Skocz do zawartości
IGNORED

Policja

DeeS

Rekomendowane odpowiedzi

A w kominiarkach występuje głównie policja, jakbyś tego jeszcze nie zauważył.

To kto według ciebie organizuje manify? Gliniarze czy raczej bojaźliwi zadymiarze w kominiarach, głośno płaczący prezydentowi, aby móc urządzać je właśnie w tych kominiarach? Dlaczego palisz głupa? Gliniarze też tam są, to fakt, i co ciekawe robią tak wszystkie policje świata. Dla ciebie najlepiej gdyby operacyjni latali w mundurach i obowiązkowo z wymalowana tarczą na plecach. Jakiś ty chłopie naiwny.

no SB to ma fajne emeryturki :)

Nie jesteś chyba na czasie, wiele miesięcy temu była ustawa deubekizacyjna, i teraz mają 4 razy niższe emerytury od tych które mieli , nawet niższe od cywilów. Nie wiedziałeś? Znowu?

Masz też swoiste podejście do wolności. Robienie zadym, niszczenie wszystkiego dookoła, wybijanie szyb w przypadkowych samochodach, rzucanie kamieniami i kostkami brukowymi w innych ludzi, w tym w gliniarzy uważasz za wolność? Kto ci tak chłopie we łbie namieszał? takich właśnie jak ty politycy wykorzystują do własnych celów. Nie powinno dziwić, że do zadym zatrudniają kiboli i zwykłych bandziorów. Oni nie muszą myśleć, bo po co? Jeszcze by się domyślili o co w tym wszystkim chodzi.

Rotel A14, RCD-971 & Dynaudio Focus 140.

https://www.audiostereo.pl/topic/91689-policja/page/23/#findComment-3310164

Nie jesteś chyba na czasie, wiele miesięcy temu była ustawa deubekizacyjna, i teraz mają 4 razy niższe emerytury od tych które mieli , nawet niższe od cywilów. Nie wiedziałeś? Znowu?

o ile pamiętam ledwie od 2010 a nie jeden i tak dostaje więcej niż zwykły szarak.

To kto według ciebie organizuje manify?

nikt ? chyba że masz na myśli coś innego.

Widzisz, problem w tym że był spokój puki nie pojawiła się policja i kamery TVN, nikt nikogo nie atakował niczym nie rzucał itd. Pamiętam jeszcze jak podczas pierwszego pochodu rzecznik policji (ten od dziwek i niezapłaconych rachunków) opowiadał jaka to akcja jest ciężka, zamieszki w całym mieście, policja robi co może. Jakiś były specjalista od ochrony czy zabezpieczenia imprez masowych krzywo się uśmiechał i powiedział że bez problemu można się poruszać po warszawie a policja mota się na 2 ulicach między sobą (krytyka organizacji policji).

Zauważ że w tym roku policja już się nauczyła i nie atakowała, czekała aż zrobią to Polacy, efekt nikt nic nie robił więc wybierali losowo młodych ludzi i pakowali do więźniarek (co dalej nie wiem) a oni bez oporu szli. Ludzi było mało bo pociągi i autobusy skutecznie zostały zablokowane przez policje jeszcze przed warszawą.

Oczywiście nie bronie wszystkich bo grupa ludzi którzy chcą się ponapier*** znajdzie się zawsze, ale po to jest policja by ich powstrzymać, niestety nie dość że tego nie zrobiła to sami takich doprowadzili do warszawy. Jak dobrze poszukasz to znajdziesz na sieci filmy i zdjęcia jak ludzie o których piszesz są przywożeni autobusami czy radiowozami.

Mi się naprawdę nie chce, każda dyskusja z Tobą kończy się tak samo..a właściwie Tobie się kończą teksty.

Mi może w głowie ktoś lub coś namieszał ale jakąś mi to nie przeszkadza, mam swoje zdanie i na dzień dzisiejszy nie planuję go zmienić. Ty zapewne masz na pustych płkach porządek.

