Skocz do zawartości
IGNORED

Radosna twórczość

Hermes

Rekomendowane odpowiedzi

Hermesie mam juz opinię Ae!

* Zdecydowanie tło czarne.

* Dobór fontu i róża (koniecznie przy I) bombowe.

* Zamiast motylka lepsze by było coś bardziej fantastycznego w nurcie idyllicznym. Może daj parę propozycji (nawet słownych) a Ae sobie wybierze ;-). Okropna nie? Sama tak o sobie mówi.

Witam

Ururam, jeśli możesz, podziękuj ode mnie za opinię i za samo "zlecenie". Wcale też nie jest okropna, przynajmniej jeśli chodzi o projekt, bo z innej strony nie miałem okazji poznać :). Gdyby wszyscy byli zadowoleni z moich prac i nie pojawiałyby się żadne krytyczne uwagi, to sprawa byłaby silnie podejrzana.

Co do motyla, to należało posłuchać żony. Oglądając projekt stwierdziła, że róża się jej podoba ale motyl to jakoś nie pasuje :). No ale było już późno i motyl został.

Trudno mi w tej chwili znaleźć dla niego jakiegoś "zastępcę", jestem w pracy, a ta niewilele ma wspólnego z fantastyką :). Może jakiś zarys kobiecej postaci (gdzieś w oddali), czuła dłoń zbliżająca się do kwiatu..., złączone dłonie niosące wodę, wróżka a'la czołówka filmów Disney'a? Jestem oczywiście otwarty na wszelkie sugestie i propozycje, oczywiście mogę nie potrafić ich zrealizować.

Pozdrawiam

Witam !

Szacunek Hermesie. Dla mnie the best jest koszulka McGyver'a. Gratuluję weny. Może i z mojego nicka da się coś ciekawego wyrzeźbić ? Nadmienię, że "Rak" to nie jest nazwisko.

Pozdrawiam, Konrad

Witam

KonradRak, dziękuję bardzo za przychylną opinię i zainteresowanie. Nickiem zajmę się równie chętnie jak innymi, tyle że nie wiem kiedy będę miał czas na swoje hobby. Przez najbliższy tydzień lub dwa, ciężko będzie mi usiąść spokojnie nad jakimś projektem.

Pozdrawiam

• 2 miesiące później...

Wiam

Żyję i bardzo mi przyjemnie, że ktoś jeszcze o obrazkach pamięta. Niestety ostatnio nie mam czasu na swoje hobby, od niedawna też moja częstotliwość odwiedzania forum wraca do normy.

Jak tylko będę miał czas, a wyobraźnia i umiejętności pozwolą, postaram się dodać zaległe projekty. Nie lubię zostawiać niedokończonych spraw, nawet jeśli nikomu się to nie przyda.

Pozdrawiam

Hermesie - Bardzo Cię proszę o powtórkę (odnowioną ) mojego wizerunku :))

Myślę , że nie tylko ja pamiętam o Twoich prezdyspozycjach , tyle tylko że inni wyjechali na długi weekend :))

Pozdrawiam :)

Hermes ->>

Fajne by było... no wiesz...:))

Głupio mi troche prosić, bo masz jeszcze zaległe projekty jak sam napisałeś, ale jestem cierpliwy, poczekam.

Dzięki!

PS. Oczywiście jeśli nie będziesz chciał, albo będziesz bez czasu, to trudno, nie obraże się:).

>BRODA

Może spróbuj samemu poprawić Swój T-shirt. Potem wrzuć na forum. Obiecujemy w ocenie być obiektywni i ...wyrozumiali.

Dla odwagi chlupnij sobie szklaneczkę wody mineralnej ;-)

Witam

Dziękuję za pamięć. Każde zamówienie, to dla mnie powód do dumy. O ile tylko będzie okazja postaram się coś spreparować. Sprawia mi to po prostu przyjemność ale jak wiadomo na przyjemności nie zawsze jest czas.

Przez "zaległe projekty" rozumiem tylko te rozpoczęte i nie dokończone np. dla Aerilien. Co do innych to "kolejność zgłoszeń" nie ma żadnego znaczenia. Nigdy nie wiadomo kiedy mnie Wena odwiedzi i jaki pomysł przyniesie.

Pozdrawiam

Szanowny Hermesie!

Siedząc wygodnie, otulona promykami słońca, pomyślałam sobie,że i mnie marzy się:) projekt Hermesowy!

Nie spiesz się, poczekam.Jestem cierpliwą myszą:)

pozdrawiam i gratuluję świetnych pomysłów.

>BRODA

Lubię kawały z brodą ;-)

Hermes jako arkadyjski bóg mający na swojej głowie sporo duszyczek nie może uszczęśliwiać wszystkich mimo, że stale jest w pogotowiu i czuwa.

