Skocz do zawartości
IGNORED

"Agenci i wariaci" wracajcie do PiS!"

toptwenty

Rekomendowane odpowiedzi

""Dzisiaj „zdrajcy”, „agenci albo wariaci” mają wracać na życzenie? Wezwanie do powrotu pokazuje, jak mocno niepoważne i nieprzemyślane są działania podejmowane przez Kaczyńskiego oraz środowisko związane z jego partią. Prezes jednego dnia udziela przyzwolenia partyjnym cynglom (brak sprzeciwu jest przyzwoleniem), by byłych polityków partii wyzywano od najgorszych, a następnego wzywa do powrotu. Więc albo ci ludzi byli „zdrajcami”, jak ich nazywano, albo nie byli, a nagonka była skrajnie kłamliwa i miała na celu odwrócenie uwagi od prawdziwego powodów odejścia, czyli polityki personalnej i radykalizacji postępującej w partii, za co odpowiada Kaczyński.""

Źródło:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

post-8303-0-22187800-1332660453_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

https://www.audiostereo.pl/topic/93141-agenci-i-wariaci-wracajcie-do-pis/

Bardziej właściwe wydaje się ocenianie tych co u władzy,niż gdzieś tam co komu powiedział.Po owocach ich poznacie...najpierw się trzeba uderzyć we własne piersi...a nie posiłkować sie oślizłym lewactwem,bo się czkawką może odbić,w końcu niejednemu juz to widać sie odbiło...widadać gołym okiem że co niektórzy przyzwyczaili się do systemu dyktatorskiego,jeszcze parę przykładnych miejsc na swiecie mamy...albo wspomnienie wstecz jeszcze lepszą nauką jest.

tedzik a jeszcze bardziej to mozna o krolowej Elzbiecie i ksiezniczce Dianie.Jest to rzeczywiscie nam a szczegolnie mnie blizsze niz dylemat kaczynckego..kto go zastrzeli.

Cóż,w końcu po tym co tu się pisze poznajemy polskość...z nas wyłazi.

Uważaj prawica już podniesiona...

Tak z ciekawości spytam

Ile młodzieżówki z wiadomych partii dostają od jednego posta, a ile za założenie tematu ? (nie piję do nikogo personalnie, z ciekawości pytam)

Opłacało Wam się z Onetu emigrować ? (finansowo)

(Bo intelektualnie to jak kogoś stać na klocki audio wydać kilkadziesiąt tysięcy zł i więcej to nie liczcie że jest idiotą i łyknie tanią propagandę. Nie ważne z której partii.)

latwiej bendzie ...obciac.

A to Ci się lapło jeszcze widać żyjesz tamtą epoką,"rękę podniesioną przeciw władzy ludowej...pamiętasz dobrze czasy Cyrankiewicza.

To już wszystko jasne,z kąd Twoje zacietrzewienie wyrasta.Mulsik to jus se ne wrati.

Gość StaryM

(Konto usunięte)

(Bo intelektualnie to jak kogoś stać na klocki audio wydać kilkadziesiąt tysięcy zł i więcej to nie liczcie że jest idiotą i łyknie tanią propagandę. Nie ważne z której partii.)

Nie byłbym taki pewny. Wystarczy popatrzeć na wątek o wspaniałościach PRL.

Ale tak naprawdę, to jest bez znaczenia, co zrobi Kaczyński i co znów wymyśli.

http://www.dobrepanstwo.org/nie-wie-prawica-co-czyni-prawica/

Nie byłbym taki pewny. Wystarczy popatrzeć na wątek o wspaniałościach PRL.

Ale tak naprawdę, to jest bez znaczenia, co zrobi Kaczyński i co znów wymyśli.

Ukryta Zawartość

Takie jednostronne,jednomyślne ocenianie jest dla mnie zawsze,mocno wątpliwe,wręcz tendencyjne.Ponieważ nie wnosi żadnego oboektywizmu,wpisuje się notoryczną nagonkę na prawicę,dzielenie,to znana chyba najbardziej lubiana taktyka bolszewicka.

