Skocz do zawartości
IGNORED

Pro-Ject RPM 1.3 czy Debut Carbon?

twardan

Rekomendowane odpowiedzi

A co z gwarancją? Przecież to wina sprzedawcy...Nie chce Cię dołować, ale igłe kosztuje 90% ceny tej wkładki.

Jestem zdołowana, ale mąż skontaktował się ze sprzedawcą i uprzejmie go poinformowali,że sprawę załatwią pozytywnie.Mam nadzieję,że wszystko będzie dobrze...

Pamiętam jak kupowałem gramofon z ekspozycji i sprzedawca przy pakowaniu nie zdjął talerza, zbeształem gościa niemiłosiernie, bo coś takiego może uszkodzić ramie. Brak osłonki na igle też jest winą sprzedawcy, pytanie, jak rozpatrzą reklamacje. Walcz!:)

Sprawa smieszna ,poniewaz zlamac igle w transporcie to trzeba byc juz chyba tylko rzeznikiem psychopata innego wytlumaczenia nie ma ,cala reszte i owszem te matolki z firm kurierskich potrafia zepsuc bez zmruzenia oka :).

Nic bardziej nie wk...a jak sytuacja ktora Cie dotknela , trzeba sie pochwalic zakupem z bliskimi a tu zonk! - wspolczuje.

robix

Właśnie o to chodzi.Będą się pytać jak gra, a tu nie gra niestety...Po tym incydencie już nie chcę go odsyłać bo teraz może coś jeszcze pójdzie.Zobaczymy co sprzedawca zaproponuje.

twardan >>> Moja ,,ladniejsza,, polowa mawia ,ze to co gramofon nie zagra to,, dowyglada,, a to co facet nie dor....a to dolize , troche w tym prawdy jest :) - zagra bardzo poprawnie i tyle.

robix

Znalazłam w Ikei deskę do krojenia Lamplig.Wymiary 46x53x2 cm,buk.Dobrym pomysłem będzie wykonanie platformy na której można by postawić gramofon wykonanej ze sklejenia dwóch takich desek?

Znalazłam w Ikei deskę do krojenia Lamplig.Wymiary 46x53x2 cm,buk.Dobrym pomysłem będzie wykonanie platformy na której można by postawić gramofon wykonanej ze sklejenia dwóch takich desek?

Kolega ma od ładnych paru lat pod Regą taką deskę kuchenną, z tym że jego decha jest Mercedesem wsród desek kuchennych :) Klejona z małych sześcianików jakiegoś twardego drewna (chyba dębu?) i odpowiednio grubaśna. Uważam, że to się pod Regą sprawdza, sprawdzi się i pod Twoim gramniakiem. W każdym bądź razie jest o niebo lepiej niż na szklanej półce. Zamiast kleić dwie dechy ze sobą, wyszukaj porządniejszą, grubszą i cięższą i zastosuj ją pojedynczo. Takie dechy są drogie, ale pewnie można się umówić w sklepie, żeby w razie czego oddać. W szczegóły ich nie wtajemniczaj.

Pozdro,

Yul

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.