Skocz do zawartości
IGNORED

AUDIODRIVERS EU Kupował ktos u nich?

NickSon

Rekomendowane odpowiedzi

Tak super firma , brałem od nich 6 głośników , jak braknie to nawet sprowadzą , o ile głośnik nadal jest produkowany .

Ciekawa zawsze jest ta obniżka , istnieje od początku powstania sklepu .

Ja też u nich kupowałem i nie było problemów.

"We designed our valve (tube) amplifier, manufactured it, and put it on the market, and never actually listened to it. In fact, the same applies to the 303 and the 405" - Peter Walker - Quad

• 1 miesiąc później...

Kupowałem ER18RNX i 29TAF/W, wszystko jak najbardziej na plus, T-S nie mierzyłem natomiast charki jak najbardziej prawidłowe i identyczne w obu parach

Pozdrawiam

Uprzejmie proszę użytkownika ---- bum1234 ---- o nie komentowanie powyższego postu, a z głuchymi o wpływie i budowie kabli nie ma sensu dyskutować :)

Na pisemnej gwarancji widnieje imię i nazwisko pewnej Pani Ani, resztę szczegółów mogę podać jak będę miał w ręku tą gwarancję, aktualnie nie mam jej w domu...

Pozdrawiam

Uprzejmie proszę użytkownika ---- bum1234 ---- o nie komentowanie powyższego postu, a z głuchymi o wpływie i budowie kabli nie ma sensu dyskutować :)

Firma od niedlugiego czasu istnieje a tu juz filozofie na temat kim oni sa i skad sie wzieli bi dobre ceny maja... W koncu ktos ruszyl glowa i wptowadzil konkurencje. Przez ta firme polink opuscil ceny seasow...

Wysłane za pomocą Tapatalk.

www.audio.lutuje.se

Trójmiasto

Gość Cadam

(Konto usunięte)

W koncu ktos ruszyl glowa i wptowadzil konkurencje. Przez ta firme polink opuscil ceny seasow...

Czyli zły kapitalizm okazał się jednak dobry.

Jeszcze tydzień temu w Polinku Dayton DA175 był za prawie 100zł , a teraz kosztuje 147,53zł.

przecież ceny niektórych seasów są na tej stronie wyższe albo podobne niż w cenniku polinku. Nie widzę dramatycznej różnicy, Chyba że może ceny seasów w porównaniu z Akustykiem, ale on chyba już robi bokami, bo oferta coraz skromniejsza, cenników na stronie brak.

Ja jednak wole dokładnie wiedzieć od kogo kupuję, żeby to co w internecie tańsze nie wyszło mnie w ostateczności drożej.

Ciekawe skąd biorą głośniki...

Jednak brak danych firmy na stronie jest dosyć podejżane. Może ceny takie niskie bo to firma krzak i podatków nie płacą. Ja jednak wole brać głośniki trochę drożej ale z pewnego źródła.

Gorzej jak się okaże że te podatku zapłacą kupujący :-)

Wtedy też złodzieja nazwiesz uczciwym?

ale kórwin-mikke krul inaczej naucza wyznawców. jakie to państwo powszechnej szczęśliwości stworzysz jak dopuszczasz niepłacenie podatków??? Kto utrzyma policję która ma NAS chronić ! :-) :-) :-)

Gość Cadam

(Konto usunięte)

Pewnie jakby coś się stało to bylibyście pierwsi którzy najgłośniej krzyczeli by pomocy Policja :)

Niestety bardzo zawiodłem się na tym organie przymusu i nie liczę na nich "jakby coś się stało".

Jasne. Liczysz na nich jak już będziesz przy władzy. Żeby stali się organem przymusu Korwina Krula.

Wracając do meritum:

Więc co to jest za sklep? Czyją daje gwarancję? Wiadomo coś o sprzedającym ukrytym za tajemniczą stroną internetową?

sprzedaja też przez allegro

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Sklep nie ma fizycznej siedziby jak można wnioskować po tekście że odbiór osobisty możliwy po umówieniu się gdzieś w centrum Warszawy.

Możliwe że ciągną to wprost z zagranicy ?

Ukryta Zawartość

Są podane numery telefonów.

Ukryta Zawartość

I pierdoły na temat gwarancji świadczące o tym że ten sprzedawca zaczyna ściemniać.

Sklep realizuje roszczenia z rękojmi sprzedawcy na mocy innej ustawy niż k.c. Nikomu łaski nie robi czy podpisze kartę gwarancyjną. Klient ma zawsze prawo odesłać towar do sklepu z powodu wady, niezgodności z umową, skorzystania z prawa zwrotu przy szczególnych warunkach sprzedaży na odległość.

Tylko powinien wiedzieć do kogo może kierować ewentualne roszczenia.

A w tym względzie czarna dziura na stronie internetowej. Takie jak piszą zapewnienia o instytucjach certyfikujących wiarygodność sklepów, numerach rma dla serwisu itp. to można sobie na miękkim papierze spisać żeby tyłka nie pokaleczyć podczas ich używania.

Myślę, że to jakaś dodatkowa działalność i przez to że nie muszą płacić haraczu na ZUS mogą konkurować cenami.

nauczyłeś klepać bezsensowne formułki w towarzystwie liberałów kanapowych żyjących z opowiadania kiepskich dowcipów. ZUS ma tutaj najmniej do rzeczy.

popatrz sobie na par.7 "regulaminu" sklepu

Ukryta Zawartość

Normalnie akcja "gdzie jest NEMO".

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• Moderatorzy

popatrz sobie na par.7 "regulaminu" sklepu

Ukryta Zawartość

Normalnie akcja "gdzie jest NEMO".

Prawie w każdym sklepie internetowym jest taki paragraf.

Ukryta Zawartość

-----------------

fakt, miał być par. 6.

Nawet nie wiedza gdzie odsyłać towar do reklamacji ??? A skąd go przysyłają? Proszą o kontakt w celu podania adresu. To jakaś spółka w organizacji jest, nie maja siedziby?

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.