W mojej ocenie to jako premier Kaczyński był jak najbardziej zaangażowany dla dobra ogólnego niż jako prezes,chyba jego energia nie jest dobrze spożyta.jej nadmiar radykalizuje,swoim prezesowaniem.Lepiej jak miał na głowie konkretne zadania,gdzie musiał od siebie wymagać więcej.Opinie że to urodzony premier,bez szyderstwa proszę,wydają sie zasadne.Tusek z jego niekompetencjonalnym rządem,wypada b.blado,natomiast nichilistycznie dba tylko o swój wizerunek,w przeciwieństwie jak pamiętam w roli premiera Kaczyńskiego.Dla mnie wybór z tych dwóch jest oczywisty.Nie obawiam się premierowania przez Kaczyńskiego,cóż naród sobie walnął recydywnego samobuja,wierząc opini wizerunkowej,tej medialnej,a to się teraz ujawniło,za póżno,znowu polak mądry po szkodzie,tylko czy wtórny błąd mu wystarczy?

Ukryta Zawartość

tak z tym strzelaniem w stope to w sam raz.Narod ma sklonnosci samobojcze i uratuje go najscie mesjasza niejakiego kaczynckego konucha niewysokiego, małego glowom.To jus w jaskiniach tysiac lat temu pisano....

Takze to ze krytykowanie prawicy to bolszewizm, satanizm i tuskizm w najgorszym wydaniu.Ale poki co to prawica rznie prawice na skutek medialnej nagonki i bolszewizmu.

prawicowego.takie zawilosoci myslowe moga sie rodzic tylko w jaskiniach.

Bardziej właściwe wydaje się ocenianie tych co u władzy,niż gdzieś tam co komu powiedział.

To taki manewr uprzedajacy krytykę władzy... Ich nauczyli krzyczec że "u was murzynów biją", jeszcze zanim ktoś wystąpi z krytyką. Rząd ma druga kadencję podczas której tylko większe dziury w stołkach wypierduje ale PIS to maja już wpisany jako usprawieldliwienie niepowodzeń w ramach planu rozwoju kraju do 2020 roku.

jedni bez drugich nie istnieją i to jest ich cały program gospodarczy

To taki manewr uprzedajacy krytykę władzy... Ich nauczyli krzyczec że "u was murzynów biją", jeszcze zanim ktoś wystąpi z krytyką. Rząd ma druga kadencję podczas której tylko większe dziury w stołkach wypierduje ale PIS to maja już wpisany jako usprawieldliwienie niepowodzeń w ramach planu rozwoju kraju do 2020 roku.

jedni bez drugich nie istnieją i to jest ich cały program gospodarczy

Jak najbarziej się zgadzam,chciałem być tylko mniej zjadliwy w tym wpisie,ale dokładnie pamietam,po pierwszych wygranych wyborach Platformy,od samego początku krytyka Pisu była na porządku dziennym,sprawiało wrażenie że to nadal rządzi Pis",gabinet cieni"z przyzwyczajenia funkcjonował tak dosadnie że chyba nie zauważył że rzad już jest swój,ale wiadomo że to służyło zaprzysłowiową "mętną wodę".odwrócić uwagę od tego co się ma do "zrobienia"

Opinie że to urodzony premier,bez szyderstwa proszę,wydają sie zasadne.

Dla mnie dobry premier ( w domyśle polityk) to skuteczny. Nie interesuje mnie czy wygląda jak Jola Rutowicz, czy Quasimodo.

Ma być skuteczny, koniec kropka.

I nie obchodzi mnie czy robi to modląc się w kościele i rygorystycznie przestrzegając kanonów, czy oszukuje, zdradza, ma 3 kochanki i psa, itd.

Ma byś skuteczny - oczywiście chodzi mi o skuteczność dla dobra swojego kraju, obywateli.

Kaczyński może chciał dobrze, ale skuteczność zerowa. A dobrymi chęciami to.......