Nic dodać, nic ująć.

bystrzak (jak zawsze), tyle w temacie

Coś z życia codziennego

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

No ale co wolno wojewodzie to nie tobie smrodzie.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

https://www.audiostereo.pl/topic/91689-policja/page/23/#findComment-3311110

A ja tam jestem za wnioskiem : Dajcie każdemu w polsce pukawke, niech każdy, dosłownie każdy kto skończy 21 lat ma prawo nosić sobie broń i skończy się kozakowanie i jednych i drugich :-) no i zeby było jasne, każdy ma prawo użyć broni w swojej obronie więc i policja i druga strona będzie zesrana :-) bo wtedy jest równowaga sił a nie walić pałami bezbronnych, ja osobiscie wnioskuje o pepeszke, kilka granatów i ze dwa wiaderka amunicji bo żywcem mnie nie wezmą :-).

https://www.audiostereo.pl/topic/91689-policja/page/23/#findComment-3311133

A ja tam jestem za wnioskiem : Dajcie każdemu w polsce pukawke, niech każdy, dosłownie każdy kto skończy 21 lat ma prawo nosić sobie broń i skończy się kozakowanie i jednych i drugich :-)

Miałeś kiedyś w dłoni prawdziwą broń palną?

https://www.audiostereo.pl/topic/91689-policja/page/23/#findComment-3311481

Miałeś kiedyś w dłoni prawdziwą broń palną?

Tak i nawet strzelałem na strzelnicy ale to było dawno. Każdy amerykanin nie miał przed pozwoleniem na broń i co ? od tego są strzelnice i instruktorzy, Ciebie przecież też kiedyś uczyli :-).

Moje zdanie miało na celu wprowadzenie takich praw jak w USA tyle, że w tym kraju mogłoby to doprowadzić do III wojny światowej :-), każdy polak ma broń i co ? po 2 flaszkach kibole ruszają na Moskwe jak Napoleon nie mówiąc już o waśniach międzysąsiedzkich i innych, masakra, wojna domowa jak znalazł :-).

https://www.audiostereo.pl/topic/91689-policja/page/23/#findComment-3311508

o ile pamiętam ledwie od 2010 a nie jeden i tak dostaje więcej niż zwykły szarak.

Paru jeszcze na pewno znajdzie się, ale ich należy szukać wśród swoich kolegów z ulicy Wiejskiej.

Mi może w głowie ktoś lub coś namieszał ale jakąś mi to nie przeszkadza, mam swoje zdanie i na dzień dzisiejszy nie planuję go zmienić. Ty zapewne masz na pustych płkach porządek.

Dziękuję, nie mam więcej pytań.

Tak i nawet strzelałem na strzelnicy ale to było dawno.

Na strzelnicy istnieją warunki komfortowe, wręcz sielankowe. Tego nie da się w żadnym stopniu porównać do sytuacji, kiedy broni używa się przeciwko innej osobie.

https://www.audiostereo.pl/topic/91689-policja/page/23/#findComment-3311514

Na strzelnicy istnieją warunki komfortowe, wręcz sielankowe. Tego nie da się w żadnym stopniu porównać do sytuacji, kiedy broni używa się przeciwko innej osobie.

Wiem ale przeczytaj info na PW nim dalej zaczniesz pisać :-).

Do takich troli jak muls, strzelałbym jak do kaczek :-) ażeby już więcej nie siadali do klawiatury i zaśmiecali fora :-).

W sumie czy ja wiem, gdyby mnie ktoś zaatakował, wale jak do mulsa :-). jełopy który rejestruje się na forum audio z boomboxem za 200 zł i na 3000 postów swoich ani jednego w dziale audio i co gorsza, jest tu takich wiele :-).

Pozdrawiam

https://www.audiostereo.pl/topic/91689-policja/page/23/#findComment-3311519

Zauważ że w tym roku policja już się nauczyła i nie atakowała, czekała aż zrobią to Polacy

Jacy Polacy? Mówisz o tych pryszczatych bandach małolatów zasłoniętych szalikami czy młodocianych matołach z braku ambicji i pomysłu nie mogących sobie znaleźć sposobu na normalne życie? Dlaczego taki jeden matoł z drugim na znak protestu nie zrujnuje sobie swojego domu, swojego pokoju, w którym wegetuje? Bo to jest jego, a to co niszczy to już wolno, bo jest cudze? Bo w bandzie jest bezkarny i anonimowy? Oni o coś walczą? Oni robią tylko dobrze politykom, którzy w czasie zadym zazwyczaj siedzą bezpiecznie w swoich ciepłych domach albo pokazują się w kościołach. Przecież to nie są lata 70-te czy 80-te. Nawiasem mówiąc niech się cieszą, bo gdyby policja miała formację na wzór ZOMO, to drugi raz by już nie dymili.

