniego :-)

folab, poważnie napisz, jak nie chcesz to napisz na priv, nie wydam!

>aux

Kable muszą zostać, bo na tych co mam jest najlepiej pod innymi względami (tzn. najwięcej detali, zdecydowanie najlepsza przestrzeń i dodam że w relacji do innych wpiętych drutów naprawdę różnica jest duża).

Zamówię chyba nowe zwrotki do kolumn. Widziałem właśnie przebieg charakterystyki tych co mam. Pasmo liniowe ale wznosi się lekko właśnie na górnej średnicy. Jak Rotel też eksponuje nieco ten zakres to tak przypuszczam, że wiem gdzie leży "pies pogrzebany". Kumulują się chyba te wznoszące się zakresy wyższych średnic i jest co jest. Kolumny wydają mi się dobre i chyba najtańszym sposobem (a i może zalet tych kolumn nie stracę, bo nie wiem ile trzeba by dać za nowe aby miały to co te, ale chyba sporo) będą nowe zwrotki które nie dadzą "wznosić" się charakterystyce na wyższej średnicy.

dzięki wszystkim za podpowiedzi

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.