Skocz do zawartości
IGNORED

Klub użytkowników sprzętu ZAGRA-Darek Kulesza.

Gość Gość

Rekomendowane odpowiedzi

I ja nie żałuję, że długo czekałem na finalny produkt. Bo było warto.

To jest już ten finalny produkt czy nie, ciężko się połapać w tym wszystkim...

lemingo-poławiaczem

Hm.... słyszącymi..... rozumiem , to może boleć : )))))))))

Celem podk..... zaprezentuję nowe pre w którymże niby nic nie ma ...choć jest ale gra.

Droooooogie :)))) Lepiej wtedy się słucha : )

Nowy pre zbalansowany , czysta klasa A.

Wersja wysokonapięciowa dla zaawansowanych Lemingów : ) , tu już są poważne zawody.

Ten kto pamięta granie J.J. z 12AX7 z lat 70tych będzie wiedział o co chodzi.

Trzeba dodać do tego swobodę i gładkość i to czego poszukuje każdy doświadczony meloman UCIELEŚNIENIA : )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Wszyscy, co posiadają, owe wzmacniacze nie narzekają, nie rozumiem kichanadety, to klienci biorą na siebie wiedząc, że są poślizgi, przesuwania terminów,.... to ja już słyszę od 2 -3 lat i jakoś to nikogo nie przeraża,...a czy narzekają,... jeśli sprzęt DK jest już w domu?....Nie!.....wszyscy jakoś zadowoleni i odsprzedać nikt nie chce, szczerze powiem, że też chciałbym czekać, bo jest na co, ale nie stety nie na moją kieszeń.

Ja czekam na końcówki mocy u innego wykonawcy, już 3 miesiące, zaliczka wzięta na wszystkie komponenty do budowy, terminy były 3, i jeszcze nie mam, trochę się denerwuję, w moim przypadku, ryzyko ogromne,.... czy jakość do ceny będzie odpowiednia, a czy brzmienie zadowoli, a co najgorsze, czy ze śmieci nie zrobione.

sorry,...co najgorsze czy w ogóle będę miał,.... w czasie tych 3 miesięcy odsłuchałem 4 wzmacniacze, za bardzo rozsądne pieniądze o zacnym brzmieniu, a szczególnie jeden, bardzo mi się spasował w cały system,... i nie wiem co to będzie.

Nie posiadam nic DK, tylko słuchałem.

Gdzie można posłuchać, wypożyczyć czy zasięgnąć informacji o wzmakach Zagra. Chodzi mi o zestaw dzielony i monobloki ?

Jakie to przedziały cenowe?

mój system dzielony preamp + monobloki kosztował mnie równo 13100 zł. Mam go otrzymać z powrotem jutro - drobna naprawa zasilania (było brumienie). Wystawię je na sprzedaż - przemyślę jeszcze za ile, jak nie będzie dobrej oferty cenowej...to sprezentuję je któremuś z moich znajomych po koleżeńskiej cenie.

klubowicze sprzętu ZAGRA - proponuję, żebyście otwarcie pisali o cenach swoich sprzętów, panerai_47 - zam ile kupiłeś kolumny?

mój system dzielony preamp + monobloki kosztował mnie równo 13100 zł. Mam go otrzymać z powrotem jutro - drobna naprawa zasilania (było brumienie). Wystawię je na sprzedaż - przemyślę jeszcze za ile, jak nie będzie dobrej oferty cenowej...to sprezentuję je któremuś z moich znajomych po koleżeńskiej cenie.

:D :D :D :D

klubowicze sprzętu ZAGRA - proponuję, żebyście otwarcie pisali o cenach swoich sprzętów, panerai_47 - zam ile kupiłeś kolumny?

Cześć, możemy się zaprzyjaźnić,.... tylko brumienie?

Moja cena za sprzet Darka byla zajebista.:))))

pochwal się proszę, zobaczę ile jestem "w plecy" na swoich kolumnach

Cześć, możemy się zaprzyjaźnić,.... tylko brumienie?

tak jest - coś było w zasilaniu..., sprawdzę ją, daj Boże w tym tygodniu.

Końcówka bardzo szybka, energiczna, a przy tym zwiewna, przestrzenna, z pamięci wydaje mi się, że moja integra Zagra IV ma lepiej wypełniony bas, ale muszę to u siebie porównać, w każdym razie jeden wzmacniacz pójdzie pod młotek.

mój system dzielony preamp + monobloki kosztował mnie równo 13100 zł.

