Skocz do zawartości
IGNORED

Minima Audio bez konstruktora

WaldemarK

Rekomendowane odpowiedzi

...i jeszcze przykład, że nie musi być tak jak się zanosi (- ło mam nadzieję): Dali po jakimś czasie od odejścia konstruktora wypuszcza kapitalne kolumny Euphonia, Konstruktor uruchamia Danish Pysics i sprzedaje świetne Point Zero - może być tak na naszym podwórku? No chyba może pomimo jakichś tam zatargów z przeszłości.

Zatargi w interesach zawsze się zdarzały. Jak świat długi i szeroki. Często nawet powodowały pozytywny impuls dający "kopa" osobom będącym w konflikcie. Obu stronom życzę sukcesów i pomyślności. Rozwijajcie swoje firmy z powodzeniem. My zawsze chętnie was będziemy gościć we Wrocławiu. Poza tym, czas goi rany.

Wyluzujcie.

Nieeleganckim wydało mi się zatytułowanie wątku dramatycznym "Minima Audio bez konstruktora" przez owego konstruktora (byłego). Nie dziwię się więc pewnej nerwowości ze strony pracodawcy (byłego).

Ale podchwycenie tego tematu przez forumowiczów kojarzy mi się wyłącznie z poszukiwaniem sensacji w stylu Ryśka Cebuli. Qubrick zdaje się już nawet gotowy wygłosić referat, znaleźć i zdemaskować wroga.

Z szacunkiem dla konsumentów barów mlecznych, ale dla określenia niektórych wypowiedzi genialnie pasuje cytat z wywiadu Krzyśka Jarkowskiego z CSR tj. "standardowy bigos barowy i pasztetowa w gazecie "

To powiedział Jarząbek - tylko nie od tej strony w trąbke dmucha (kolejny UPRowiec?)

Zegarmistrz - a czy DP i Dali po rozstaniu wylewali swoje żale na forach dyskusyjnych. Nie wiem, ale wydaje mi się to mało prawdopodobne.

Ten wątek powinien zniknąć - on się nawet na bocznicę nie nadaje.

Szanowni Państwo, bardzo mi przykro że muszą Państwo być świadkami takich przepychanek. Moim celem było jedynie poinformowanie forumowiczów, że przestałem pracować dla firmy Minima Audio, a nie wszczynanie jakichś konfliktów. Stało się inaczej i ubolewam z tego powodu.

Z poważaniem

WaldemarK

Nie dramatyzujmy. Mimo wszystko nie było tak tragicznie i atmosfera się rozluźniła. Śmiem twierdzić, że daliśmy przykład jak rozładować niepotrzebne napięcie i nie wdać się w niepotrzebne dyskusje.

Pozdrawiam wszystkich uczestników tego wątku :-))

Cóż - stało się, nie ma sensu, IMHO, rozgrzebywać sprawy dalej. Życzę obydwu Panom dalszych sukcesów na swoich (już oddzielnych) poletkach i tyle. Może to też jest sposób na powiększanie liczby niezależnych producentów (tzn. tak, jak to znamy z lekcji przyrody - przez podział :))) )

Pozdrawiam

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.