Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

====================================================

====================================================

Dziś w TV4 w programie "Niemożliwe odc 4" Poruszano temat HAARP w sposób w jaki były tu zamieszczane materiały i traktujący również o negatywach, czyli kontrola ludzi lub jako broń klimatyczna. No jak tak dalej pójdzie to wątek trzeba będzie zamknąć.smiley-cool.gif

Photon Belt (Pas Fotonów) na tle Galaktyki - Przypomnijmy sobie co o tym pisano 4 lata temu.

Photon Belt (Pas Fotonów) został odkryty w przestrzeni kosmicznej w 1961 r. za pomocą satelitarnych instrumentów. Ziemia teraz stopniowo przemieszcza się w stronę Plejad – Seven Sisters – szacuje się odległość do nich na 440 lat świetlnych. Już w 1980 roku podano informację, iż nasz Układ Słoneczny będzie kolidował z „elektromagnetyczną chmurą” w niedalekiej przyszłości. Jednak potraktowano tą wiadomość jako wiadomość bez znaczenia.

Jednak w kosmosie owe wydarzenie ma wielkie znaczenie, szczególnie od strony duchowej.

Ostatni raz rzekomo wydarzyło się to właśnie za czasów Atlantydy, czyli około 11000-12000 lat temu. Co niesie za sobą owe wydarzenie ? Przede wszystkim łatwiejszy zakres wchodzenia międzywymiarowego. Jest to podobno precedens i rzadkie wydarzenie, stąd też wiele dusz czeka na wstąpienie na Ziemię.

Wydarzenie datowane wg różnych źródeł na 2012 rok. W owym pasie fotonów zakres „ścian” między różnymi płaszczyznami będzie się stopniowo zacierać, lub zniknie.

2uo5hd2.jpg

Foto: Koło Czasu a Pas Fotonów

„Przejście” jest integracją wymiarów. W naszym przypadku 3-ciego i 4-tego. Charakteryzuje się ono zmianami klimatycznymi na Ziemi. Owe światy 3D i 4D zaczynają się ścierać powoli, wpadając w interakcję.

Będziemy mogli operować na tej przestrzeni programami umysłu, nie mniej jednak „przejście” to jest ułatwieniem w progresji duchowej. Istotnym czynnikiem tego będzie to jak będziemy „współdziałać” czy współistnieć z tym pasem fotonów.

Pas fotonów nie istnieje bez przyczyny. Jego celem jest działanie jako główny regulator galaktyki do zmian, koordynując swoje ruchy z naturalnego cyklu energetycznego od wewnątrz jądra galaktycznego. Następuje to wzrostowo, aż po bardzo intensywne fale energii, które przekształcają się w danym miejscu w Photon Belt.

Wniosek nasuwa się sam – owy cykl jest planem Stwórcy, kierowanym czy też nadzorowanym przez Hierarchię Duchową Wszechświata.

Pas fotonów reguluje te fale, poruszając się na wzorcach, które są ustanowione przez działanie jądra galaktycznego. W naszym konkretnym przypadku, nasza Mleczna Droga (nasza Galaktyka) działa w około 13000 i 26000-letnich cyklach. Stąd pasa fotonów obraca się wokół rdzenia w zależności od tego wzorca. Każda emisja galaktyki energii rdzenia waha się w intensywności i strukturze rozproszenia, ponieważ musi ono wpływ na każdy punkt Galaktyki w określony sposób.

Energia ta pozostawia specjalny wzór, który koduje w każdej części Galaktyki charakterystyczny harmonogram – to jest sposób każdej gwiazdy, planety, chmury pyłu itp. aby reagować i realizować części planu Bożego. Każdy aspekt jest unikalny w Galaktyce, każdy jest specyficzny na swój sposób. Wydarzenia te kształtują charakter fizyczności (fizyczny).

Nasza Ziemia okrąża Słońce raz na rok, ale nasz Układ Słoneczny jako całość także przemierza po określonej orbicie część Galaktyki zamykając cały cykl w ciągu około 26000 lat.

dm2m8j.jpg

Foto: Ruch Układu Słonecznego a Cykl Galaktyczny

Istnieje wiele innych systemów słonecznych w tym cyklicznym ruchu (podobnie jak istnienie wielu innych planet krążące wokół ich słońc). Plejady są np oddalone od nas o około 440 lat świetlnych od, są częścią tego systemu i analogicznie do naszego Układu Słonecznego centralnym słońcem Plejad jest gwiazda Alcyone. Pas fotonów otacza również System Plejad. W rzeczywistości składa się więc z wielu pasm fotonów pochodzących od centrum galaktyki, związanych z ramionami spiralnymi Galaktyki Drogi Mlecznej.