:-)

Jakbyś znalazł chwilę i dla mojego Nicka, byłbym wielce zobowiązany.

Geneza Nicka niechaj będzie Ci drogowskazem. Cytując za AS-em jest to "...nieprzetłumaczalna gra słów w języku wampirów..." a dotyczy pewnego krnąbrnego zwierza.

Witam

O uszczęśliwieniu wszystkich nie ma mowy. Choć będę się starał :). Niestety jestem ostatnio trochę "zablokowany", a i upały nie służyły pracy przy komputerze. Z resztą moje "narzędzie pracy" zastrajkowało i musiałem mu podarować nowy wiatrak.

Dziękuję bardzo za kolejne zgłoszenia, mam nadzieję, że niedługo będę mógł spokojnie oddać się swojemu hobby, czy raczej jednemu z jego "odłamów"

Pozdrawiam i raz jeszcze dziękuję za pamięć.

Tak, tak LeStat! Nie wiedzieć czemu, mam do nich pewną słabość...

Ale, żeby nie było tak (he, he) "śmiertelnie" poważnie, pozwoliłem sobie na niewinny żarcik z Nickiem - kto czytuje AS-a, ten wie o co chodzi.

Pozdrawiam

• 2 miesiące później...

Witam

Dziękuję bardzo za pamięć.

Żyję, żyję, choć ledwo :). Nie jest tak źle choć przyznam, że nieco podupadłem na zdrowiu. No i wciąż pogłębia się choroba cywilizacyjna - chroniczny brak czasu.

Mam jednak nadzieje, że niedługo będę mógł odpocząć przy komputerze i dodać do wątku coś nowego.

Póki co mogę przedstawić tylko jedną propozycję. Niestety po przygotowaniu tego obrazka wypatrzyłem bardzo podobny w internecie. Zaklinam się jednak, że mój pomysł powstał spontanicznie i bez podglądania. Czy kwalifikuje się to na plagiat? Decyzję pozostawiam oglądającym (o ile się tacy znajdą).

Pozdrawiam

.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Wrath chyba się nie pogniewa ;-)

Ja tam nic podobnego nie widziałem i wierzę Tobie na słowo.

Życzę powrotu do zdrowia, a jeśli Twoje serce jest jak dzwon, to śmiało możesz poBushować po forum :-)

>BRODA

Nie poganiaj Hermesa, zostaw chłopa w spokoju!

:-)

Witam

Dziękuję bardzo za życzenia. To raczej nic poważnego, jakaś kontuzja plus "stare" dolegliwości. Największy problem to brak czasu. Poza tym wiadomo, że jak człowiek nie ćwiczy to forma spada. Dlatego chętnie wznowiłbym jakąś "radośnie-artystyczną" działalność :).

A to wycinek z koszulki, o której pisałem powyżej. Znalazłem szukając materiałów, bo pomysł już był. A wpadł mi do głowy po tym jak przeczytałem wpis Wrath'a i przypomniałem sobie pewien odcinek Monty Pythona.

Pozdrawiam

.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Hare Hermes Hare Hermes Hermes Hermes Hare Hare....

O wielki Hermesie zaprawdę wielki jesteś że o kurde ;-)

Monty Pythona wielbię na równi z wielkim niedocenianym absurdu pisanego - Vianem

Zatem podnieś nogę człowiekowi nad nickiem mym..... niech dumnie głupim krokiem kroczy krocząc kroczaco ;-)

O Hermesie niegodnim patrzeć na twe stopy łaskawco dla niegodziwości naszych ............ jak zrobić z Twojego Przedzieła Przekoszulkę z twoim (o my niegodni) autografem?

Pozdrówka i dzięki.

PS. a czy może można dostać taki projekt na koszulce? z koszulką fkorz i za ile jeślitakbojeślinietonie ;-)

Witam

Jeszcze ze dwa takie wpisy i zmienię nick na "Narcyz" :). Jeśli się spodobało to bardzo mnie to cieszy.

Co do fizycznej koszulki to mogę jedynie podesłać plik, z którym można się udać w miejsce gdzie wykonuje się nadruki na koszulki. Nie powinno być problemów. Choć wątpię czy do tej pory ktokolwiek z forumowiczów odważył się na realizację projektu.

Pozdrawiam

Ktoś musi byc pierwszy ;-)

podeślij mnie w jakims ludzkim formacie na maila (omnie) pozdrówka

obiecuje zrobić fotkę koszulki i oczywiście dorzuć swoj autogaf do rysunku ;-)

Hermes - Ja również życzę Ci rychłego powrotu do zdrowia , oraz więcej wolnego czasu ! :)

LeStat - OK , przeciez nie poganiam , tylko pytałem czy żyje ( :) ) ponieważ rzadko zagląda ostatnio na forum :)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.