Skocz do zawartości
IGNORED

Audiovector M1 Signature

górek

Rekomendowane odpowiedzi

Chciałem sie od was dowiedzieć czy warto kupic te kolumny razem z podstawkami za 2000 zl. Z tego co czytalem kosztowaly w sklepie 6600 zl. Sa one z 98 roku. Prosił bym równiez o zdjecia jezeli ktos z was ma te kolumny albo wie jak wygladaja.

https://www.audiostereo.pl/topic/9293-audiovector-m1-signature/
  • Redaktorzy

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Fr@ntz

---------------------------------

"I am an audiophile"

• Redaktorzy

A tutaj masz wszystkie jedybki suzamen do kupen:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Fr@ntz

"I am an audiophile"

• Redaktorzy

Ukryta Zawartość

Ps.

Czy na prawdę tak trudno odpalić googla?

Ukryta Zawartość

Fr@ntz

"I am an audiophile"

Wielkie dzieki fr@ntz. Szukalem na google i nic ale juz teraz wiem dlaczego, bo wpisalem przez ,,k" zamiast przez ,,c" i za cholere nie moglem nic znalezc.

Naprawde nie zasmiecal bym forum gdybym sam znalazl.

Maly komentarz - M1 czy w ogole kolumny audiovectora to charakterystyczne brzmienie, skandynawskie. Jest wiec perfekcja co do szczegolow, dynamiki, basu, trzymanie fazy ale nie ma muzykalnosci i ciepla. W sumie dobre kolumny jezeli ma sie elektronike, ktorej charakter sie lubi bo te kolumny cudzy charakter oddaja. Ale nie maja wlasnego. Z jasno brzmiecym sprzetem zagraja jednak jasno i z tego powodu warte sa uprzedniego przesluchania. W Danii Audiovector ma dobra marke ale z tego co wiem nie probuje zbytnie podbijac swiatowych rynkow. Ich kolumny z drugiej reki dobrze trzymaja cene wiec chyba nie badziewie. Sluchalem ich M3 - super oraz C2 - takie sobie bo duzo basu i ostre wysokie tony. Ale moze dlatego, ze podali do odsluchu w komplecie z HK.

Srosuja dobre przetworniki.

pzdrw

soso

• Redaktorzy

Bardzo tanio, ale z drugiej strony te kolumienki na starcie były nieco przedrożone. Komplet Vifa-Vifa to ja miałem też w swoich A&H za 2500,a i obudowę nie mniej solidną. Są pewne modyfikacje w wysokotonowym ale nie zmienia to faktu, że te zestawy nie kosztowały producenta BARDZO dużo. Sądzę jednak że za 2000 trudno będzie ci znaleźć coś lepszego.

Jozwa Maryn->>>

Wlasnie dzieki uprzejmosci jednego z forumowiczow otrzymalem kopie HIFI i Muzyka, chcialem tylko przy okazji po gratulowac Tobie za taka ciekawa i pelna recenzje Musical Fidelity M1 przyjemnie sie to czyta szczegolnie w starym jezyku :-) Mam nadzieje ze to nie ostatnia. GOOD LUCK TO YOU !

Przepraszam ze nie na temat.

Pozdr

“I drink a great deal. I sleep little and I smoke cigar after cigar. That is why I am in the two-hundred percent form” Winston Churchill

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.