Skocz do zawartości
IGNORED

denon avr-1912 jaka maksymalna pojemość pendrive

marekwinski

Rekomendowane odpowiedzi

dla mp3, zdjec i głównie flac (czyli wszystkiego co czyta ten ampi). dyskografie potrafią zajmować gigabajty

Czyli strikte dysk pod audio. Ok. Takiej odpowiedzi oczekiwalem

Gość cycus12

(Konto usunięte)
widzisz :) dla mnie Denon to taka "stara nokia" bardzo fajna sama dla swoich podzespolow ale jak ma zagrac z czyms innym to robi focha :D jednym slowem denon jest jeszcze w 20 wieku hehe .

Pamietaj ze jesli bedziesz chcial mu podac cos wiekszego z usb niz 4gb~~ to nie wlozysz tego na pena czy dysk p

jak i wielu innych producentów.... zwłaszcza tych najpopularniejszych.

Jeśli mogę coś zasugerować to nie kupowałbym urządzenia dużego i to nie ze względu na FAT32 tylko na słabości USB (głównie mam na myśli błędy transmisji). Urządzenia przenośne czy to dysk czy pamięć nie nadają się na magazyny danych więc ja osobiście bym nie ryzykował utraty pamiątek w postaci zdjęć czy dyskografii flac o które walce nie łatwo.

BTW: wątpię byś tak te dyskografie przesłuchiwał.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.