Skocz do zawartości
IGNORED

Radosna twórczość

Hermes

Rekomendowane odpowiedzi

Hermes - jak chcesz naprawdę szczerze to brodę mam dużo , dużo krótszą ( taki 1-2 tygodniowy zarost ) , natomiast włosów na głowie mam sporo i długich ( powiedzmy jak rokowiec ) :))

Koszulka z gitarą M.Knopflera jest SUPER :)

LeStat :)

Witam

Broda, dzięki za szczerą odpowiedź. Postaram się o projekt bliższy prawdzie :).

Gratuluję rozwiązania "gitarowej" zagadki, cieszę się, że Ci się podoba. Niestety żadnej nagrody nie przewidziałem.

Pozdrawiam

Koszulka dla BRODY świetna, dokładnie pasująca do wirtualnego nicka, a nie do prawdziwej osobowości czy wyglądu.

Ale jak by co, to ja też mam dość sporo i długo na głowie, nie mylić z kłopotami :)

Witam wszystkich (a twórcę watku szczególnie :) ). Każdy kolejny pomysł Hermesa to strzał w dziesiątkę, chapeau bas !!! Podoba mi się taki fajny, aluzyjny sposób wizualizacji nicków :). A może znajdzie się wolna chwila na zmierzenie się z moim nickiem (wiem, wiem, jakiś taki mało audiofilski on ... ). Pozdrawiam i zycze wszyyyyyyyyystkiego, co najlepsze w Nowym roku :)

Witam

Dziękuję bardzo. Przyjemnie jest przeczytać takie wpisy :). Jak pisałem, powalczę chętnie z każdym nickiem, o ile tylko pomysłów wystarczy.

Poniżej kolejny efekt współpracy wyobraźni z maszyną cyfrową.

Pozdrawiam

[obrazekLUKASZ-232640_1.gif]

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Croolick, przepraszam za błąd w nicku na powyższym obrazku.

Tutaj wersja poprawiona:

[obrazekLUKASZ-232646_1.gif]

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

>Hermes

Moim zdaniem pierwszy projekt graficzny na 5, a drugi na 6. Królik przez dwa o wygląda zdecydowanie lepiej. Pomysł świetny, r grzbietu pięknie wykreślone, a ogonek zrobiony z c jest doskonały.

Chłopie marnujesz się. Spróbuj jako freelancer wejść w układy. Przy twojej produktywności zarobisz na nowe zestawy, coś dla żony i dziatek oraz oczywiście teściowej.

Możesz być lekiem dla małych firm, których nie stać na wynajęcie zrzeszonego plastyka.

Pokazowe grafiki juz masz...

Witam

Dziękuję i raz jeszcze dziękuję. Jesteście bardzo mili. Wasze wypowiedzi sprawiają mi wielką radość i aż chce się zasiąść do następnego projektu. Przejście na "zawodowstwo", o którym wspominacie to jedno z moich ukrytych marzeń. Inne, również związane z grafiką to takie, że chciałbym nauczyć się rysować. Co innego praca przy pomocy komputera (tutaj również mnóstwo pracy przede mną), a co innego kartka i ołówek. No ale dość tych zwierzeń :).

Naprawdę serdecznie dziękuję za Wasze zainteresowanie i ciepłe słowa. Serce roście gdy można przeczytać coś takiego.

Pozdrawiam

"Dzieło" musi być ocenione szczerze. Powyższe wpisy mnie tak cieszą, bo gorąco wierzę, że są szczere. A czy to co przygotuję będzie warte dobrego słowa, to się okaże. Nie można tego z góry założyć ale dziękuję za zaufanie.

Bardzo chętnie spróbuję, mam nadzieję, że "Wena" mnie będzie czesto odwiedzać :). Jak zwykle nie mogę powiedzieć kiedy coś takiego spreparuję. Przeglądam wątek, patrze na nicki i jak coś "zabłyśnie" to próbuję to zrobić. Te "błyski" są jednak bardzo nieregularne :)

Pozdrawiam

Wlasnie po zoabczeniu prac powyzje czuje, ze zle nie moze byc:) Graficznie na 100% bedzie to ok a czy trafi w tylu samo procentach w moj charkter to inna bajka:)

Pozdrawiam i oczywiscie sie niespiesz, moze byc w przyszlym roku :)

Krolik jest rewelacyjny! Ex, Darcy jest jedynie "trendy" i jest zarowno zbyt mloda osoba zeby wiedziec, ze jak sie facetowi zyczy pozycji "kreatywnego kierownika" a nie "tworczego dyrektora" to tak naprawde zyczy mu sie zeby przestal byc.......facetem.

Witam

I po raz kolejny, z uporem maniaka i uśmiechem na twarzy: dziękuję.

Harvi, faktycznie w tym roku chyba nie zdążę nic wymyslić, tym bardziej, że ostatnimi dniami sprzęt grający jeszcze mocniej mnie przyciąga i nie mam kiedy posiedzieć przed komputerem.

Exp, dziękuję. Powstały bardzo spontanicznie, po tym jak przez przypadek odwiedziłem wątek Fadeover'a.

Pozdrawiam

Exp, z wspomnianą przez Ciebie agencją nie mam nic wspólnego, a mój nick odnosi się raczej do dość w sumie popularnej powieści epoki wiktoriańskiej. ;-)

Jazz, do Twoich insynuacji z podtekstem zdążyłam się już przywyczaić, ale nie moją winą jest to, że w branżach stosunkowo w polskiej rzeczywistości nowych (a taką jest branża reklamowa) nazwy stanowisk są kalką z angielskiego. :-)

>Darcy, Jazz

idźcie się kłucić z powrotem do wątku "argument żony". ten niech pozostanie czysty. please!

a co do odręcznego rysunku to rękę masz już wprawną - widać to w twoich wektorowych grafikach. myślę że pędzelek też z ręki by ci nie wypadał.

Hermes tylko nie poczywaj czasem na laurach po tych wszystkich recenzjach i życzę Ci abyś dostawał natchnienia częściej. Może w Nowy Rok po Sylwestrze wykorzystasz efekt pomroczności jasnej złapiesz za myszkę i narysujesz jakiegoś ładnego kocurka ;-)

Hermes - Życzę Ci wszystkiego najlepszego w pracy twórczej i oby w nadchodzącym roku jak i w dalszych latach natchnienie zostało z Tobą :))

SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU !!!!!!!!!!!!!!

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.