Skocz do zawartości
IGNORED

DAC z Wzmakiem Sluchawkowym

rayjk

Rekomendowane odpowiedzi

Przy wysyłce nie ma żadnego problemu czy dystrybutor jest w Krakowie, Warszawie czy Gliwicach. Zamawiasz w poniedziałek, robisz przelew rano a we wtorek masz urządzenie u siebie. Myślę, że na tydzień chłopaki bez problemu wypożyczą.

Witaj,

a nie bierzesz pod uwagę Calyx Kong ? Moim zdaniem jedna z lepszych propozycji w danym przedziale cenowym.

Pomagamy, doradzamy, wypożyczamy, zapraszamy na indywidualne odsłuchy.

Najlepsze ceny dla forumowiczów magazynu Audiostereo - zapytaj o ofertę! Pełna oferta na stronie www.Q21.pl.

Nie znalem tego modelu -biore sie za poszukiwanie o nim informacji..

Cos innego:>

Witaj,

a nie bierzesz pod uwagę Calyx Kong ? Moim zdaniem jedna z lepszych propozycji w danym przedziale cenowym.

-> Drugi FIIO e17...czyli za male...;)

Zwróć uwagę na NFB-5.32 DAC ze wzmacniaczem i prampem Konkretny opis na naszej stronie

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) , szczególnie teraz polecam bo mamy świetna cenę (1361zł) :)) Możesz też zasięgnąć opinii na temat NFB-5.32 w klubie Audio-GD

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Pozwole sobie skorygowac nieco kolege Groh'a, zgodnie z informacja na stronie 4hifi.pl oferta promocujna dotyczy modelu NFB-5.2 a nie 5.32, roznica jest tylko w aplikacji chipu USB. NFB-5.2 ma wbudowany Tenor 8022 a NFB-5.32 chip VIA USB-32 (nowsze rozwiazanie), oba sa asynchroniczne i oba wymagaja dedykowanych sterow.

Kurcze ale NFB to Chinol - jakoś nie bardzo mam zaufanie do jakichkolwiek produktów z tego kraju - chociaż sam jestem importerem :D ale tylko sprzedaje ;)

Nawet gdybys wielokrotnie zwiekszyl swoje widelki cenowe, szansa ze wejdziesz w cos co nie jest "chinolem" jest bliska zeru. I.e. firm audio uwazanych za brytyjskie zostalo dawno temu wykupionych przez chinskie firmy. Nazwy i marki to dzisiaj duzym stopniu iluzja, zwlaszcza w rozsadnych zakresach cenowych.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Myślę, że warto zapoznać się z nowością od Hifimana, czyli DAC z dobrym wzmacniaczem słuchawkowym na lampach. Jeszcze nie było premiery, ale cena - 749zł wróży, że może zawojować w rankingach tego typu urządzeń :)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Myślę, że warto zapoznać się z nowością od Hifimana, czyli DAC z dobrym wzmacniaczem słuchawkowym na lampach. Jeszcze nie było premiery, ale cena - 749zł wróży, że może zawojować w rankingach tego typu urządzeń :)

Ukryta Zawartość

---> No Wyglada Ciekawe,lecz brakuje mi wyjsc RCA:) a ja potrzebuje podpiac daca glownie do wzmaka +miec wyjscie na sluchawki:) bo na tym i na tym bede siedzial;P

Jak widac po modelach :

1.Filio E10

2.Prodigy Cube

3.Audinst hud-mx1

A Glownie 2 i 3 maja Wejscie optyczne rca itp itd..a cos takiego by pasowalo...:)

Wstepnie sie sklaniam po opiniach do Prodigy Cube

Ukryta Zawartość

Mam audinsta, te pozostałe to ten sam poziom. Niewiele lepsze od audigy 2. Dla mnie to nie jest przyzwoity sprzęt, szkoda kasy. Jak mus to brać jak najtaniej (uwzględniając swoje potrzeby). Myślę, że opinie o tych sprzętach na necie są GRUBO przesadzone.

Korzystając z okazji, mam pytanie do fachowców. Dotyczy ono kostki USB DAC pcm2702.

Czy jest na rynku nowszy układ, którym można zastąpić pcm2702, bez specjalnej ingerencji w urządzenie ?

Myślę o najprostszej podmianie, aby nie ograniczać się do 16/48 - wylutować stary i wlutować nowy .

To zbyt piękne, czy jest jakaś szansa ???

Z góry dziękuję za chęć pomocy. :)

• 2 miesiące później...

Czy ktoś miał już przyjemność z Topping TP30 ? Jest na Allegro za 399 zł

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) . Ciekaw jestem jak wypada w porównaniu z Audinst HUD-mini ? Z drugiej strony zastanawiam się czy taka inwestycja ma sens i czy nie lepiej wydać 1000 zł na MATRIX mini-i .

Ukryta Zawartość

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.