Tak więc nasz Układ Słoneczny i Ziemia potrzebuje 26000 lat aby znaleźć się ponownie w tym samym punkcie na orbicie.

Teraz wyobraźcie sobie np ciastko w kształcie obłoku zawierające orbity tych systemów gwiezdnych. To jest pas fotonów, lub zespół fotonów. Oznacza to, że nasz Układ Słoneczny przechodzi przez pas dwa razy w cyklu 26000 roku (to jest co pół cyklu lub 13000 lat). Grubość chmur fotonów jest taka, że zajmuje to około 2.000 lat dla naszego Układu Słonecznego, aby przejść przez to, a więc około 11.000 lat pomiędzy każdym spotkaniem z tym pasem (2 x 11.000 + 2 x 2000 = 26000 lat).

Oto diagram, wykaz konstelacji Plejad pokazujący orbitalne położenie Siedmiu Sióstr względem i reakcją z Photon Belt.

bijbs6.jpg

Foto: Konstelacja Plejad a Pas Fotonów

Dostępne oficjalnie informacje nie wskazują, że dojdzie do tego wszystkiego w konkretnej dacie a raczej że trudne to jest do przewidzenia, ponieważ pas oscyluje losowo. Są to w rzeczywistości olbrzymie rozbieżności chociażby w przekazach channelingowych, czy informacjach pochodzących od naukowców.

Według oficjalnej nauki Układ Słoneczny przechodzi przez chmury międzygwiezdnego materiału.

zx0128.png

Foto: Chmury materiału gwiezdnego

NASA na podstawie obserwacji za pomocą sond Voyager oświadczyła że jest to pas szeroki na 30 lat świetlnych. Gwiazdy które wybuchły w pobliżu około 10.000.000 lat świetlnych powinny być „zdmuchnięte” lub być zgniecione przez chmurę. Co jednak trzyma je w całości ?

NASA odkryła silne pole magnetyczne na obrzeżach Układu Słonecznego – wyjaśnił Merav Opher, heliofizyk NASA z George Mason University. Chmura jest znacznie bardziej namagnesowana niż ktokolwiek wcześniej podejrzewał. To pole magnetyczne może zapewnić dodatkowe ciśnienie by oprzeć się zniszczeniom. Ten sam Opher w czasopiśmie „Nature” dodał: „…Dwie sondy NASA Voyager opuściły Układ Słoneczny. Obecnie są one poza orbitą Plutona i na progu wejścia przestrzeni międzygwiezdnej. W 1990 r. Voyager 1 stał się najdalszym obiektem wysłanym przez człowieka w przestrzeń kosmiczną… Sondy Voyager, poprzez wyścigi w przeciwnych kierunkach, wykazały m.in., że bańka wokół naszego układu słonecznego jest zgnieciona”.

„…Inne chmury międzygwiezdne mogą również być namagnesowane…” ogłosił Opher i jego koledzy z NASA.

Ich silne pola magnetyczne mogą kompresować heliosferę nawet bardziej niż kiedykolwiek. Dodatkową kompresję umożliwia więcej promieni kosmicznych idące w Układ Słoneczny i w miarę możliwości wpływając na klimat i naziemną zdolność astronautów by bezpiecznie podróżować w przestrzeni.

Wg innego źródła – gazeta „Kontakt” 1996 rok. strona 13:

„Photon Belt jest ogromny, niewidoczny, oplata nas wysoko skoncentrowanym, potężnym światłem i energią (…)Photon Belt wymiarowo jest wyższy o większej częstotliwości wibracji w którym wszystko jest jasne i jest ujawnieniem całej prawdy. Nikt nie będzie mógł się ukryć przed światłem i prawdą w tym czasie. To jest Królestwem czystego Świała Naszego Stwórcy, i będzie to jak niebo w porównaniu do tego, co przeżywamy obecnie. ”

Poniższy wykres pokazuje jak to się rozkłada czasie.