https://www.audiostereo.pl/topic/91689-policja/page/23/#findComment-3311567
<br />W sumie czy ja wiem, gdyby mnie ktoś zaatakował, wale jak do mulsa :-). jełopy który rejestruje się na forum audio z boomboxem za 200 zł i na 3000 postów swoich ani jednego w dziale audio i co gorsza, jest tu takich wiele :-).<br />
a tobie co do tego grawerek.Jak ci sie nie podoba to na strzelnice bo tu moga ci łeb odstrzelic.Daj se juz spokój z tym bomboxem bo ci juz mowiłem ze mam takiego za 20000zł.I wiecej ci nie bede powtarzał.

nikt cie nie bedzie atakował, bo na ciebie wystarczy ruch piętą i znowy rozsypiesz sie jak stara kamienica..

https://www.audiostereo.pl/topic/91689-policja/page/23/#findComment-3311954

a tobie co do tego grawerek.Jak ci sie nie podoba to na strzelnice bo tu moga ci łeb odstrzelic.Daj se juz spokój z tym bomboxem bo ci juz mowiłem ze mam takiego za 20000zł.I wiecej ci nie bede powtarzał.

nikt cie nie bedzie atakował, bo na ciebie wystarczy ruch piętą i znowy rozsypiesz sie jak stara kamienica..

Kozaczku papierowy, jesteś z mego miasta więc masz jaja ? chcesz się w realu umówić ? załatwimy temat osobiście nie na forum ...zesrany to ty od urodzenia jesteś a na szczelnice moge cie zaprosić, będziesz za tarcze robiła kreaturo w pampersie :-). Takich plemników wirtualnych jak ty, to nawet szkoda ruszać....

https://www.audiostereo.pl/topic/91689-policja/page/23/#findComment-3312030

Trąca pogróżką.

Test czy ma jajca ale jak widać ma zupełnie coś innego o czym wiedziałem od początku ale chciałem sprawdzić....mulsico, nudna już jesteś więc masz ignora bo szkoda czasu na takich geyów jak ty i podobni tutaj.

https://www.audiostereo.pl/topic/91689-policja/page/23/#findComment-3312065

masz racje.Zwalnia cie to z myslenia i wreszcie ogarnie cie błogi spokój i moment bezpieczenstwa.Nie chcialem ci tego proponowac od razu, ale widze ze momentami myslisz.Z tym ze ja z przyjmnoscia ciebie poczytam i zaopiniuje.

https://www.audiostereo.pl/topic/91689-policja/page/23/#findComment-3312070
  • 5 tygodni później...
Podczas działań panował bałagan, a policjanci nie nadążali intelektualnie za rozwojem sytuacji, która wcale nie była taka dynamiczna

Sąd się mylić nie może.

Jacy Polacy? Mówisz o tych pryszczatych bandach małolatów zasłoniętych szalikami czy młodocianych matołach z braku ambicji i pomysłu nie mogących sobie znaleźć sposobu na normalne życie? Dlaczego taki jeden matoł z drugim na znak protestu nie zrujnuje sobie swojego domu, swojego pokoju, w którym wegetuje? Bo to jest jego, a to co niszczy to już wolno, bo jest cudze? Bo w bandzie jest bezkarny i anonimowy? Oni o coś walczą? Oni robią tylko dobrze politykom, którzy w czasie zadym zazwyczaj siedzą bezpiecznie w swoich ciepłych domach albo pokazują się w kościołach. Przecież to nie są lata 70-te czy 80-te. Nawiasem mówiąc niech się cieszą, bo gdyby policja miała formację na wzór ZOMO, to drugi raz by już nie dymili.

wyżej już napisałem dlaczego nie jesteś w stanie zrozumieć dość prostych sytuacji. Ja rozumiem, marny ale wierny i naprawdę ne będę Cię zmuszał do zrozumienia czegokolwiek.
https://www.audiostereo.pl/topic/91689-policja/page/23/#findComment-3346208

Pamiętacie stare francuskie filmy o policjantach? Zawsze pokazywali że ich policja jest brutalna, niesubordynowana i zabójczo skuteczna.

A po tym

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Widać ze to jakieś cioty, są.

Skuteczność jak piętnaście lat temu specnazu podczas zamachu na kino w Moskwie.

I oczywiste Hollande wzywa do złączenia sił w walce z państwem islamskim. A polscy służący już merdają ogonami. I o to właśnie chodziło. Nie mogli tak się raz pomylić i wysadzić jakiegoś wesołego miasteczka, z politykami ??

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

https://www.audiostereo.pl/topic/91689-policja/page/23/#findComment-3347075

Pamiętacie stare francuskie filmy o policjantach? Zawsze pokazywali że ich policja jest brutalna, niesubordynowana i zabójczo skuteczna.

