Skocz do zawartości
IGNORED

Monitor Audio GS LCR

choina

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Głośnik chyba już nie osiągalny a potrzebny mi do kompletu z Monitor Audio GS 20. Mogę go zastąpić Monitor Audio Gold GXC 150 czy powinien raczej szukać tego pierwszego?

Stereo Cayin A70 MKII, Marantz 67SE, Studio Hertz 16 Minas Anor 2,5III

Kino Yamaha 767, Blu-ray Panasonic, Himedia 600, Dali concept 1, JBL ES 150, Epson TW 3200

https://www.audiostereo.pl/topic/95957-monitor-audio-gs-lcr/

Witaj,

seria GX ma zastosowany przetwornik wstęgowy, który ma inną charakterystkę niż kopółka wysokotonowa serii GS. Bardziej proponowałbym głośnik Monitor Audio Rx-LCR.

Pomagamy, doradzamy, wypożyczamy, zapraszamy na indywidualne odsłuchy.

Najlepsze ceny dla forumowiczów magazynu Audiostereo - zapytaj o ofertę! Pełna oferta na stronie www.Q21.pl.

W Rx lcr wysoko tonowy jest ten sam? Bo nisko średnio tonowe to już chyba inne niż w GS.

Stereo Cayin A70 MKII, Marantz 67SE, Studio Hertz 16 Minas Anor 2,5III

Kino Yamaha 767, Blu-ray Panasonic, Himedia 600, Dali concept 1, JBL ES 150, Epson TW 3200

Witam.

Głośnik chyba już nie osiągalny a potrzebny mi do kompletu z Monitor Audio GS 20. Mogę go zastąpić Monitor Audio Gold GXC 150 czy powinien raczej szukać tego pierwszego?

Ja kiedyś sprzedałem dwa nowe GS LCR dla jednego znajomka. 602186255 - Marcin.

Kiedyś jeden próbował sprzedać - zadzwoń może jeszcze oferta jest aktualna (kolor walnut).

Sony KD85-ZG9? , Denon AVC-X6700H + Monster Power MPA-3250 + Emotiva XPA 7-kanałowa gen.2 , Pioneer UDP-LX800.Projektor JVC RS2 - Adeo Tensio professional pro 110",Monitor Audio-Platinum PL 300 + Platinum PLC 350 + SVS Ultra + GX100 + 4 szt. sufitowe Dali Phantom H-80 +VELODYNE DD-15 Plus. Kable do kolumn: QED Genesis Silver Spiral, Chord Odysey 2. Listwa Monster Cable HTS 5100 + Power Center HTS 1000, kable sieciowe Monster Powerline 400 . Apple TV4K.

Ja kiedyś sprzedałem dwa nowe GS LCR dla jednego znajomka. 602186255 - Marcin.

Kiedyś jeden próbował sprzedać - zadzwoń może jeszcze oferta jest aktualna (kolor walnut).

Już nie aktualna. Sprzedałem drugi praktycznie w tydzień po zakupie. Z tego co widziałem to na eBay pojawiają się LCRy, warto poszukać na angielskim lub niemieckim eBayu, tam jest tego więcej. W RX wysoko tonowy jest inny niż w GSach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.