91jk0y.png

Foto: Cykl

Mamy za sobą pełne koło i powrót na początku.

Jest to opisane w Biblii, w książkach na temat mitologii, przez Nostradamusa, jak również współczesnych dni naukowców, oraz w wielu innych źródłach.

Planety będą w różnych wymiarach. Jedna będzie w uniwersum równoległym w stosunku do innych.

Autorem tekstu jest: Andromedan.

Korekta i przekład z polskiego na polski: wolnaplaneta.pl

COBRA Członek Ruchu Oporu.

Aktualizacja. Sytuacja planetarna

Za kulisami, siły światła skupiają się na pokonaniu grupy Chimera. Nie wiele informacji o ich działalności będzie z oczywistych powodów. Jedyne co mogę powiedzieć to to, że siły światła stworzyły wiele nowych baz w wewnętrznej części Układu Słonecznego, w szczególności w pasie planetoid, na Marsie i Księżycu oraz wiele nowych Motherships sił światła jest umieszczonych na strategicznych pozycjach wewnątrz wewnętrznej energii słonecznej Systemu. Mniejsze statki są usytuowane w pobliżu Ziemi, z szczególnym uwzględnieniem aktualnej średniej orbity okołoziemskiej (MEO).

Satellite2.jpg

To może być interesujące wiedzieć, że MEO jest orbita GPS, GLONASS i Galileo satelitów. Ciekawe jest również to, że Rosja zamyka u siebie stacje GPS:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) /2014_05_13/Russia-to-suspend-US-GPS-stations-work-on-its-land-from-June-2516/

Jest wiele »« nietypowej aktywności w przestrzeni w pobliżu naszej planety i średnia kadra kierownicza z Kabały jest przygotowana do rzeczywistości istnienia pozaziemskich ras. Te rewelacje są szokujące i dziwaczne dla wielu z nich:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Istnieją również pewne obiecujące zmiany dotyczące urządzenia overunity QEG:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Na powierzchni planety, Wschodni sojusz działa powoli, ale systematycznie, aby stworzyć alternatywną strukturę finansową, aby pokonać i usunąć petrodolarowego / Illuminazi / wojskowy konglomerat:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Więcej Info ukaże się, gdy niektóre operacje sił światła będą zakończone.

Wysłany przez Cobra na 13:49 09 czerwca 2014.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

"Wiarus", autentyczny członek ruchu oporu...

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Dobre ufoki odbanowały mnie :) Chwała Plejadianom, już nigdy nie powiem na nich złego słowa !

Edytowane przez Rambo

"Jakkolwiek będzie - będzie inaczej, aniżeli sobie wyobrażamy - ponieważ między Dobrem a Złem znajdujemy się w życiu i w świecie

wielowymiarowym,w którym dokumentnie pomieszane jest Przypadkowe z Nieuchronnym."(S. Lem 1999)

w takim razie oddaj się medytacji w strumieniu kosmicznej energii, aby wznieść się na wyższy poziom świadomości

wtedy dostaniesz też złoto zabrane reptilianom i będziesz mógł zabalować z elvisem i załogą zaginionego samolotu

Czuję odmianę w swoim sercu i dlatego wysyłam Wam światło Miłości, które również kieruję do naszego Lorda Ashtara.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

"Jakkolwiek będzie - będzie inaczej, aniżeli sobie wyobrażamy - ponieważ między Dobrem a Złem znajdujemy się w życiu i w świecie

wielowymiarowym,w którym dokumentnie pomieszane jest Przypadkowe z Nieuchronnym."(S. Lem 1999)

czuję jak krąg światłości zaczął mnie otaczać

poczułem również spokój i nagłe rozjaśnienie umysłu

odkryłem też, iż mogę bezcieleśnie przemierzać otchłanie kosmosu

niechaj diler każdego z Was sprosta wyzwaniu dilera kostropatego

Pokój Bracia! Poczułem właśnie ciepły dotyk, niczym muśnięcie porannego słońca, to właśnie światło Ashtara przekazało mi dobrą nowinę o końcu bana. Witajcie ponownie :)

Gwiezdne Bracia tym samym przynieśli nam radość i szczęście! Radujmy się i powitajmy naszych Gwiezdnych Braci przesłaniem miłości.

A Gwiezdny Miecz niech zawsze będzie z Wami (na baczność rzecz jasna).

