Skocz do zawartości
IGNORED

Rotel rsx-972 cicho gra!

nalewka

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Jako nowy uzytkownik chcialem sie przywitac co tez czynie.

Posiadam ampi jak w temacie i ma maly problem..otoz po podlaczeniu kolumn (Mission 735) nic nie slychac..dopiero jak dam na ''full'' glosniki wydaja jakis dzwiek..nie ma znieksztalcen slychac muzyke ale strasznie cicho.

Koncowka?? to by nie bylo dzwieku. tak sadze. Prosze o jakas porade i jaki koszt naprawy lub tez informacje o jakims dobrym eletryku, rejon Krakow, Tarnow.

Pozdrawiam serdecznie i zycze milego weekendu.

https://www.audiostereo.pl/topic/94115-rotel-rsx-972-cicho-gra/

miałem ten ampli ma mocne końcówki 5x100W i spore trafo, potrafi mocno zagrać i całkiem dobrze jakościowo,

ale nie miałem takiego objawu, jeżeli na drugim wzmaku podobnie kolumny reagują to może jest coś z kablami albo ze źródłem lub co raczej nie sądzę że kolumny tak obciążają ampli,, chyba że faktycznie jest jakaś awaria na końcówce lub włączone mute, pilot fajny jest rotela samouczący

Focal + Naim

• 7 miesięcy później...

Sprawdź poziomy głośności dla kolumn , pewnie przy nowych trzeba zwiększyć str 44

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

, albo zrób od nowa kalibrację automatyczną , będzie OK .

Przecież to z maja post .

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.