Skocz do zawartości
IGNORED

NUDA Phono + Goldring 2400/2500

Vlado

Rekomendowane odpowiedzi

Proszę o opinię na temat brzmienia takiej konfiguracji wszystkich którzy używają lub słyszeli jak gra.

Pozdrawiam W.

Mogę opisać Ci Goldringa 2400, ale z AVID'EM Pulsus. Zapewniam, że NUDY nie ma :)

Pozdro,

Yul

Dzięki za wskazówki. Zadałem pytanie, bo zastanawiam się czy może sięgnąć po wyższe modele Goldringa jeśli nowa NUDA je pociągnie? Co Wy na to?

Yul, dzięki. Wiem, że z Goldringiem jak z latynoską, nudy nie zaznam:-)

Pozdrawiam W.

Zadałem pytanie, bo zastanawiam się czy może sięgnąć po wyższe modele Goldringa jeśli nowa NUDA je pociągnie? Co Wy na to?

Oczywiście. Te 10xx czy 2x00 to są dobre na początek. Jak masz kasę i lubisz brzmienie Goldringa to pomyśl nad Elite - o ile ramie będzie dobre dla tej wkładki.

Pozdrawiam Mirosław Andrejuk

Oczywiście. Te 10xx czy 2x00 to są dobre na początek. Jak masz kasę i lubisz brzmienie Goldringa to pomyśl nad Elite - o ile ramie będzie dobre dla tej wkładki.

Dziękuję za wskazówki. Pozostało czekać na nową Nudę.

Pozdrawiam W.

• 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.