Skocz do zawartości
IGNORED

Uwaga na sklep Ramnet

m@jkee

Rekomendowane odpowiedzi

Chciałbym przestrzec przed robieniem zakupów w w/w sklepie bo może się to źle skończyć.

Od kilku m-cy walczę o kasę i wciąż bezskutecznie choć to tylko niecałe 200zł. Sprawa jest na Policji. Właściciel sklepu Rafał Modzelewski od jakiegoś czasu ma zablokowane konto na Allegro

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) ale dalej w najlepsze prowadzi sprzedaż w sieci. Tu trochę informacji na ich temat

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

https://www.audiostereo.pl/topic/91432-uwaga-na-sklep-ramnet/

Swoją drogą to zastanawiające jak firma dla takich nędznych groszy naraża swoja reputację, jak dla mnie nie do pojęcia. Widać w takim kraju na Wisłą opłaca się kantować bo po pierwszym przesłuchaniu przez policję mogli normalnie przelać kasę i sprawa by przycichła ale nie, pokazali im lewy świstek papieru i jeszcze pewnie się tym pogrążyli.

A ja kupowałem wielokrotnie i nigdy nie miałem problemów.

Aczkolwiek wpłacać zaliczek nie mam zwyczaju.

"...Kto zagląda pod powierzchnię, czyni to na własną odpowiedzialność..."

Don Kichote to zły człowiek był...

• 4 tygodnie później...

Odradzam zakup w tym pseudo sklepie internetowym.

10 stycznia zlozylem zamowienie, wplacilem pieniadze za towar i przesylke

12 stycznia dostalem potwierdzenie wplyniecia pieniedzy na konto ram net

przesylke mialem otrzymac 16.01.12 potem 24.01.12

06 luty informacja, ze ram net nie moze zrealizowac zamowienia, tego samego dnia anulowalem zamowienie i od tego czasu czekam na zwrot przywlaszczonych pieniedzy. Omijajcie z daleka ten "sklep"

Omijać szerokim łukiem. Byłem u nich na miejscu po odbiór zamówionego towaru - zatęchła kanciapa w szeregówce, pracują tam chyba dorabiający studenciaki. Towaru nie było oczywiście. Przy okazji, jakiś facet się awanturował z nimi bo go wyrolowali i nie chcieli oddać kasy. Pracownik się tłumaczył, że inny który ma klucz od kasy poszedł na tydzień urlopu. Dziwię się że jeszcze ich nikt nie zamknął.

"... Mój pogląd na islam jest taki, że NIE jest to tak naprawdę religia. Według mnie jest to totalitarna ideologia polityczna z elementami religii..." ---- WWW.EUROISLAM.PL

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.