Skocz do zawartości
IGNORED

Osłony, ochrony, siatki na lampy, wzmacniacze lampowe itp.

maciek1

Rekomendowane odpowiedzi

Od dłuższego czasu nosze się z zamiarem zakupu wzmacniacza lampowego. Okazuje się, ze jednym z BARDZO istotnych argumentów powstrzymujących mnie przed zakupem są moje koty (kto ma, wie o co chodzi). Jak chronicie lampy lub całe wzmacniacze gdy nie mają firmowych osłon? Od razu zaznaczę i podkreślę: pozbycie się kotów nie wchodzi w grę!:) Ktoś coś takiego wykonuje? Wiem ze są osłony na niektóre pojedyncze lampy. Gdzie takie coś kupić?

Witam.Miałem Jolidę 502.Długo myslałem,potem kupiłem na Allegro siatkę aluminiową tuningową i znajomy "złota rączka"zrobił z tej siatki i teownika aluminiowego bardzo efektowna osłonę.Jesli masz odrobinę smykałki zrobisz to sam.Spełnia swoja rolę doskonale.Pozdrawiam.

Może taki sposób - wziąć koty za kark i przytulić do gorących lamp. Sądzę, że nawet zimne, to urządzenie będzie omijane przez koty z daleka. Z bardzo daleka.

I żeby nie było że jestem sadystą - wręcz przeciwnie, jestem miłośnikiem zwierząt. Mam psa. ale moja sunia podeszła, powąchała, stwierdziła że śmierdzi i olała wzmaka. Nie dosłownie rzecz jasna.

Ale fakt, mojemu koledze ostatnio pies zjadł DVD. Metalowe. Nie mam pojęcia jak, ale zostały po nim tylko strzępy. Po DVD znaczy.

wziąć koty za kark i przytulić do gorących lamp.

Nie ma takiej opcji:) Najbardziej obawiam się ich lądowań podczas wieczornych lotów:) Kto ma tylko jednego kota nie wie o czym mówię:))) Co ciekawe gramofon omijają, na razie pozwalają sobie swobodnie ze wzmacniaczem, ale tutaj mają pelne przyzwolenie. Opcja z siatką całkiem fajna. Musze porozglądać się za złotą rączką:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.