Skocz do zawartości
IGNORED

Uwaga oszust na naszym forum: simon84

pmcomp

Rekomendowane odpowiedzi

Nabrałeś przynajmniej jakieś doświadczenie życiowe ...na przyszłość będziesz ostrożniejszy ,ale życzę Ci abyś odzyskał swoją kasę... i to ze kiedyś simon nabierze wody do ust i dorośnie aby oddać to co jest winny Tobie i nie tylko.

Simona i tak już los skazał ,czego mu nie zazdroszczę ...., pomyśl co on sobą reprezentuje ,jaki przykład daje swojej rodzinie i nie tylko .

Pozdrawiam

Tomasz

własnie takie wpisy robia zament . pan ads23 odzyskal juz dawno pieniadze nie otrzymal tylko odpisu wyroku tomaszE siejesz zament!!! poczytaj posty wczesniej !!! ja ponioslem kare i odpracowuje to obecnie .co nie ktory pisze jakim jestem wyrzutkiem społecznym ale kazdy ejst czlowiekiem i popelnia bledy . macie radosc w tym zeby mi dopiec ok piszcie co chcecie . wiec jak wspomnial pan adas23 chcecie pietnowac mnie ok jak dla mnie macie tylko z tegoo przyjemnosc i zabawe. bo to oczywiste ze bledow nie popełnie juz a jesli uwazacie inaczej i bedziecie tworzyc nowe scenariusze mojego zycia to milej zabawy

własnie takie wpisy robia zament . pan ads23 odzyskal juz dawno pieniadze

Można się już pogubić kto odzyskał ,a kto nie .

.co nie ktory pisze jakim jestem wyrzutkiem społecznym ale kazdy ejst czlowiekiem i popelnia bledy

Ty to nazywasz błędami!!! ..BRAWO .

Wyłudzenie!.. ,przywłaszczenie!.. ,dopiero sąd na ciebie musiał wpłynąć ,żebyś oddał i ty to nazywasz tak po prostu z uśmiechem na twarzy błąd życiowy,widać ,że to masz w krwi i potrafisz z tym przejść do porządku dziennego

ok jak dla mnie macie tylko z tegoo przyjemnosc i zabawe

A Ty się jak dobrze bawiłeś ,za nie swoją kasę ?

bo to oczywiste ze bledow nie popełnie juz

Dla kogo oczywiste!?

.

Aha do chwili obecnej nic do mnie nie przyszło z sądu, nie wiem czy w ogóle coś dojdzie.

,ale życzę Ci abyś odzyskał swoją kasę...

Kolego adas23 żle zrozumiałem twój wpis

Pozdrawiam

Tomasz

widac ze rozmowa z wami nie ma zadnego sensu ani tlumaczenie co drugi wpis.znajda sie kolejen osoby co nie czytajac watku zaczna pisac bzdury nie znajac sparwy i nie bedac strona sporu. tomaszE piszesz o mnie jakbys mnie znal jakbym przeszedl do porządku dzienego to bym tu nie pisal nie przepraszał i nie zwrócił pieniedzy .zachowujecie sie jakbym mial po wpis przepraszać a pozniej mnie uciszacie ze zapono na przeprosiny sami sie zastanowcie oco walczycie jako osoby postronne . albo nie macie zrozumienia albo jestescie msciwi do potegi

przepraszam osoby konfliktu ze sprawa zaszla tak daleko co przysporzyło mi tylko duzych problemow a wam nerwow .pozdrawiam

simon84 skoro jesteś taki biedny MIś to napisz dlaczego nie chciałeś oddać zagrabionych pieniędzy dobrowolnie i sprawy musiały trafić aż do sądu? Liczyłeś że ludzie tych parę groszy odpuszczą, że nie będą się trudzić? Musiałeś zebrać pieniądze na chore dziecko, bank bezprawnie zablokował ci kasę ? No wymyśl coś, pośmiejemy się.

Rotel A14, RCD-971 & Dynaudio Focus 140.

prowokujesz ale tlumaczyc niczego tobienie bede .przykro mi nie bedziesz mial powodu do smiania. nie wazne co bym napisal kazdy by interpretowal po swojemu wiec wypowiadanie sie nie ma zadnego sensu .a ty skoro ciebie to bawi ok. sprawa ciebie nie tyczy i nie mam powodu by dalej z toba rozmawiac i odpowiadac ci .od dzis nie bede sie juz wypowiadal w tymwatku ani na forum!!

prowokujesz ale tlumaczyc niczego tobienie bede

To twoja spraw ,czy chcesz się tłumaczyć czy też nie ,...myślisz że tak będzie dobrze ?

Ja osobiście bym chciał poznać twoją odpowiedzieć na pytanie,które zadał kolega sittek

simon84 skoro jesteś taki biedny MIś to napisz dlaczego nie chciałeś oddać zagrabionych pieniędzy dobrowolnie i sprawy musiały trafić aż do sądu?

Pozdrawiam

Tomasz

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.