Gdyby uporządkował choć jedną dziedzinę życia w Polsce to Tusk by grzał ławy opozycji. Albo PO już by dawno nie było......

A to że Polacy jak młode pelikany łyknęli to, że gdyby nie było Kaczyńskiego i PIS-u to PO i Tusk zrobiliby tu druga Japonię, pensje byłyby po 5000 zł najniższa, emerytury po 3 tys. i w ogóle świat by się od nas uczył to nigdy nie zrozumiem.

Podobnie nie rozumiem ludzi którzy dostają druk reklamowy iż wygrali mercedesa, tylko muszą zamówić coś tam, potem kolejne coś tam, itd. I zamawiają, raz, drugi i znów....... i czekają na tego mercedesa ;P

Ale pewnie za stary jestem, żeby to zrozumieć ;P

Dla mnie dobry premier ( w domyśle polityk) to skuteczny. Nie interesuje mnie czy wygląda jak Jola Rutowicz, czy Quasimodo.

Ma być skuteczny, koniec kropka.

Właśnie to głównie miałem na mysli,był skuteczny!Miał zmysł koordynacyjny.A że mediadia rzeczywiście najchetniej skupiały się na wyglądzie i na tym aby go przyłapać na wg.nich ,niefortumnym słowie,jakiejkolwiek wpadce,no to mamy co mamy,znienawidzony wizerunek.Ciekawe czy ktoś by dobrze wypadł w normalnym egzystowaniu gdyby czychano naiego jak w tym przypadku,zresztą do dziś,zresztą nie chce mi się Pisa-ć na ten temat.I tak tu zaraz kilku na mnie napadnie,a kto to lubi...

Gość StaryM

(Konto usunięte)

Właśnie to głównie miałem na mysli,był skuteczny!

Co takiego skutecznie wykonał Jarosław Zbawca Polski?

Czy chodzi o to, że posłał tajne służby do inwigilowania własnych koalicjantów?

A może o to, że rozwalił własną koalicję?

Co tak skutecznie wprowadził przez te dwa lata swoich rządów?

Spodziewałem sie takiej odpowiedzi,nie będę prostował,ale wiem swoje i nadal podczymuję to co napisałem.Uszanuj poglądy i wiedzę innych,tylko tyle,takich opini jak Twoje niestety nie brakuje,nic nowego.

Gość StaryM

(Konto usunięte)

ale wiem swoje i nadal podczymuję

Że co?

Uszanuj poglądy i wiedzę innych

Co mam szanować? Pokaż tę wiedzę.

Kaczyński był najgorszym z możliwych premierów, jaki się nam trafił. A tynie przedstawiłeś żadnego argumentu poza swoją wiarą.

Ktoś z kolegów wie, czy skuteczny komisarz zero skutecznego premiera przybił w końcu ten gwóźdź do trumny Leppera?

"Po akcji CBA w resorcie rolnictwa ówczesny wicepremier Andrzej Lepper oświadczył, że to Ziobro go o wszystkim ostrzegł. Jednak szef resortu sprawiedliwości odrzucił to oskarżenie, a na dowód pokazał dyktafon, na którym miał nagrać całą rozmowę, podczas której nic o zamiarach CBA Lepperowi nie mówił. "To gwóźdź do politycznej trumny tego polityka" - mówił Ziobro na specjalnie zwołanej konferencji prasowej.

Akcja CBA w Ministerstwie Rolnictwa była początkiem końca koalicji PiS-Samoobrona-LPR."

"Na dyktafonie nic nie było, a na płytach dostarczonych przez Ziobrę były tylko kopie nagrania, w dodatku zupełnie nieczytelne. Według specjalistów, karta pamięci w dyktafonie albo była wyczyszczona przez specjalny program komputerowy, albo była zupełnie nowa. Co ważne, biegłym nie udało się także ustalić, czy plik z nagraniem był w jakikolwiek sposób przerabiany."

Ukryta Zawartość

post-17911-0-05835600-1332769367_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.