Skocz do zawartości
IGNORED

Klub ateistów Audio-Voodoo

Gość StaryM

Rekomendowane odpowiedzi

To jest Forum publiczne.

Może umyka ci ten szczegół.

Jest jeszcze pojęcie prawdy. Nieco wyświechtane co prawda.

Tu jak gada się o hi-endzie to są to "gówno prawdy".

Wystarczy sobie w profilu wypisać uznane marki sprzętów i już można pleść głupoty...

To jest Forum publiczne.

Może umyka ci ten szczegół.

Jest jeszcze pojęcie prawdy. Nieco wyświechtane co prawda.

Tu jak gada się o hi-endzie to są to "gówno prawdy".

Wystarczy sobie w profilu wypisać uznane marki sprzętów i już można pleść głupoty...

Święta racja.

To jest raczej sprawa dla telewizji Trwam, to jest ten sam tlum, ktory krzyczal: Gdzie jest krzyz, gdzie jest......

Alternatywnie sprawa dla reportera z Jaworowicz.

Ja bym nakrecil taki program z glosem Krystyny Czubowny, ona swietnie dubbinguje cuda natury: Dorosly, juz ustatkowany samiec audiofil zbliza sie z kablem do swojego wzmacniacza. Wciaz nie jest pewny co go czeka. Lekko wystraszony, niepewny, przywoluje niskim tonem samice na pomoc. Ta przylatuje z miejsca, w ktorym przyrzadza posilek dla calego stada. Tak, ona tez to slyszy, probujac utwierdzic samca alfa w jego przekonaniach. Zdarza sie, ze slyszy nawet w kuchni. Osamotniony do tej pory samiec czuje sie juz pewniej, wciaz jednak szuka podobnych do siebie nie chcac czuc sie odmiencem. Szukajac tu i owdzie natrafia na podobnych do siebie, tak samo wyjatkowych reproduktorow. Niestety po drugiej stronie lasu grasuja hieny, odmiency, chcacy zburzyc dotychczasowa idylle. Stadem hien przewodzi... StaryM, wyjatkowo zlosliwa i inteligenta hiena. Samiec bedzie musial stoczyc ostra walke ze swoim przeciwnikiem. Walka nie bedzie prosta i moze ja przyplacic zdrowiem, a nawet zyciem.....Odrzucony ze stada nie przezyje nadchodzacej zimy, wiec zajadle broni swego terytorium opryskujac co wieksze drzewo feromonami...... W ustach Krystyny mogloby byc interesujaco....

Trochę rozwinę tą myśl na przykładzie w/w hieny ;):

28j86z8.jpg

niżej większe zdjęcie w lepszej jakości -

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Hehe, komiks też w sumie można zrobic. Siedzący koleś z wytrzeszczonymi oczami, na granicy pęknięcia żyłki w dupie. Pot na czole, czerwone gały i zasilający w roli głównej, osadzony na podstawce. Kabel to podstawa w końcu!

Grzegorz7

Nie nadymaj się tak, więcej luzu. To przecież audiofile się nadymają jak im o wtyczkach racjonalne prawdy objawiasz. Czyż nie?

Spoko ;)

Ostatni nie stawiam emotikonów...

Na Forum wydaje mi się, że większość ich nie używa, choć powinna ;).

Widziałem na Animal Planet jak stado hien rozpędziło stado lwów...

Gość StaryM

(Konto usunięte)

No bo jak ktoś wydał 400zł za złoty bolec, który przy złocie nawet nie leżał to musi paszczą tu trochę poszczekać. No nie... ;)

A poszli by sobie na spacer i posłuchali, czy te ptaszki w naturze ćwierkaj a podobnie, jak te w głośnikach...

Nieraz dobrze oderwać się i od techniki, i od religii.

Jestem legendą. ;)

Gość StaryM

(Konto usunięte)

Ha! Widzę talenty nam obrodziły.

Niedługo - coś czuję - powstanie pierwsza audiofilska powieść, potem dramat, film...

