Skocz do zawartości
IGNORED

Strzał Generała ... temat dla zablokowanych

wladz

Rekomendowane odpowiedzi

buuuuua dlaczego sie zabił buuuuuu,buuuuu a dlaczego umyli ten samolotbuuuuubuuua czemu nie zamkneli CzempinskiegoBuuuuu.

a wszytko to jeden facet trzyma... na kiju.

ledzcta ludziska, doktorek nawoluje do rosyjskiego radia maryjka do wywiadu z rosyjskim ministrem szeremietefem.

zresztom wysokiej klasy idiotom jakiego juz trudno...spotkac.Warto choc posluchac

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

buuuuua dlaczego sie zabił buuuuuu,buuuuu a dlaczego umyli ten samolotbuuuuubuuua czemu nie zamkneli CzempinskiegoBuuuuu.

a wszytko to jeden facet trzyma... na kiju.

ledzcta ludziska, doktorek nawoluje do rosyjskiego radia maryjka do wywiadu z rosyjskim ministrem szeremietefem.

zresztom wysokiej klasy idiotom jakiego juz trudno...spotkac.Warto choc posluchac

Czempińskiego nie trzeba juz zamykać, odkąd teraźniejsi politycy są mądrzejsi od ówczesnego Oleksego. Czekam na moment jak ówczesny Zacharski zmądrzeje i zacznie mówić treaźniejszo!

w salonie 24 skrywają tajemnicę zniknięcia .... niezależni i reszta przerobionych zniknął wasz człowiek i generała Petelickiego w spokoju zostawić

" Do niedawna bloger Free Your Mind był jedną z gwiazd prawicowego internetu. Na blogu w serwisie Salon24 opisywał swoje teorie o katastrofie smoleńskiej. Miał rzeszę fanów. Aż do chwili, gdy zmienił styl i dał do zrozumienia, że wszystko, co pisał mogło być nieprawdą."

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Nie mogę Ci pomóc, ale spróbuj u Amerykanów, wzorem generała, może oni pomogą.

Muls, czujesz się właścicielem IIIRP?

Dużo zrobiłeś w takim razie w życiu.

Dużo nieszczęścia.

Miłe jezd jednak to ze amerykanie cenili i cenia do dzisiaj swoich swietnie wyszkolonych wrogow a nawet daja im pieniadze, my natomast powodujemy ze musza sie zabic.Taka polaczkowatośc...prosta.

Trzeba tu zacytowc piekna fraze Roberta Brylewskiego muzyka z Kryzysu,Israela, Armii etc>>> Nasza tragedia Narodowa polega na tym że nieustannie zajmujemy sie badaniem własnej kiszki stolcowej.Badaczy jest do zesrania a nawet utworzono im specjalny...instytut.Wiekszosc bada samodzielnie grzebiac sama ...

Ty mnie tu Brygadą Kryzys nie zaskakuj.

To jedna z moich wybitnie ulubionych grup przełomu, po za tym, i tak tu już nie ma nic........... do stracenia./wyprzedania za bezcen/

że wyprzedaje się potaniałą siłę roboczą, która w kryzysie tzw pójdzie na wszystko, bo rewolucji nie ma z kim robić i nie wiadomo za bardzo przeciwko komu, bo chyba przeciw wszystkim by trzeba, ponieważ z tylu stron nas obecnie niszczą.

............

Wszystko zmierza ku zakończeniu epizodu tzw ograniczonej bezkrwawej wolności słowa w tym rejonie Europy.

Nikt nie musi nawet zajmować się sobą, to już teraz i tak jest bez znaczenia.

To koniec.

Gość skynyrd

(Konto usunięte)

A to ciekawe - te hołdy i płacze - pan Generał przed swoim generalstwem był zwykłym, a może niezwykłym ubekiem - inwigilował Tyrmanda, Brzezińskiego, Nowaka-Jeziorańskiego, Wierzbiańskiego, wiele instytucji i organizacji polonijnych. Był zwykłym sk***ysynem deklarującym w swoich dosiers walkę z wrogim reżimem. A poręczenia zyskiwał z rąk mordercy i komunistycznego łapsa.

