Skocz do zawartości
IGNORED

co sądzicie o założonych klubach przez kolegę cdplay.pl

tomaszE

Rekomendowane odpowiedzi

ten wątek napisałem tylko dla tego ze kolega cdplay.pl założył parę klubów ,a ostatni był dla mnie magiczny ,oto on

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

i na początku zapytuje się coś takiego ,cytat,

zapraszam wszystkich którzy nigdy nie mieli "stuczności" z tymi kabalami ale wiedza wszystko na ich temat ....

więc ja na to

jaki to tajemniczy klub zakładasz:-( ,jak można cokolwiek o czymś napisać lub powiedzieć, jeśli czegoś się nie dotkneło lub doświadczyło ,,czy ty jak poznałeś swoją żonę ,(zakładam ze jesteś żonaty ) to w ten sam dzień się z nią chajtłeś ,ja Ciebie nie rożumię ty chyba jesteś z MARSA , bo u nas na ziemi wydaję się opinie ,po tym jak coś się doświadczy a nie wymysły z sufitu i czy to chodzi o kable czy o elektronikę czy też o auta itp.

na to kolega cdplay.pl mnie potraktował tak ,cytat,

tomaszE zbanowałem cię ponieważ nic nie wnosisz do tego wątku tak jak nie wniosłeś do wątku o dwóch subach.... po jakiego grzyba trolujesz ? a wątek założyłem ponieważ kabelki nordosta posiadam i jestem zadowolony i miło jest poczytać o tej firmie wpisy ludzi którzy znają i wiedzą ba mają dużą więdzę i są obiektywni - ukłon w stronę wojtka i tomka.

Ja myślę ze kolega na tym forum tylko wyznaje swoje rację a jeśli mu ktoś napisze coś przeciwnego to unosi się jak PAW , mało z tego myślę ze jako branża się próbuje

tu pod swoimi klubami reklamować ,taka jest moja opinia ,

Co o tym sądzicie .... albo to ja jestem mało wyrozumiały ....

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Pozdrawiam

Tomasz

Dziwne te kluby. Szczególnie ten, że zaprasza ludzi, którzy nie znają produktu, ale wszystko o nim wiedzą. Coś jak "Rejs": wprawdzie nie słyszałem piosenki, ale chciałbym powiedzieć kilka słów na jej temat. Ale cóż, wolna wola wolnych ludzi.

Gość partick

(Konto usunięte)

mało z tego myślę ze jako branża się próbuje

tu pod swoimi klubami reklamować ,taka jest moja opinia ,

zgadzam się, że te jego "kluby", to bezczelna reklama - no ale może się z Administracja ułożył...

Dziwne te kluby. Szczególnie ten, że zaprasza ludzi, którzy nie znają produktu, ale wszystko o nim wiedzą. Coś jak "Rejs": wprawdzie nie słyszałem piosenki, ale chciałbym powiedzieć kilka słów na jej temat. Ale cóż, wolna wola wolnych ludzi.

ja właśnie też tak pomyślałem jak można o czymś napisać jeśli się tego nie doświadczyło :)

dziwne co nie :)

Pozdrawiam

Tomasz

Gość masza1968

(Konto usunięte)

ja właśnie też tak pomyślałem jak można o czymś napisać jeśli się tego nie doświadczyło :)

dziwne co nie :)

Przecież to motto tego portalu :)

Nie widziałem, nie słyszałem ale wszystko wiem ;)

Przecież to motto tego portalu :)

Nie widziałem, nie słyszałem ale wszystko wiem ;)

Ja wiem ze jest jeszcze kilka ludzi na tym forum którzy mają wiedzę ,i się z nami nią dzielą

Pozdrawiam

Pozdrawiam

Tomasz

robi z siebie barana zakladajac bezsensowne kluby- jutro moze bedzie o zastosowanych potencjometrach w kandy ale moze i faktycznie robi ruch reklama..

jak tak to widze bo kazdy ma swoje zdanie

Ja sobie wspominam wpisy kolegi    whiter1    w klubie założonym przez kolegę   cdplay.pl   oto ten klub  http://www.audiostereo.pl/klub-milosnikow-dwoch-subwooferow-w-stereo_96486.html/page__fromsearch__1     i myślę ze miał rację w tym co pisał 

Pozdrawiam

Tomasz

@tomaszE,

proponuję czytać swoje wpisy zanim się je opublikuje a wiadomości zanim się je wyśle.

co robi cdplay.pl to jego wola, jak to inni odbierają to inna sprawa i o tym można pisać ale piszmy po polsku !!!

----------------------------------------------------

Co o tym sądzicie .... albo to ja jestem mało wyrozumiały ....