Już mi zaczynają tytuły "chodzić" po głowie. "Jak hartowała się listwa Gigawata", "Pamiątka z winylozy", "Hela audiofilka", "Pan Audiofil, poemat we dwunastu księgach wierszem", "Kablem i listwą", "Komu grają kable", "Legenda o świętym Wojciechu od kabli LAN".

Podstawka i listwa:

W rolach glownych: podstawka Gregitek (co za komiczna nazwa...)

Listwa Giga cos tam

Stoi Gregitek dostojnie na ziemi

Swoim lakierem sie pieknie mieni

Piekny, dostojny, czerwienia sie swieci

W oddali, gdzies tam muzyka leci

Osadzam wiec na nim kabelek moj drogi

Teraz juz lezy z dala od podlogi

Wije sie pieknie pomiedzy pionkami

Luki, wygiecia, droga z zakretami.

Sygnal bezpiecznie do wzmacniacza plynie

A takze do kolumn, tu nuta nie zginie!

Wlaczam wiec play i siadam w fotelu

Doswiadczam czegos co slyszalo niewielu

Matko jedyna, co tu sie dzieje

Dzizus, cholera, zaraz oszaleje

Krawedzie ataku tna powietrze mieczem

A ja siedze na sofie i jak dziecko becze!

Wypchnieta srednica jak popiersie Dody

Musze sie otrzasnac, wypic szklanke wody

Pot mi na czolo wyplywa obficie

Za taki dzwiek oddalbym zycie.

Plankton, oddech, powietrza hektary

Jak to mozliwe, to jakies czary!!

Przestrzen tak wielka jak Jacksona chata

Nie bez znaczenia jest listwa Gigawata

W koncu dystrybutor bedzie radosniutki

....

My recenzenci, Wasze prosty.....

Sprostowanie: powyzsza recenzje pisalem po wodce, tak wiec kolejna ukaze sie wkrotce. Nie radze pisac recenzji na gazie, wczoraj glosniki podlaczylem w przeciwfazie......

Gdyby mial ktos chec kontynuowac ta wiesniacza poezje, to mozna korzystac z praw autorskich! Za darmo!

Gość StaryM

(Konto usunięte)

Mario, pamięć o tobie nie zginie. Założymy gdzieś tam klub forumowy pod nazwą "Stowarzyszenie Umarłych Poetów", a cytat jednego z twoich dzieł, mam we fragmentach w sygnaturce. We fragmentach, bo całości mi nie chciało zapisać.

To dzięki Wam powstają inspiracje, pozytywny krąg dobrej energii, która ma siłę zwalczania audiofilskich czarowników. Tak się właśnie zastanawiałem, czy lecicie na ałdioszoł, zlot, święto.... nawet nie wiem czego. Chyba muzyki i gratów lub odwrotnie, zależy co kto lubi. Mam trochę daleko, bo większość czasu siedzę w Wolfsburgu, na weekendy pędze do Szczecina itp. Warto to? Był ktoś kiedyś? Czy tłok i strata czasu? Chciałbym kiedyś zobaczyć na żywo uszy Pacuły, zapewne tam będzie!!

Kiedyś pamiętam mówiło się, że krtań Mieczysława Fogg`a będzie zakonserwowana dla potomności w formalinie.

Podobnie chyba z uszami Pana Pacuły...

Corner, teraz możesz wypuścić już pierwszy tomik, a w sumie komiks.Komiks o głuchych! W Krainie Ciszy, gdzie nikt nic nie słyszy....

Zauważyliście, że znowu sprzęt podróżał? Obcmokany Hegel H100 z 10500 na 11000, Accuphasy też ostatnio, Audio Research i jego skromny piecyk lampowy VSI60 z 16000 w niedawnych recenzjach, a teraz patrzę i ponad 21000. Coraz bardziej im odpala!!! Niedługo za 3 tysiące będzie można kupić tylko pilota....

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.