Edytowane przez Rambo

Mili moi ja was proszę, nie wpędzajcie mnie w trwogę o Waszą duchowość. Ja paczę i z lękiem zauważam, że to nie są już zioła! Ba, to nawet nie są już prochy! Wyście się dziateczki lube do grzybków dorwali!!! :-))))

Nie idźcie tą drogą! Nie idźcie nią bez przewodnika! Szczególnie zaniepokoił mnie nasz dzielny kostropaty odbywający bez ubezpieczenia, podróże poza ciałem w tym bezwymiarowym/wszechwymiarowym ( no nie wiem co brał) kosmosie :-))

Zawsze przy Was i zawsze z Wami.

Włodek.

:-))

jak wspaniale odczytać przekaz Lorda ! dziś z nienacka i bardzo realnie poczułem ciepły strumień przepływający po mnie , musiałem odkręcić za mocno w czerwoną stronę wajchę jak brałem prysznic

Focal + Naim

gwiezdne pochwy też będą? ;)

Oj Braciszkowie, widzę że spieszno Wam rozsyłać gwiezdne nasienie. Jenakże to dobrze, bo jak powiedział naczelny Kosmita - idźcie i rozmnażajcie się po całym Wszechświecie. Kiedyś oni posiedli córy ziemskie - jak powiada pismo - a teraz odwdzięczmy się i przekażmy im przesłanie naszej Miłości.

W Vegas widziano Ashtara...

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Kontroli umysłu odcinek następny.

Twój umysł już nie jest tyko twój.

Nowy system monitoruje pamięć krótkotrwałą w czasie rzeczywistym.

brainread_sm.jpg

Nauka i technologia Korzystając z elektroencefalogramu (EEG), i elektrod przymocowanych do skóry głowy 25 studentów, zespół z Universytetu Oregon kierowany przez psychologa, doktoranta Davida E. Andersona przechwytywał zsynchronizowaną aktywność nerwową, gdy prezentowano prosty kątownik znajdujący się w okręgu.

Zespół, poprzez monitorowanie rytmów alfa, był w stanie rozszyfrować dokładny kąt jaki badani zapisywali w swojej pamięci.

Ostatecznie należy stwierdzić, iż korzystając z elektroencefalogramu naukowcy byli w stanie monitorować wspomnienia w czasie zbliżonym do rzeczywistego, by zobaczyć, co osoba myśli; byli również w stanie powiedzieć, jaki kąt nachylenia wyobrażali sobie uczniowie. Poprzez śledzenie aktywności neuronalnej zespół mógł nawet przewidzieć, kto miał najlepszą pamięć w grupie. Monitorowanie rytmów alfa, dało możliwość precyzyjnego dekodowania zapamiętanego kontu nachylenia.

Żródło

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Równoległe Ziemie.

Nie Uwierzysz. Światy równoległe.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Coś w tym jest! Naciskam link i przeskakuję do postu wyżej, czyli jakby równoległego. Daleka analogia ze światami równoległymi ale jest!

Coś w tym jest! Naciskam link i przeskakuję do postu wyżej, czyli jakby równoległego. Daleka analogia ze światami równoległymi ale jest!

Nie ma analogii :-) W światach równoległych musisz istnieć równocześnie we wszystkich, właśnie równolegle. Użycie kliknięcia w celu zmiany postrzegalnego świata demaskuje błąd :-)

Pozdrawiam.

W.

Nie ma analogii :-) W światach równoległych musisz istnieć równocześnie we wszystkich, właśnie równolegle. Użycie kliknięcia w celu zmiany postrzegalnego świata demaskuje błąd :-)

Pozdrawiam.

W.

Pozwolę się nie zgodzić. W równoległym, ale nie tym świecie, przeglądam post Artka nr 1 ale w tym świecie oglądam post nr 2 i nie zdaję sobie sprawy, że w świecie równoległym oglądam post nr 1. Teraz klikam i stwierdzam, że w tym alternatywnym oglądam post nr 1.. Artek może uprościł sprawę, ale chciał nam tym samym, zobrazować teorię mechaniki kwantowej i związaną z nią koncepcję światów równoległych.

Edytowane przez Rambo

Ukryta Zawartość

Zdarzają się błędy. Ci ludzie z drugiej Ziemi sa tego również przykładami.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez ARTON55
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.