Skocz do zawartości
IGNORED

Spadek napięcia w sieci a jakość dźwięku

Lucky

Rekomendowane odpowiedzi

mnie tez sie zawsze wydaje ze wieczorem gra najfajniej.

wczesnym wieczorem po jednym gra dobrze.

w srodku juz po 2ch gra swietnie.

a poznym wieczorem po znacznie oproznionej butelce rewelacja brzmienia przechodzi najsmielsze oczekiwania.

hihihi ;]

wydaje mi sie ze rano zmysly wlasnie sa najostrzejsze, ucho nie zmeczone. wieczorem troche zmysly chyba sa juz otepione i zmeczone, a dobra muzyka je odpreza dodatkowo, ja mam takie obserwacje. moze prad tez jest lepszy, kto wie...?!

Wyjaśnienie jest proste. Wieczorem harmoniczne sieci zanikają i przestają rozstrajać harmonię między osobniczą. Wtedy nawet i obca kobieta może się spodobać...

Szukaj swojego dźwięku ale... nie wciskaj na siłę go innym :)))

ps. tak na powaznie to potwierdzam teorie o lepszym pradzie pozno w nocy. tak po polnocy robi sie naprawde gladko. dzwiek traci zapiaszczenia.

mysle o jakims kondycjonerze...

No nie wiem. Komórka ładowana w nocy dzwoni mniej drażniącym dźwiękiem niż ładowana w dzień :).

Szukaj swojego dźwięku ale... nie wciskaj na siłę go innym :)))

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.