Skocz do zawartości
IGNORED

Jeśli nie harman kardon avr 760 to co?

Adrian Merda

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Muszę zmienić amplituner na taki który posiada HDMI. Mam głośniki jbl northridge e100. Zastanawiam się nad Harman Kardon avr 760 czyli coś około 6000 zł. Może ktoś mający doświadczenie z tymi kolumnach poleci mi jakiś inny amplituner w podobnej klasie cenowej. Chciałbym mieć wybór podczas zakupu i nie szukać na ślepo.

Z góry dzięki i pozdrawiam

Adrian

W związku z tym że nie pałam miłością do harmanów i przy takim budżecie, któego to oczywiście nie posiadam (a fajnie by było xD), polecił bym Ci MArantza SR7005 albo troszkę drozszego Arcama AVR400 Arcam to takie marznie moje :P Pozdrawiam

Gość Gość

(Konto usunięte)

onkyo905 napedzi te e100 z palcem w du*ie a cena wysmienita...

No własnie. Ostatnio pojawiło się parę 905-tek na Allegro. W cenie od 2300zł! Za małą kwotę można mieć wysoką jakość. W momencie debiutu kosztował 2teu.

Osobiście poleciłbym dla autora wątku poczekać, aż pojawi się Denon AVR-3313. Niebawem premiera tego produktu, a jego funkcjonalność jest wręcz powalająca. Recenzje co do brzmienia zapewne za chwilę się pojawią w prasie.

Sprawdź nasze wyprzedaże, zapytaj o rabaty dla forumowiczów. 

https://sklep.rms.pl/wyprzedaz-promocje

Polecam porównać 3312 z 3313 oraz zajrzeć tutaj.

Sprawdź nasze wyprzedaże, zapytaj o rabaty dla forumowiczów. 

https://sklep.rms.pl/wyprzedaz-promocje

Co konkretnie ma oszałamiającego ten nowy denon w stosunku do poprzednika?

na pewno nie brzmienie :)

no ale teraz najważniejsze są przecież bajery, w stylu 10 wyjść hdmi i odtwarzanie mp3 przez wifi z ipoda, siedząc na kibelku :)

na pewno nie brzmienie :)

no ale teraz najważniejsze są przecież bajery, w stylu 10 wyjść hdmi i odtwarzanie mp3 przez wifi z ipoda, siedząc na kibelku :)

Pewnie i tak Marketing wygrywa z wszystkimi bajerami. Jak nie ma różnicy w dzwięku to po co przepłacać ?

Jeśli ktoś chce nowocześnie to brać Denona, jednak dla kogoś dźwięk jest priorytetem nigdy nie spojrzy na tego typu wynalazki, którym już jest bliżej do komputera niż dobrego wzmacniacza.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.