Czy producent wystawia paragon albo fakturę? Co jest potwierdzeniem zawarcia umowy kupna-sprzedaży i jak wygląda gwarancja?

Jak potrzeba wszystko co chcesz za odpowiednią opłatą : )))))))

Ale tylko dla wybranych. Niczym w " Złocie dla zuchwałych" , trzeba sobie na to zasłużyć.

Kumasz ?

Czy trzeba czcionkę zmienić ?

mczaj

Napisz na priva co cię męczy , pomyślę , zastanowię się, nie muszę bo sam sobie robię.

Może jak zechcę to może faktycznie się załapiesz ale ... sam nie wiem. Marudny jesteś.

A mnie głowa boli....

Opublikowano · Ukryte przez Fr@ntz, 15 Stycznia 2013 - bezsensowne pyskówki
Ukryte przez Fr@ntz, 15 Stycznia 2013 - bezsensowne pyskówki

Czy producent wystawia paragon albo fakturę? Co jest potwierdzeniem zawarcia umowy kupna-sprzedaży i jak wygląda gwarancja?

Naturalnie za odpowienią dopłatą. Dostajesz fakturę. Szkoda tylko, że widniejącego na fakturze towaru nie uwięzienia. ROTFL

Megakonstruktor nam się ożywił. Czy w związku z tym HQ już otrzymał swoje cuda?

Czy Moźe nasz cudotwórca nie znalazł w szufladzie nowych przetworników do car audio?

Głupota – niedostatek rozumu przejawiający się brakiem bystrości, nieumiejętnością rozpoznawania istoty rzeczy, związków przyczynowo-skutkowych, przewidywania i kojarzenia. Charakteryzuje się pychą, śmiałością, podejrzliwością, niskim lub nieistniejącym samokrytycyzmem, niezdolnością do zdziwienia, dążnością do ekspansji.

Kiszce łocy na wiezch wyskocyli znacy siem parcie ma : ))))))))

--------------

Tyle twego co sobie nabazgrzesz : ))))))

--------------

Bez netu niektóre C.V. byłoby strasznie ubogie : ))))))

Czy Moźe nasz cudotwórca nie znalazł w szufladzie nowych przetworników do car audio?

Oto charakterystyczny wpis debila do potęgi entej : )))))

Zero pojęcia o temacie a mordą kłapie , no stara nie daje to gdzieś upust ciśnieniu musi dawać : ))))

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Możesz dalej tylko skomleć naciągaczu. :)

Oszust pozostanie oszustem i nikt tego nie zmieni.

Głupota – niedostatek rozumu przejawiający się brakiem bystrości, nieumiejętnością rozpoznawania istoty rzeczy, związków przyczynowo-skutkowych, przewidywania i kojarzenia. Charakteryzuje się pychą, śmiałością, podejrzliwością, niskim lub nieistniejącym samokrytycyzmem, niezdolnością do zdziwienia, dążnością do ekspansji.

Gość Gość

(Konto usunięte)

Możesz dalej tylko skomleć naciągaczu. :)

Oszust pozostanie oszustem i nikt tego nie zmieni.

Oszukał Cię?

Proszę o konkrety bo zaczynasz wydaje mi się obrażać bezpodstawnie.

Bardzo bym prosił wszystkich o merytoryczne wpisy. Jeśli ktoś został oszukany to niech oczywiście też to napisze ale jeśli nie, to bardzo proszę o trochę kultury.

Co jest potwierdzeniem zawarcia umowy kupna-sprzedaży i jak wygląda gwarancja?

U mnie wystarczyła umowa ustna. Niczego innego nie wymagałem. I miałem już awarię jednego elemntu, wysłałem po tygodniu z kawałkiem pan Darek odesłał klocek naprawiony. Byłoby pewnie szybciej ale trafiłem na święta i nowy rok.

HQ wie jak gra mój amp wcześniejszy i obecny , choćby na tle tego co słuchał swojego i nieswojego.

Tu jest po prostu zwykła prostacka ( taka rodzima ) zawiść.

Niestety z baranami tak już jest że mordy drą ale jakby trzeba było posłuchać czy coś zrobić własnymi łapkami to już się intubują.

Dlatego zawsze na przekór podkreślam , dobry dźwięk sam się obroni i tyle.

Co nie znaczy że 100% ma się podobać .... nawet nie może.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.