Skocz do zawartości
IGNORED

Microlab Pure 100 czy Swans D1080 Mark II

Asturas

Rekomendowane odpowiedzi

Witam i o poradę pytam.

Proszę o pomoc forumowych ekspertów. Zdecydowałem, że czas na jakieś aktywne monitory z "wyższej półki".

Mój wybór padł na Microlab Pure 100 lub Swans D1080 Mark II. Zdecydowanie nie mam pojęcia, które są "lepsze". Jedyne co wiem, to że zakup Swansów nie jest problemem, natomiast nie mogę znaleźć sklepu, który miałby w ofercie Pure 100 :/ Jedyny sklep, który powinien ewentualnie mi je wysłać (mieszkam w Finlandii) to:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) ale jakoś nie ufam temu sklepowi.

Ewentualnie, czy ktoś mi jest w stanie powiedzieć czy warto dopłacić do Swans T200B?

Obecnie z tego co wiem to Swans D1080 Mark II kosztują około 300 funtów brytyjskich, Pure 100 jak widać na podanej wyżej stronie 383 dolary, a Swans T200B to aż 650 funtów.

Proszę o porady i może ktoś przy okazji ktoś wie gdzie w Europie można kupić Pure 100?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Jeśli możesz dołożyć trochę kasy to proponuję M200 MkIII. To poważnie "wielka mała kolumna" i super wykonanie. Taki "PC-HiEnd". Cena w Polsce 1800zł. Co do T200B, to chyba jest problem z ich dostępnością w Polsce i nie wiem czy nadal je robią, ale grały wyśmienicie. Niestety nie porównywałem bezpośrednio jednych i drugich. Pozdrawiam

Kto słucha, nie błądzi...

Zobaczę, czy uda mi się trafić na M200 MkIII. Nie mieszkam w Polsce więc kupuję z Anglii głównie.

Hmm, jakimś cudem zapytałem o niewłaściwe Swansy. Chodziło mi o Swans M200 MkII.

Czy MkIII rzeczywiście są lepsze? Są jakieś znaczące różnice między tymi edycjami?

Microlab Pure 100 widnieją na stronie

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) , teoretycznie niedostępne, ale warto zapytać :)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.