Nie sądzę, że cdplay.pl chciałby uprawiać partyzantkę na forum. Pewnie chce pogadać o wrażeniach dzwiękowych z użyciem Nordostów, typach kabli, itd... wiesz o co mi chodzi! Nie wyczułem w jego postach marketingu... Tak samo w przypadku poprzedniego wątku o dwóch subwooferach w systemie stereo i jego miłośnikach... pamiętasz jak było! Wpadłeś do wątku z krytyką, a właściwie z krytykanctwem, zburzyłeś ideę i sens budowy systemów 2+2, opowiadając jakieś dziwne historie o niezgraniu, timingu i rytmie i właściwie strolowałeś cały sensowny i fajny temat. Następnie mój drogi, nie zrozumiałeś podtekstu ukrywającego się w temacie o kablach Nordosta... i zakładasz zupełnie pozbawiony sensu wątek o tych dwóch poprzednich, po czym wyruszasz z wyprawą krzyżową na cdplay.pl'a.

Czy Ty na coś cierpisz...??? Mam wrażenie, że forum opanowuje generacja dwunastolatków...

Parker's Mood

Gość partick

(Konto usunięte)

Wpadłeś do wątku z krytyką, a właściwie z krytykanctwem,

[...]

Czy Ty na coś cierpisz...???

krytykanctwo to chyba jeszcze tylko na Jackowie kołatuje.

Polish_Village.jpg

a wiadomości zanim się je wyśle.

nie przypominam sobie abym Tobie wysyłał wiadomość

Wpadłeś do wątku z krytyką, a właściwie z krytykanctwem, zburzyłeś ideę i sens budowy systemów 2+2, opowiadając jakieś dziwne historie o niezgraniu, timingu i rytmie i właściwie strolowałeś cały sensowny i fajny temat

wszyscy mażemy czytać każdy założony wątek , i w nim pisać jeśli znamy temat .

Ja tylko opisałem w tym wątku swoje doświadczenie z subwooferem ,nie widzę w tym co napisałem żadnych wymysłów ,a już na pewno krytyki ,zresztą moje doświadczenie również potwierdzają inni użytkownicy tego forum

Czy Ty na coś cierpisz...??? Mam wrażenie, że forum opanowuje generacja dwunastolatków...

cierpię czasami na brak gotówki:(

A pisząc ze " forum opanowuje generacja dwunastolatków..". to proponuje te słowa napisać koledze cdplay.pl bo to on się unosi jak małe dziecko i jak coś się napisze nie po jego myśli to w nagrodę bonuje !!!

Spodziewałem się krytyki co do mojej osoby ,również zapraszam wszystkich do swoich wypowiedzi jeśli coś mają do moich wpisów ,

przeczytam rozwarze ,ale na pewno nikogo nie będę bonował !!:-)

Pozdrawiam

Tomasz

@tomaszE,

a ja po raz kolejny proszę o pisanie po polsku.

Weź to pod swoją rozwaGę.

----------------------------------------------------

a ja po raz kolejny proszę o pisanie po polsku.

Weź to pod swoją rozwaGę.

co jest nie tak z moją pisownią......

nie wszyscy wszystko potrafią perfekcyjnie robić

Pozdrawiam

Tomasz

napisz 100 razy

specjalnie dla ciebie to zrobię :-)

rozważyć,rozważyć,rozważyć,rozważyć,rozważyć,rozważyć,rozważyć,rozważyć,rozważyć,rozważyć,rozważyć,rozważyć

rozważyć ,rozważyć,rozważyć,rozważyć,rozważyć,rozważyć,rozważyć,rozważyć,rozważyć,rozważyć,rozważyć,rozważyć

rozważyć,rozważyć,rozważyć,rozważyć,rozważyć,rozważyć,rozważyć,rozważyć,rozważyć,rozważyć,rozważyć,rozważyć

rozważyć,rozważyć,rozważyć,rozważyć,rozważyć,rozważyć,rozważyć,rozważyć,rozważyć,rozważyć,rozważyć,rozważyć,

rozważyć,rozważyć,rozważyć,rozważyć,rozważyć,rozważyć,rozważyć,rozważyć,rozważyć,rozważyć,rozważyć,rozważyć,

rozważyć,rozważyć,rozważyć,rozważyć

no już mi utkwiło w głowie ....

Pozdrawiam

Tomasz

Byly lepsze, ale widze ze poznikaly. Tamte byly reklama na maks, bo juz w tytule mielismy jakiego URZADZENIA dotyczy Klub :)

?👈

Tamte byly reklama na maks, bo juz w tytule mielismy jakiego URZADZENIA dotyczy Klub :)

ja proponuje takich intruzów leczyć z tego forum u psychiatry

Pozdrawiam

Tomasz

• 2 tygodnie później...

Tamte byly reklama na maks, bo juz w tytule mielismy jakiego URZADZENIA dotyczy Klub :)

nie miałem w powyższym wpisie na uwadze Ciebie , tylko ludzi którzy się na żywca reklamują w tych rubrykach które nie są do tego przeznaczone ........

Pozdrawiam

Tomasz

Pozdrawiam

Tomasz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.