Skocz do zawartości
IGNORED

Radosna twórczość

Hermes

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Wrath, z przyjemnością prześlę Ci plik, a za zdjęcie wykonanej koszulki byłbym bardzo wdzięczny. Dziś wieczorem postaram się wysłać odpowiednio (moim zdaniem) przygotowany plik.

Broda, dziękuję bardzo za dobre słowo. Z tym zdrowiem to w sumie nie jest tak źle (chyba, że o czymś nie wiem :)). A wolnego czasu to faktycznie przydałoby się więcej. Przyznam, że Twoja "broda" czasami głowę mi zaprząta :). Choć póki co efektów nie widać.

Poniżej druga wersja projektu, który mi spędza sen z powiek.

Pozdrawiam

.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Hermes ---> Gratuluje pomysłu:)

Miałbym do Ciebie taką proźbę (oczywiście w wolnym czasie).

Mógłbyś pomyśleć nad koszulką nawet podobną do tej powyższej (motyw kobiety-elfa, może nawet z dodatkiem róży aczkolwiek niekoniecznie) jednak dla "Myszki" :) O Myszce. Tak żeby było wiadomo,że na tą osobę tak się mówi albo lepiej,że wzór jest o tej osobie:)

Będę niezmiernie wdzięczny, a jeśli pomysł mi się spodoba (w co nie wątpie) to OBIECUJE, że oddam ten wzór do naszycia na koszulkę!:)

Wraz ze zdobytą wiedzą przychodzi świadomość jak wielu rzeczy jeszcze nie wiesz...

Witam

Dziękuję.

Pani Aerilien jest jednak wymagająca i mam pewne obawy co do akceptacji ostatniego projektu. Klient "nasz pan" i musi być zadowolony.

Zapewniam, że jeśli tylko czas i wyobraźnia pozwolą to będę kontynuował "wątek". Niektóre nicki to prawdziwe wyzwania :).

Poniżej coś "na gorąco"

Pozdrawiam

.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ciekawie się zaczyna:)

Ja jednak zostawiłbym motyw (szkic) tej pani wyżej i przyznam się szczeże,że zostawiłbym czarny kolorek;) (Nie wiem czemu ale po złości białe rzeczy strasznie lubią mi się niszczyć;( mimo,że traktuje je tak samo jak czarne).

Może coś w stylu kroczącej (raczkującej;D) pani z ogonkiem oraz zachowaniem naturalnego ubioru?;)

Spodobał mi się ten motyw z czarnej koszulki i bym go jakoś zachował-zmodyfikował żeby było wiadomo,że chodzi o Kobietę Mysz z lekką nutką erotyzmu:]

Mysza ---> Myśle,że każdy znajdzie coś dla siebie z ogromu pomysłów Hermesa:)

Wraz ze zdobytą wiedzą przychodzi świadomość jak wielu rzeczy jeszcze nie wiesz...

Tak?:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Chodziło mi o taki motyw jak z Aerilien tylko nieco dostosować tą Panią do Myszki;)

Spokojnie, troche humoru i luzu. Jeżeli moge mieć taką koszulkę i Hermes będzie miał czas na kilka wariantów takiej Myszki to z przyjemnością bym ją nosił.Pozatym mam taki swój mały osobisty cel aby mieć taką koszulkę;)

Nie mam talentu więc sam sobie tego nie zrobie, a Hermesowi wychodzi to bardzo dobrze. Kiedyś napisał,że lubi podejmować takie wyzwania więc poprosiłem go o takie małe cuś:)

Szkic kobiety-myszy kroczącej z erotyzmem po ziemi:] (na czarnym tle albo nawet innym,który można potem nanieść na koszulkę).Jakby jeszcze była dwustronna to przesyłam najlepsze zimne piwo jakie znajde prosto do domu naszego artysty!:)

I nie chodzi mi o myszkę komputerową!!! Kobiety ale z elementami myszy. (inne troszkę uszy, może ogonek, wąsik jakiś;) ) Nie wiem jak moge to lepiej opisać?:( Moge tylko ewentualnie korygować myśl bo chce na poważnie później dać taką koszulkę do druku!:)

Witam

Szczerze mówiąc myszka "hawajska" nie była adresowana ani do myszy Myszy, ani do myszy/myszki Dreamer'a. Ot czysty przejaw radosnej twórczości (partyzanckiej) przed godziną 15-stą.

Wydaje mi się Dreamer, że chodzi Ci o coś w stylu Kobiety... Kota (Michelle Pfaifer) tyle, że zamiast kota powinna być mysz. Chyba dobrze zrozumiałem? W każdym razie wyzwanie jest nie byle jakie.

Jak jeszcze uda mi się przygotować coś indywidualnego i godnego uwagi to już będzie pełnia szczęścia. Póki co myślę intensywnie :).

Pozdrawiam

Dobrze rozumiesz:) Tylko,że mi chodzi o drobną stylizację. Taką,żeby osoba patrząca na koszulkę widziała,że jest to kobieta-mysz ale żeby tych elementów nie było za dużo tak bez przesady. Nie wiem czy da się to jakoś uchwycić ale z takiej "kociej" drapieżności też może coś mieć (ot taki mały element erotyzmu) ;)

Artysty się nie popędza:) Muza jak się pojawi to napewno coś ciekawego ze sobą przyniesie:)

Jakby Ci się jednak udało to nie wiem jak się odwdzięcze. W każdym razie już się doczekać nie moge;)

dudivan ---> Ty brutalu;)

Nie no żartuje ale bez przesady. Nie o ten naturalizm mi chodzi:) Poprostu miałem taki pomysł i przekazałem go Hermesowi z nadzieją iż wyjdzie z tego ciekawy (niech nawet tylko dla mnie) projekt.

Wątek Hermesowy to juz taki prawie koncert zyczen wiec: moja mysza;) powinna byc w tonacji blue(koniecznie, inne roze i inne pstrokate barwy nie wchodza w gre:). Oprocz Blue moze pojawic sie czerń lub po prostu biel. Klasycznie, bez zbednych udziwnien. I do tego smiesznie, z humorem. Ot, taka mysza sza:)

Dudivanie:), bez przemocy prosze!.

Dreamer_1,

Twoja koncepcja jest calkiem niezla, kobieta-mysz..tylko zeby uszy i ogonek nie byly za duze.

pozdrawiam;)

Kobieta-mysz, kobieta-kot...faceci, to jednak mają pociąg do futerek :-)

Kobieta-pająk? BRRR!!! odpada.

Kiedyś była nawet kobieta-wąż, ale straszny to i groteskowy zarazem widok był.

Koszulki powinny być (zresztą są) nieskąplikowane, najwyżej 4-kolorowe, koloryzujące, dowcipne, aluzyjne oraz piekielnie trafne jak alfabet Urbana... tylko łatwo się mówi no nie?

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.