Skocz do zawartości
IGNORED

Międzynarodowy spisek przeciwko Syrii.

wojciech iwaszczukiewicz

Rekomendowane odpowiedzi

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Kilka razy próbowałem zgody, ale naplułeś mi na wyciągniętą do Ciebie rękę. Zbanowałeś mnie, bo Ci wstyd, ja to nawet rozumiem.

Sam jesteś menda, bo oprócz wypisywania głupot, robisz to bez polotu, poczucia humoru i NIGDY nie masz racji.

Lepiej się nie ośmieszaj swoimi gorzkimi żalami i definiowaniem znaczeń na nowo. Zbanowałem cie za chamstwo. Wyraziłeś chęć podpisania się za mnie w ten sposób "+ + +".

Lepiej się nie ośmieszaj swoimi gorzkimi żalami i definiowaniem znaczeń na nowo. Zbanowałem cie za chamstwo. Wyraziłeś chęć podpisania się za mnie w ten sposób "+ + +".

Jakiś Ty delikates bez poczucia humoru. Chamskimi epitetami Ty raczej lubisz obrzucać. Wszędzie mnie zbanowałeś, w każdym wątku, jako założyłeś. Ja założyłem śmieszny wątek na Twój temat, ale moderacja go zaraz wycięła - nie mam o to pretensji, sje la żyźń.

akurat Singapur to średni liberalizm.

Singapur jest pięknym przykładem państwa konfucjańskiego. Państwo dba o harmonię, porządek i obyczaje w makroskali i "skali operacyjnej" natomiast na dole wszystko pozostawia się rodzinom i lokalnym stosunkom bo Chińczycy sami się pilnują od rodziny po dalszych krewnych, mieszkańców i gansi oraz oczywiście całych rodów zarządzanych jak firma (a te liczą nieraz po parę tysięcy osób), nie potrzeba do tego państwa i policji. Dobrze się zachowywać, zachowywać wszelkie wymogi tradycji a reszta należy do ludzi.

Myjesz się, pracujesz, witasz zgodnie z zasadami, kulturalnie rozmawiasz, dotrzymujesz zobowiązań i godnie reprezentujesz rodzinę oraz firmę - jest ok. Nie robisz tego - nie będzie dobrze. Rozumiemy się?

Chiny idą w tą samą stronę. Idee są martwe, wraca konfucjanizm.

Warto sobie zobaczyć jak jest zorganizowany przemysł w Japonii - państwo nie tworzy nawet norm bezpieczeństwa i przemysłowych - to należy do każdego keiretsu a ich przedstawiciele odpowiadają przed władzami czy wypełnili swoje powinności względem zachowania porządku, bezpieczeństwa etc. Osobiście jak i rodziną, stąd różne zjawiska jak samobójcza śmierć, karoshi etc.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Jakiś Ty delikates bez poczucia humoru. Chamskimi epitetami Ty raczej lubisz obrzucać. Wszędzie mnie zbanowałeś, w każdym wątku, jako założyłeś. Ja założyłem śmieszny wątek na Twój temat, ale moderacja go zaraz wycięła - nie mam o to pretensji, sje la żyźń.

Twoje miejsce jest na aucie. Zawsze znajdę dla ciebie odpowiednie słowo. I nie rozwalaj już dalej tego wątku.

Twoje miejsce jest na aucie. Zawsze znajdę dla ciebie odpowiednie słowo. I nie rozwalaj już dalej tego wątku.

WYstarczy, że Ty to zrobiłeś?

Merytorycznie i ze Wschodu! Wsadź sobie lodowy sopel w odbyt! Pajacu!

Tak zacząłeś CHAMSKIE wpisy w tym wątku, ja nie reagowałem, a jakoś moderacja jeszcze wtedy Cię lubiła i Ci odpuściła. Zafajdałeś odbytniczo ten wątek ponad rok temu, miernoto.

Pytam po raz kolejny - ile rubli dostajesz z wiadomej Ambasady przy ul. Belwederskiej za szerzenie propagandy pro-rosyjskiej?

Dyżurujesz przy PC? Skocz do sklepu po talent, bo ta dyskusja Cię przerasta.

Co do Syrii - nie wszystko, co robi była ZSRR, jest dobre dla świata, nie muszisz wszystkiego popierać jak leci, czasami zapytaj mądrzejszych od siebie i posłuchaj się ich. Dopiero wtedy nie będziesz pośmiewiskiem.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Nie odpowiada tyle czasu. Zapewne do centrali go wezwali. POlitycznej - na szkolenie. Słabo się spisuje, a w końcu, k**wa, za coś mu płacą. Z partyjnej kasy. Nie pomoże. Koniec. Pójdzie w pizdu - na bruk. Widać, ze mało sprawny. Ale kto do nich teraz się garnie?

<br />Nie odpowiada tyle czasu<br />
Pracuje na Twoją wczesną rente mundurową.

Odprowadzasz podatek od zarobków w wiadomej Ambasadzie - tutaj czy Putinowi?

Da.

A nie mówiłem? Odruch warunkowy psa Pawłowa.

Oj oj oj - korona Ci od tego nie spadła. Na drugi raz postawię kółeczka, albo kreski - ostatecznie mogą być $$$.

No to jak z tą Syrią? Kiedy masz u nich w Ambasadzie kolejną operatywkę?

<br />Rozliczą cie wkrótce z tej antyPiSowni.<br />
Ich Ribbentrop, czy Twój Mołotow?

Znowu Ci nie wyszło? Cóż, za wysokie progi, dziadyga.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Ich Ribbentrop, czy Twój Mołotow?

Znowu Ci nie wyszło? Cóż, za wysokie progi, dziadyga.

POgubiłeś się cieniasie. Nie dziwie się. Najpierw czeka cie areszt wydobywczy, a potem postępowanie skarbowe za nielegalne dochody. Będziesz miał gorzej niż w Syrii.

<br />Będziesz miał gorzej niż w Syrii.<br />
To w Syrii jest źle? Przecież tak Ci się tam podoba, nawet gazowanie obywateli i strzelanie przez snajperów Asada do matek z dziećmi polubiłeś.

Może myślałeś o Asyrii? Była taka, ale jej nima.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

To w Syrii jest źle? Przecież tak Ci się tam podoba, nawet gazowanie obywateli i strzelanie przez snajperów Asada do matek z dziećmi polubiłeś.

Może myślałeś o Asyrii? Była taka, ale jej nima.

Będziesz miał Syrię na miarę swoich wyobrażeń.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.