Dopiero później obrzezał się na demokrację, kiedy już było warto.

Zdechł, tak jak żył - z kulką we łbie, od swoich ubowskich kolesi, którym zagrażał w złodziejskim biznesie.

Teraz to będzie ikona PIS-u - większej hipokryzji trudno się doszukać. ł

można , dla przykładu poseł PiS Jan Tomaszewski z bujną przeszłością w aktach IPN czy też przyjaciel prezesa minister skarbu w jego rządzie Wojciech Jasiński.... trochę pózno pewne sprawy dostrzegasz. Petelicki był żołnierzem i służył Polsce a nie systemowi a raczej systemom w których żył. Jak był i jest wykorzystywany przez polityków to inna sprawa

Gość skynyrd

(Konto usunięte)

Petelicki był ubekiem i tyle. I służył bolszewickiemu systemowi jak wielu karierowiczów.Tomaszewski był i jest idiotą i z innymi idiotami był w PRON-ie.

Czy ty wladek myślisz, że ja mam jakieś szczególne rozróżnienia ubeków czy TW? Prawicowy, centrowy czy lewicowy ubek?

Ubek to ubek - jedyne rozróżnienie, to czy mordował czy nie. Prowieniencja jest zdefiniowana sama w sobie.

skoro tak prosto to myślisz,że mam rozróżnienie idiota czy patriota...głupek to głupek

czy handlowałeś walutą za PRL ? sprostuj jeżeli pamięć zawodzi

Petelicki został sprawdzony i nie bylo zarzutow.W tym przez amerykanow.Został w sluzbie.Fakt ze wielu idiotom to nie pasuje.Ale co mnie obchodzom...idioci.

Gość skynyrd

(Konto usunięte)

czy handlowałeś walutą za PRL ? sprostuj jeżeli pamięć zawodzi

Handlowałem. Oprócz waluty woziłem równiez bimber i połówki świniaków, miałem jednego dnia pięć maluchów, a mogłem miec sześć bo zapodział mi się kolejny dowód osobisty.

Handlowałem na Bazarze Różyckiego zegarkami, przemycałem salamandry i ruchle z NRD i złote łańcuszki z Węgier. Woziłem równiez węgorze i sielawę ze Szczytna.

Chyba nie muszę dodawać, ze robiłem to wszystko z patriotycznych pobudek?

W wolnej Polsce zacząłem handlowac JVC i Technicsami na łóżku polowym w przejściach przy Centralnym - ale to już nie miało nic wspólnego z martyrologią i męczeństwem.

pytam , bowiem środowisko cinkciarzy było bliskie ubekom i myśląc prosto polemizuję z ubekiem.... zaznaczam niewiele mnie obchodzi co robiłeś i osąd jest niesprawiedliwy. Byłeś umocowany w systemie tak samo jak Petelicki a skoro nie został odsunięty po okrągłym stole tylko przyczynił się do powstania GROM i coś dla reputacji tego kraju zrobił a nie tylko handlował w nowej Polsce więc proponuję w jego ocenie słowa i opinię ważyć ...tylko tyle

A to ciekawe - te hołdy i płacze - pan Generał przed swoim generalstwem był zwykłym, a może niezwykłym ubekiem - inwigilował Tyrmanda, Brzezińskiego, Nowaka-Jeziorańskiego, Wierzbiańskiego, wiele instytucji i organizacji polonijnych. Był zwykłym sk***ysynem deklarującym w swoich dosiers walkę z wrogim reżimem. A poręczenia zyskiwał z rąk mordercy i komunistycznego łapsa.

Dopiero później obrzezał się na demokrację, kiedy już było warto.

Zdechł, tak jak żył - z kulką we łbie, od swoich ubowskich kolesi, którym zagrażał w złodziejskim biznesie.

Teraz to będzie ikona PIS-u - większej hipokryzji trudno się doszukać. ł

Wróg naszego wroga jest naszym przyjacielem.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.