A po tym

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Widać ze to jakieś cioty, są.

Skuteczność jak piętnaście lat temu specnazu podczas zamachu na kino w Moskwie.

I oczywiste Hollande wzywa do złączenia sił w walce z państwem islamskim. A polscy służący już merdają ogonami. I o to właśnie chodziło. Nie mogli tak się raz pomylić i wysadzić jakiegoś wesołego miasteczka, z politykami ??

Terroryzm islamski nie jest domeną policji.

Ktoś na siłę próbuje doprowadzić do konfliktu europy z islamistami, i na pewno nie są to islamiści.

Jakie masz na to dowody?

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

https://www.audiostereo.pl/topic/91689-policja/page/23/#findComment-3347102

Ktoś na siłę próbuje doprowadzić do konfliktu europy z islamistami, i na pewno nie są to islamiści.

Tak to wygląda. Im więcej będzie ofiar tym chętniej kraje UE wciągną się do wojny.

Komorowski zapowiadał że Polska nie przystąpi do wojny USA z państwem islamskim. Schetyna już opowiadał przy Kerrym, że nic o tym nie wie i że o tym zadecyduje Rzad i że być może. Czyli nie ma już odmowy, tylko milczące przytaknięcie.

Jeszcze zamach w Paryżu żeby przekonać Francuzów. Przyłączą się Anglicy i już sprawa będzie przesądzona.

Terroryzm islamski nie jest domeną policji.

Terroryzm zasadniczo jest domena terrorystów, a nie policji. Ale uwalnianiem zakładników zajmują się jednostki policji. Tu poradzili sobie słabo. Nie wspominając o skuteczności tropienia zamachowców.

Skutecznym rozwiązaniem byłoby wybicie przez izraelczyków wszystkich brodatych immamów. Raz ich kiedyś już przetrzebili i się uspokoiło w Izraelu. Planowali pozbyć się wszystkich hurtem ale oczywiście taki czyn byłby bardzo niehumanistyczny i nieeuropejski. No i USA straciłoby motyw w postaci terroryzmu do wciągania krajów Europejskich w wojny na bliskim wschodzie.

https://www.audiostereo.pl/topic/91689-policja/page/23/#findComment-3347106

Tak to wygląda. Im więcej będzie ofiar tym chętniej kraje UE wciągną się do wojny.

Komorowski zapowiadał że Polska nie przystąpi do wojny USA z państwem islamskim. Schetyna już opowiadał przy Kerrym, że nic o tym nie wie i że o tym zadecyduje Rzad i że być może. Czyli nie ma już odmowy, tylko milczące przytaknięcie.

Jeszcze zamach w Paryżu żeby przekonać Francuzów. Przyłączą się Anglicy i już sprawa będzie przesądzona.

no nie tak do końca, im Europa i USA będą miały więcej problemów tym Putin ma większy spokój, Rosja zbudowała i finansowała wiele konfliktów nie biorąc w nich czynnego udziału.

No i USA straciłoby motyw w postaci terroryzmu do wciągania krajów Europejskich w wojny na bliskim wschodzie.

USA już nie zależy tak na awanturach, wtedy był sens (ropa) dzisiaj już średnio. Zobacz co robi NATO, zamiast pilnować porządku zajmuje się dyrdymałami i dokarmianiem dzieci w Afryce.

Urzędnik, policjant, antyterrorysta itd jak jest dobry to jest wyżej a nie od czarnej roboty i wystawiania 4 liter, nie oszukujmy się ale nie jednokrotnie osoby nie mogące nigdzie zagrzać miejsca (bo się po prostu do niczego nie nadają) obejmują stanowiska na których nigdy nie powinni się znaleźć. Potem masz... oczywiście nie wszyscy, ale ostanie lata znaczny procent.

https://www.audiostereo.pl/topic/91689-policja/page/23/#findComment-3347342

Tak samo jak USA zbudowało i finansowało wiele konfliktów nie biorąc w nich czynnego udziału.

Ropa była jest i długo będzie motywem awantur, zwłaszcza kiedy wszyscy sądzą że nie chodzi o ropę.

Osoby nie mogące nigdzie długo zagrzać miejsca są na te miejsca zbyt dobre. Nadają się na nie bardziej niż tłum wysiadywaczy stołków, obierających stanowiska po rodzinnych układach lub za pieniądze, bo oni są nie do ruszenia

Widać, że myślisz schematami dziennikarzy wiadomości TVP.

https://www.audiostereo.pl/topic/91689-policja/page/23/#findComment-3347350
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.